- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
válasz
MaidenFan #141868 üzenetére
Féltem én is, mert ekézték a Samsung 8-cas szériát. de ez 85xx, ez dual led, szép képe van, gyors a régi UPC-s Media card-al is. Mi nem bántuk meg! A távirányítóját lehet szeretni, útálni, szerintem nagyon kompakt. Van itthon 2020-as LG is, ugyan úgy 4k, és a legújabb Magic Remote van hozzá. Szerintem a Samu jobb. (mert az van a mi szobánkba)
-
ORCA58
addikt
válasz
MaidenFan #141860 üzenetére
Én is egy ilyen 50"-os TU8502-esen gondolkodom, mivel nincs 400 e Ft-om TV-re.
Elolvastam az összes tesztet amit találtam. Az derült ki számomra, hogy mindegyikben (legalábbis amit teszteltek) más panel volt, így a képe sem lehetett egyforma. Csak 50" és 55" volt VA paneles. Ezek szerint nem mindegy melyik méretről van szó.
A legjobb lenne, ha meg tudnám nézni, de se a Mediamarktban se az Eronicsban nincs kirakva. Első sorban a látvány alapján döntenék. A tesztek csak kiindulási alapnak jók a kiválasztásban.
Engem nagyon zavar, ha darabos a mozgás. A régi 10 éves Samu C650-ben 120Hz-es panel van, és van True Motin beálítássa, ami eltünteti az darabos ugráló képet. Éppen most néztem Media Boxon keresztül a Forma 1-et, ami 25 fps-el küldte a képet a Tv-re. Kikapcsolt True Motin esetén iszonyatosan zavaró, élvezhetetlen volt a gyorsan mozgó tárgyak remegése miatt. Attól félek, hogy ez a "korszerűbb" tv rosszabb lesz e téren .
A mozgás tesztek szerint az 1080 p-s jel esetén a C650 800 mozgásvonal felbontást , míg a TU8502 300 –at tud produkálni. Érdekes, hogy a 2019-es 120 HZ-es panellel szerelt elődje sem éri el a 10 évvel ezelőtti szintet, ami 450 sor, már ha lehet hinni a teszt méréseknek!
A fekete sem hiszem, hogy sokkal jobb lenne, a C650-nél ami 0,03 cd/m2 kalibrálás után.
De a mostani kisebb, és nem UHD. -
-
Faterkam
addikt
válasz
MaidenFan #141860 üzenetére
A topik keresőjébe beírva, TU8502, van pár találat, jópáran vettünk, teljes megelégedéssel használjuk
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest