- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
válasz
bb.bocs #24029 üzenetére
Szerintem vidd vissza akitől vetted és olvasd el ezt pixel hibák próbálj ott kérdezősködni mert itt erősen off
-
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
válasz
Joke21 #23957 üzenetére
Sajnos én is ebben a cipőben vagyok az LG-tévémmel.Nem lehet megoldani.Vagy veszünk hozzá boxot vagy kicseráljük a tv-t én az utóbbinál fogok kikötni,eleve olyan tv-t veszek aminél csak bedugom az entennát és fogom a kódolt csatornákon kivűl mindet Digi kábel esetén
Ilyen tévém már van az egyik szobábanDigi kábel esetén
-
sandró60
addikt
A kérdésed ez:"Ha a TV-t AllShare módra szeretném rábírni, az ADSL routerből egy vezetékkel össze kellene kötnöm a TV hátulján levő hálózati csatlakozót?"
A rövid válasz igen.A többit te magad leirtad,"
látni lehet az otthoni számítógépen levő összes kép és videofájlokat"
Ahoz hogy látni lehesen a tv-n amit leirtál le kell a számitógépre tölteni a Samsung oldaláról az AllShare programot a szoftverek cimszó alól -
sandró60
addikt
válasz
Szabikaa20 #23913 üzenetére
Már többen feltették ezt a kérdést.
Rövid válasz.Nem
A lanon, ha átolvasod a hozzáadott kézikönyvet:firmware frissités,számitógép összekötése tv-vel -
sandró60
addikt
válasz
nightshadow #23887 üzenetére
Nekem annó az első generációs LG plazmám volt tavalyig (6év).Tapasztalatból mondom,hogy a mostani led tv és az emlitett plazma fogyasztása között ég és föld különbség van
A plazma:300-400Wat
A led:100Wat alatt,persze függ a különböző efektek beállitásától
Többek között ezért is cseréltem a plazmát ledre -
sandró60
addikt
válasz
lehasznalo #23869 üzenetére
A kérdésedre a választ a szakértőktől ebben a topikbanmegtalálod
-
sandró60
addikt
Nézd én már majdnem 1-éve használom a D5500-tv Nekem már fel se tünik a "hibája".A média lejászó része meg tényleg a legjobb.Azóta a szekrényben pihen a VeniceV13-média lejászó,pedig az se rosszAzért nézd meg a saját szemeddel olyan helyen ahol egy pendrive-vel próbálgathatsz
-
sandró60
addikt
Sajnos a Samsung led tv-i 2011-modeljei gyakorlatilag kisebb nagyobb arányban felhősödik
Ami másik kritérium,hogy usb-ről lejátszon mindent ez se felel meg,de a 2011-es modelek között a Samunak van a legjobb média lejátszója.Lehe,hogy nem ebben a topikban kéne érdeklődnöd a számodra tökéletesen megfelelő tv-ől.Szerintem aki ebben a topikban irt a tv-ről kötött egy kompromiszumot vele kapcsolatban és elfogadta -
sandró60
addikt
válasz
lehasznalo #23795 üzenetére
Valaki irta itt,hogy ő is ilyen hibával"felhősödés"jelentette be.Hozzá kimentek mondván a szervizben kivizsgálják bevitték majd egy kis idő múlva visszahozták,hogy ennek nincs semmi baja-ja amig a szervizben volt össze vissza "karcolták"
-
sandró60
addikt
válasz
cc_rider #23778 üzenetére
Egy kérdésem ezt,hogy értelmezed" d5500-asom sokkal lassabb hálózaton "idézet tőled
Az én D5500-as internetes része általában este felé amikor elég sokan lógnak a netten(7-8)között szokott lasabb lenni.Mivel böngészni ezen a tipuson nem lehet az ap-betöltés meg talán egy kicsit hosszabb ideig tart.Azért függ attól is milyen szolgáltatotól kapod a vonalat.Adsl-Kábel net.Meg az otthoni hálózaton ép hányan vagytok egyszere,azért 2-3 gépre elosztani az már csökkenti a net sebességet -
-
sandró60
addikt
válasz
barbiegirl #23554 üzenetére
Azért annyira nem kell bizalmatlannak lenni a használt dolgok vételénél,pláne ha az embernek szűkösen van pénze.Amit ajánlottam linket ott néha szokot lenni olcsóbban olyan ami neked kell.Gyakrabban bekell nézni a linkre-talán szerencséd lessz.Tapasztalatból mondom.Egy pár dolgott vettem már és nemvolt semmi bajom velük
-
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
válasz
barbiegirl #23504 üzenetére
Ajánlottam neked egy optikai bemenetes erősitőt,mivel még nem reagáltál az ajánlatra igy egy másik lehetőséget is megmutatok,egy baj van,hogy Magyarországon nemkapható-csak rendelni lehet.Erre már rácsatlakoztathatsz(rca) akár 5.1-es külső erősitős hangfalat
optika-analóg átalakitó elég drágának látom a linken -
sandró60
addikt
válasz
WolfLenny #23502 üzenetére
Ha még nem találtad meg firmwaret a 40D5000PW-hez innen letöltheted
-
sandró60
addikt
válasz
barbiegirl #23504 üzenetére
Ha körbe nézel a PH-apróhirdetésében akkor talán találsz neked megfelelő árban is optikai bemenetes erősitőt erősitő optikai bemenetes Ha ez nem felel meg, néz körbe a linken
-
-
sandró60
addikt
A Samsung Magyar oldalán ezt találtam c650-tipusnál itt a link-Azért nézd meg pontosan a tv-d tipus betűjelét is ami a 650 után van irva.Nehogy rosszat tölts fel
decemberi firmware Melyik csatorna rendezőt használod? -
sandró60
addikt
válasz
ratkaics #23390 üzenetére
Ha figyelmesen elolvastad volna és nem nekem cimezve hanem az eredeti kérdést feltevőnek.Idézem őt:"Ezek szerint pl, ha van sokaknak itt egy pl 40D5000, akkor akár ő is képessé válik 3D filmek nézésére?"Erre válaszoltam meg a Full HD-3D-képes tv megnevezése.A D7000-től.Olvasd el légyszives mégegyszer a hozzászólásomat
-
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
válasz
szilacus #23275 üzenetére
Úgy néz ki,hogy átállitottad valamilyen csoda formán üzleti módba.Át kell állitani otthonira. Sajnos a programozását a csatornáknak újra kell kezdeni,de ha voltál olyan előrelátó,hogy pendrivére mentetted a csatorna beállitásokat akkor nemtart sokáig a programozás.Szerintem
-
sandró60
addikt
válasz
vinikorn #23267 üzenetére
Sajnos a gyakoi ki-be dugdosás az usb-csatlakozóba előfordulhat az amit irtál.Erre tudom ajánlani az usb hosszabbitó kábelt.Amit csak egyszer csatlakoztatod az egyik végét a tv-usb-re a másik végén meg a Pendrivet-Hddt.Igy elkerülheted a tv-ben lévő csatlakozó "kopását" Ajánlok usb csatlakozó hosszabbitót innen
-
sandró60
addikt
Ha vársz még egy kicsit amig kinem jönnek a Samsung 2012-es modeljei,akkor a 2011-es modelek ára lefog esni remélhetőleg és a pénztárcád se bánja annyira
Az eladásal kapcsolatban, sok pénzt nevárj egy 2009-es modeltól.Talán a felénél kevesebbért eltudod adni,mint amiért vetted
-
sandró60
addikt
válasz
matarese82 #23173 üzenetére
Jó a választásod!A probléma a vinyó házzal szokot lenni.Valamelyik tipusú racket a samu nemszereti ilyenkor szokot az lenni,hogy fel se ismeri az usb-re csatlakoztatott külső meghajtót.
-
sandró60
addikt
Ezzel a programmal próbáltad?A számitógépen tudod szerkeszteni utána a tv-re töltheted
csatorna rendező -
sandró60
addikt
válasz
Viper26 #23098 üzenetére
A kódolása a filmnek a konténerben meg több fajta van.Bátran vedd meg a kiszemelt tv-t,mert a Samu média lejátszója a legjobb a forgalomban lévő tévéknél.Nálam mindent amit idáig próbáltam lejátszott.A kézikönyvben meg levan irva,hogy milyen formátumokat játszik le
Fentebb irtam,hogy honnan ajánlatos beszerezni,de szerintem a nagyobb áruházaknál is lehet rendelni internetten keresztűl -
sandró60
addikt
válasz
midian #23076 üzenetére
Hát ezt már neked kell eldönteni.Nem néztem a mostani árcédulákat lehet ,hogy nincs nagy különbség árban a kettő között.Ha előre gondolsz 2-3 évvel ahoz mérd fel a szükségletett.Ebből a meggondolásból na meg az ára miatt a 3D-t kihagytam.Talán 5-6 év múlva amikor ezt a tv-t letudom cserélni már kiforotabb lessz ez a technika
-
sandró60
addikt
válasz
midian #23074 üzenetére
Annó amikor venni akartunk, előszőr a Smart-nélkülit néztük.Utána az asszony pajtást rábeszéltem,hogy milyen jó dolog az internet fotelból(nemtudja önnállón kezelni a szgépet)
Igy sikerűlt a D5500-ast megvenni.Nembántuk meg,ő a tv-n én szgépen internettezekAnnyi információhoz ő is hozzájut ami kell neki(bulvár) -
sandró60
addikt
Ahogy elnézem "amosito" kolléga regisztrációját:2012-02-02 09:27, azaz 0 napja ― újonc
úgy látszik elfelejtett visszanézni -
sandró60
addikt
válasz
myckie2 #23058 üzenetére
Egy ilyenre lenne szükséged.Sajnos csak külföldi oldalon találtam
Optika-Analóg audió 5.1 adapterElég drágán -
sandró60
addikt
Amióta megvettem a D5500 tv.A Venice V13-média lejátszót elcsomagoltam és betettem a szekrénybe. A Samsung média lejátszója az én igényemnek megfelelő.Erre mondhatnák,hogy milyen "igénytelen" vagyok.Ha lett volna több pénzem akkor lehet megvettem volna a nagyobb tipusszámú tv-t és akkor jobb minőségben nézhetnék mindent,de mivel csak ennyi pénzem volt, ezért vettem amit fentebb irtam
-
sandró60
addikt
Nemtudom megoldottad már a frissitést? Leirom pontokba szedve.
1:a tipusnak megfelelő frissités letöltése gépre
2:a frissités kicsomagolása FAT32-re formázott pendrive-re
3:tv-usb-re csatlakoztat, nemnyúl semmihez amig ki nem irja,hogy a frissités sikerűlt pár percig is eltarthat -
sandró60
addikt
válasz
nightshadow #22518 üzenetére
Ha végig olvastad az emlitett #22402-hozzászólást.Akkor a végét tudom csak megemliteni,és elnézést kérek az összes D5000-tv tulajtól,ha az ő nevükben rosszúl fejeztem ki magam.Az emlitett fórum hozzászólás vége amire te reagáltál
"Útolagos elnézésedet kérem ha valami bántó dolgot olvastál ki " -
sandró60
addikt
válasz
wwenigma #22480 üzenetére
Különben gerzsol#22477-re válaszoltam amibe kb én is igy irtam a régebbi plazmámról.Az ujabbak meg már kiestek a látókörömből.Ezért irtam,hogy elképzelhető a fogyásztás csökkenés a frissebb modeleknél.Hosszú történetet tudnák irni a volt plazmámról,de ez a Samsung led fóruma
-
sandró60
addikt
válasz
gerzsol #22477 üzenetére
Szia!
Én mint led tulajdonos ennek ellenére ha van rá kereted akkor plazmát vegyél a plazmán még mindig jobban természetes szinekben látod a műsorokat és nemkell a "felhőkre" figyelned.Az energia sporolás már annyira megoldódott a plazmánál az ujabb tipusoknál nagyságrendekkel kevesebbet fogyaszt.Amikor nekem volt plazmám (6-éves volt amikor elajándékoztam) annál nagy volt az áramfogyasztás(300-350W)átlagban
A mostaniak szerintem már biztos kevesebbet fogyasztanak.A beégés problémáját,már megoldották,persze azért oda kell figyelni pláne ha számitógéppel is használod.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 10
- Könyvajánló
- Háztartási gépek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest