Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atesz08
tag
sziasztok! újra próbálkoznék, hátha:
segítséget szeretnék kérni a megoldáshoz. mi lehet a gond, hogyan orvosolható?
tv: samsung LE40C650.és tuner probléma lenne.
visszatettem alapra a firmware-t t-valdeuc 0000, majd a 3009 -est. azóta nem veszi az adásokat. a menüben nem állítható semmi a csatorna lehetőségnél.köszönöm!!!!!
-
Atesz08
tag
sziasztok! tv: samsung LE40C650.tuner probléma lenne.
visszatettem alapra a firmware-t t-valdeuc 0000, majd a 3009 -est. azóta nem veszi az adásokat. a menüben nem állítható semmi a csatorna lehetőségnél. segítséget szeretnék kérni a megoldáshoz. mi lehet a gond, hogyan orvosolható? köszönöm!!!!! -
Atesz08
tag
sziasztok! egy kis segítséget szeretnék kérni. valaki le tudná írni lépésről lépésre, hogy miként kapcsolhatom össze úgy a tv-met (samu le40c650) hogy lássa a laptopot. sajnos nem értek hozzá. köszönöm.
-
Atesz08
tag
erre 1 kis segítség?
-
Atesz08
tag
sziasztok!
még mindig segítséget keresek!
valaki tudna segíteni egy részletes leírással?
samsung le40c650 PVR-t szeretném aktiválni. a szervízmenübe már nem lehet bekapcsolni, nincs az a rész benne. marad a firmware downgrade. hogy tudom egyszerűen visszaállítani, vagy beadni neki, mintha sosem lett volna frissítve? és majd egy firmware letöltési linkkel is, amelyikkel még megy a PVR.
nagyon köszönöm. angolul nem tudok. -
Atesz08
tag
sziasztok. valaki tudna segíteni egy részletes leírással?
samsung le40c650 PVR-t szeretném aktiválni. a szervízmenübe már nem lehet bekapcsolni, nincs az a rész benne. marad a firmware downgrade. hogy tudom egyszerűen visszaállítani, vagy beadni neki, mintha sosem lett volna frissítve? és majd egy firmware letöltési linkkel is, amelyikkel még megy a PVR.
nagyon köszönöm. -
Atesz08
tag
sziasztok. segítséget kérnék szépen. vettem egy samsung le40c650 tv-t. vola-e esetleg valaki miskolcon, vagy aki erre szokott járni és tudna segíteni a PVR bekapcsolásában? a szervíz menüben ugyanis nincs ott a PVR on-off. állítólag szervizes távirányítóval megy. kaptam már rá segítséget ez ügyben, de sajnos az ország távoli pontján van nekem. előre is köszönöm. HA LEHET PRIVÁTOT SZERETNÉK KÉRNI, HAMARABB ÉSZRE VESZEM.
-
Atesz08
tag
sziasztok. vettem egy samsung le40c650 tv-t. legyen szíves segíteni valaki, hogy melyik firmvare-val működne a PVR funkció. a firmvare linket is megköszönném, és a pvr aktiválás leírását. előre is köszönettel!!
-
Atesz08
tag
sziasztok! mi a különbség a samsung le40c650 és a samsung ue40c652 között? a 652-es-ben is van pvr? youtube is van rajta? köszönöm.
-
Atesz08
tag
sziasztok! ami tv-t kinéztem (samsung le40c650) AUO panellal szerelt elvileg (a matricán AA03 van). mennyivel rosszabb ez mint a samsung panelja és mi a különbség köztük. esetleg élettartambeli külömbség is van? köszönöm.
-
Atesz08
tag
sziasztok! vásárlás előtt állok (samsung le40c650). valaki legyen már szíves leírni, hogy hol tudom megnézni a tv üzemidejét a szervíz menüben. nem szeretném, ha becsapnának, hogy pl: alig használtuk, itt áll már hónapok óta stb. köszönöm szépen!
-
Atesz08
tag
sziasztok! ezt olvastam: Plazma nem alkalmas ablakkal szembeni elhelyezésre. ez valóban így van? és miért nem? oka? köszönöm a választ!
-
Atesz08
tag
elméletileg rendelésre van itt , bár 82cm-esnek írják. egyszerűen nem igazán tudok választani a mai tv-k közül, mert akármelyiket néztem, nem volt szerintem olyan képminősége mint a 40c650-nek. vagy mégis van ilyen tv? tud valaki legalább ugyanolyan minőséget mint a 40c650?
-
Atesz08
tag
sziasztok! valaki tudna segíteni? a samsung le37c650-nek mennyivel rosszabb a kép minősége és feketéje, mint a 40c650-nek? mert még a 37"-os kapható és valójában elég is volna nekem méretében. azt tudom, hogy a 40"-os képe igen jó. és a 37"-os-é? köszönöm.
-
Atesz08
tag
sziasztok! egy Samsung UE40EH6030 tv-d szeretnék vásárolni. az érdekelne, hogy ezen működik-e a PVR funkció (amivel az adást fel tudom venni)? és a képernyője ennek is kikapcsolható-e mint a le40c650-nek? a feketéje mennyire elfogadható (le40c650-hez viszonyítva)? valaki esetleg bővebben tudna írni a megbízhatóságáról és minőségéről? nagyon köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest