- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plati Peti
csendes tag
Vásároltam ilyen tv-t samsung 55S90C, de nekem nem nyerte el tetszésemet. 1 hét után eladtam.
A képe nagyon szép tényleg, de 2 órába telet, hogy be tudjam állítani, hogy nézhető legyen a képe. Nagyon sötét volt az alap beállítás. S rettentően fárasztotta a szemem.
Menü szemelyszerint (Tízen) nem felhasználó barát. A távirányító az LG magic-hez képest alap fapados. Az viszont pozitív, hogy a Vodafone media boxot ot hibátlanul kezelte.U.i. A színhelyes kalibrálás (fizetősen) fölösleges penzkidobás.LG C2 nél semmi kiugró változást nem tapasztaltam. Inkább saját magad állítsd be ahogy neked szimpatikus ha nem tetszik a képe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest