- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
Nem írtad a tv-d típusát. Az is lehet, hogy 120Hz fogadására nem is alkalmas, csak a képernyőfrissítés 120Hz-es. Persze ettől ez még nem értelmetlen. Mivel az interpoláció köztes képkockákat számol, ezeket tudja a tv magasabb frekvenciával megjeleníteni.
Tehát tudsz egészen folyamatos képet is elérni, ha ez az igényed. -
Celtis
veterán
A mozifilm 24p, az másodpercenként 24 képkockát tartalmaz. Akárhány herzes a tv, alapból akkor is csak ennyi kockát jelenít meg, és ennek normális következménye, hogy a gyors mozgások ilyen darabosak, ettől mozis a hatás. Ha beülsz egy moziba. ott is ilyen lesz.
A tv képes köztes képkcokákat számolni, több-kevesebb sikerrel. Ehhez a torzításcsökkentés és egyenletesség (talán így hívják őket) csúszkákat tudod magasra húzni. Ennek eredménye lesz az úgynevezett szappanopera hatás, amitől a film olyan lesz, mintha videókamerával vették volna fel. Alcsonyabb beállításokkal lehet arany középutat találni.
-
Sonex79
aktív tag
A tv lejátszója jó alapban, bár én dlna-n keresztül használtam. Sztem ezt alapból oldaná meg a tv. Nekem ha gondom volt, akkor"homokórázott" a rendszer. A HDMI biztos nem gond 1080p-ben. Melyik film melyik jelenete? Azért oszlopok gyors mozgásnál okozhatnak gondot megjelenésnél.
-
Sonex79
aktív tag
-
Vhiktor
nagyúr
-
mts
tag
Ahonnan megrendeled mindenképpen rendeléskor a megjegyzés rovatba írd be hogy a futár jelenlétében kicsomagolnád. Egyébként futár válogatja, nekem aki nemrég hozta a tv-t ő maga mondta, hogy nyissam ki, megvárja nehogy törött legyen.
Ha ne adj isten törött lenne, vagy csak egy zsák bab van benne akkor csak a futár által adott jegyzőkönyvet fogadja el a bolt ahonnan veszed. Olyan nincs, hogy nem lehet ellenőrizni, max lusta a futár és menni akar haza.
Csak határozottan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest