Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyber86
őstag
Kinek van még itt samsung UE46D6500-asa?
-
cyber86
őstag
Helló. Valaki találkozott már olyan problémával, hogy ha rá van kötve pc hdmi kábelen és ha filmet nézek rajta bizonyos helyeken kicsi beakadás van a filmben ha meg xboxot kötök rá akkor meg tökéletes. Dell u2412m monitoromon meg nem csinál ilyet ugyan azoknál a filmeknél. ( Samsung UE46D6500 )
-
cyber86
őstag
akármilyen filmet nézek és akármilyen lejátszó progival, windvd, kmplayer, windows media playr stb. legyen az xvid, dvd, vagy blueray akadozik kicsiket a kép, de nem mindenhol, mintha nem bírná a gép, 1920x1080 60hz re van állítva és azt is írja ki a tv, többre nem is tudom állítani neki a hz-et. ha windvd-vel játszom le, ott rákérdez pl blueraynél, hogy 24hz vagy 60hz. 24hz nél nem akadozik csak nagyon picit lassúnak tűnik a film, 60hz-re állítom ott jól megy a film, csak apró akadások vannak. Hdmi kimenetről is meg dvi kimenetről is próbáltam rákötni a tv-re és mind a kettőnél csinálja, csak az az érdekes, hogy felraktam az új fw-t a tv-re (1021) és mintha azóta csinálná, de sikerült vissza raknom a 1018-ast de ugyan az a probléma. de azóta vidi kari csere is volt, mert ami volt bedöglött közben. lehet a vidi kari beállításai nem jók? de monitoron meg jól megy.
-
cyber86
őstag
Üdv. Tudom ez nem teljesen ide szól, de hátha valaki tudna segíteni. számitógép monitorán játszok le akármilyen filmet akár full hd-t is nem akadozik a monitoron, de ha kiküldöm tv-re Samsung UE46d6500vs akkor akadozik a film. ez miért lehet? Már 3 fajta lejátszó progival küldtem de ugyan az.
a tv-n van valami beállítási hiba vagy a gépen?
-
cyber86
őstag
válasz
kischico #34743 üzenetére
Millió hála. nagyon szépen köszönöm!!
És még azt szeretném megkérdezni, hogy 1920X1080 felbontásban mennyi a max hz amit a tv bír? A másik kérdés meg az lenne, hogy van valami optimális beállítás a tv-hez szín fényerő kontraszt stb. van valahol leírás, hogy a legjobb képet hozzam ki belőle?
-
cyber86
őstag
ezt nem értem. 1021 fw-ről visszaraktam a Samygo leírása szerint a 1013 fw-t, megcsináltam a factory resetet, visszaálítottam a dns-t és nem akar frissíteni tovább.
mi lehet a probléma?
-
cyber86
őstag
Valaki tudna segíteni, hogy hogyan tudnám visszarakni a 1018 fw-t segítsetek pliz
-
cyber86
őstag
Üdv. Lenne egy olyan problémám, hogy mióta felraktam a tv-re az új firmwaret (1021.1) UE46D6500VS azóta akármit próbálok beállítani minden felbontásnál ha a számítógép rá van kötve dvi-hdmi kábellel csak 60hz-en mükszik és följebb nem engedi, pedig ment. az fw lehet a probléma vagy beállítás?
-
cyber86
őstag
Üdv. egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy Samsung UE46D6500VS LED tv-m és firmwaret találtam hozzá a Samsung honlapján de az van írva, hogy angol (T-GASDEUC-1021.1) angol nyelvű lesz a tv-ha felfrissítem, meg miket frissít? Jelenlegi verzió 001018
-
cyber86
őstag
Üdv. valaki tudna ajánlani jók kis beállításokat erre a tv-re? (UE46D6500) számítógépes beállítás is érdekelne, hogy minél jobb és szebb képe legyen, mert annyi lehetőség van beálításra, hogy nekem még kínai :S a számítógép dvi-hdmi kábellel van összekötve az 1-es hdmi portba, mert a füzetbe azt írja, hogy a számítógépet oda kell bekötni a tv-n. Ja és még 1 problémám lenne, hogy a csatornákat hogyan lehet sorba rendezni? hogy az elejére szeretném a magyar csatornákat stb.. mert azt vágom, hogy van kedvencek stb. meg egy jópár digitális adás is bejön nálam. kábel tv. apropó ha youtubot nézek miért ilyen gyorsított felvétellel mennek a klipek? ott nincs nincs beállítási lehetőség (Motion Plus) van amikor a gépről játszott film is gyors, olyankor kikapcsolom a motion plust, egyáltalán érdemes használni a motion plust?? :S A választ előre is köszönöm!! Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!
-
cyber86
őstag
Üdvözlet. Lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy Samsung UE46D6500 as tv és a gép úgy van rákötve, hogy dvi-hdmi kábellel. A problémám az, hogy csak 60 hertzen megy, többet kéne bírni a tv-nek. a vidi kari is biztos, hogy bírja, vagy tévedek??
-
cyber86
őstag
Üdv. Egy olyan kérdésem lenne, hogy mi a különbség a 2 led tv között és véleményt a 2 tv-ről, hogy melyiket lenne érdemes megvenni. (Samsung UE46D6000TW 46") és (Samsung UE46D6100SW) meg egy hülye kérdés, hogy gondolom a 3d-t ki be lehet kapcsolni, ha nem akarom használni. A választ előre is köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest