- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
Ilyet keress! Skype kamera ez jó hozzá.
-
sandró60
addikt
Nyugodtan vedd meg a kiszemeltedet.A led ilyen.Az egyik tévé "felhősebb" a másik tévé kevésbé.Szerencse kérdése,hogy te melyiked veszed.A beüzemelésnél derűl ki otthon.Az üzletben nemfogod észre venni mivel a fény viszonyok nem olyanok..Általában teljesen sötét képernyőnél észlelhető(csatorna váltás)
-
sandró60
addikt
válasz
#99546112 #46118 üzenetére
A firmware itt található a downloads menűben.Ha rá szeretnéd tenni akkor előtte olvasd el ,hogy kell csinálni.Talán megoldja az "idő"problémádat.A tv menűben megnézheted a verzió számot ami most van
-
sandró60
addikt
Pont ott kapnál választ,hogy kell keresni.Az mindegy,hogy milyen tévén keresed.Az alap minden tévén,hogy a csatorna menűben kell beállitani automatán vagy kézi keresésel.Pont abban a fórumban kapod meg a választ,hogy hol melyik frekvencián keresd.Ha előveszed a tv-használatiját abban is levan irva a keresés módja
Itt van a DIGI csatorna kiosztása. [link]Ha valamit nem értesz szivesen válaszolok privátban -
sandró60
addikt
Talán ebben a topikban több információt kapsz.Az utóbbi napokban pont erről van szó. digi fórum
-
sandró60
addikt
válasz
DeckardCain #46031 üzenetére
Jól gondolod. Amit linkeltem az kell neked és levan tudva az ilyen probléma.Ráadásul 4-csatlakozós
-
sandró60
addikt
válasz
DeckardCain #46029 üzenetére
Vagy veszel egy ilyen aktiv hub-ot és marad még egy usb helyed a tévén
-
sandró60
addikt
válasz
tecsa74 #45909 üzenetére
Az egyik kollégának a tévé médialejátszója olyan filmeket jegyzett meg amit már a külső winchesteréről letörölt.A vinyót is leformázta és még mindig a régi könyvtárakat rakta ki.Úgy oldotta meg,hogy az exit gomb 15mp nyomásával alapra tette a beállitásokat.Lehet,hogy a Samunál az ilyen "viselkedés"egy bug
-
sandró60
addikt
válasz
tothl42 #45771 üzenetére
A panel üzemidejével kapcsolatban.Én amikor beállitottam a tévét(2éve) volt egy kis "problémám"a tévével.Kihivtam a szervizt és egyúttal megkértem,hogy nézzük meg,hogy menyi órát ment a tévé.Kb 1-hét után történt ez.Visszaszámolva nálam igaz volt,hogy "0" órás volt a tévé.Nálad szerintem az nem igaz,hogy "most"tettük ki duma,ha csak azt nézem,hogy a boltok általában 8-órát tartanak nyitva akkor bele tehettek annyi órát amit irtál.Szerintem vidd vissza.Azért azt ne mond nekik,hogy te nézegetted a szerviz menűt
-
-
sandró60
addikt
válasz
xigris #45718 üzenetére
Szerintem ha jól működik akkor nem kell erőltetni az ugynazzal dátumozott másik firmware fetevését.Amúgy a Samsung ügyfélszolgálatát hivd fel.Talán mondanak valami okosat
omuka-gyakorlatilag fontosabb változások nincsennek ezekben a firmware-ban.Új funkciót sose fog tartalmazni -
sandró60
addikt
válasz
Black Phone #45619 üzenetére
-
-
sandró60
addikt
válasz
batkagt540 #45614 üzenetére
Privátban érdeklődj inkább
-
sandró60
addikt
válasz
batkagt540 #45612 üzenetére
Ezen a tévén valamit okositottál?Ha igen akkor esetleg az új firmware-kiűti az "okosságot"
Különben nekem is ez a tipus van.2011-május óta nem frissitettem és jól működik -
sandró60
addikt
válasz
batkagt540 #45610 üzenetére
A tévét próbáld áramból kihúzni,ha az nem jön be akkor a tv-resetelése az exit gomb 10-15mp-ig nyomása.Sajnos ilyenkor egy pár beállitást újra meg kell csinálni.A csatornák megmaradnak
-
sandró60
addikt
válasz
batkagt540 #45602 üzenetére
.A winchesteren törölted a lomtárat?
-
sandró60
addikt
Sajnos megint nehezen lehet az oldalt behivni.Remélem a PH gazdái odafigyelnek,hogy ez a jó oldal gördülékenyen üzemeljen.
-
sandró60
addikt
válasz
petya80 #45560 üzenetére
Ezt nézd meg kicsit húzós az ára,de csak egyszer kell megvenni és szerintem jól néz ki kábel takaró
-
sandró60
addikt
válasz
viharhozo #45484 üzenetére
Csapjál hozzá még pár 10000forintot és már egy 100hz-s tévét vehetsz,de ha nem akarsz költeni többet akkor menjél el egy nagyobb elektronikai áruházba ahol működés közben összehasonlithatod.Nekem közel 2 éve van egy "kamu"100HZ tévém és jól kijövök vele
A fali konzolból súly szerint itt válogathatsz -
sandró60
addikt
válasz
Parson #45468 üzenetére
Talán ilyenre gondoltál? optikai elosztó
-
sandró60
addikt
Valami gubanc lehet a PH-val hol bejön hol nem
-
sandró60
addikt
válasz
Jovanny2 #45442 üzenetére
Ezt azért prvátba is irhattad volna,mert itt szét OFFOljuk a topikot,mint ahogy én is privátban irtam neked.Tudom a presztizs meg az utolsó"beirás"A szavaimat nem kéne kiforgatni.Miért kéne megmagyaráznom,hogy az adat átvitel miért biztosabb.Pláne egy Lcd-Led tévé topikban.Ezzel befejeztem,ha valamit még szeretnél irni privátban fogadom
-
sandró60
addikt
válasz
sandró60 #45438 üzenetére
A tévém tipusa EH4500.A Samsung erről a tipusról"elfelejtette"az1A-usb-t.Ami van 2db az mind a kettő 0.5A
Nem akarod vagy mégis elkerűlte a figyelmedet itt a kérdező a vinchesterről érdeklődöt..
Akor ha 2-tőbe"dugom"akkor biztos az adat átvitel mivel nem egy vezetéken megy.Azt te is jól tudod Y usb kábellel lehet megoldani -
sandró60
addikt
válasz
Jovanny2 #45437 üzenetére
Ha figyelmesen olvastad volna amit kiemeltem a 3,5"winchesterhez irtam,hogy nem elég.Sajnos nekem van egy 500GB-os 2.5" vinyóm amit a tévé nem ismer addig fel amig a winchestert nem kötöm egy külső 5v-os adapterhez,vagy ha a tévén van 2db usb akkor úgy is meglehet oldani a plusz áramforrást.Amit irtál az ok,de hiába dugtam oda akkor se ismerte fel.A kérdést nem én tettem fel olvass vissza legalább 2-őt
-
sandró60
addikt
Ajánlok egy internetes áuházat,ha még nem nézted ezt az oldalt érdemes.2012-ben első helyezést értek el a webes áruházaknál igaz a háztartási gépeknél,de a más kategóriájú müszaki cikkek is megbizhatóak náluk .Itt vettem a Samsung tévémet tavaly április végén.Saját szervizük van.bemutatóterem Nézeges az oldalukon
-
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
válasz
#97862144 #45134 üzenetére
Nekem amióta megvan a D5500-tévém(2011)model azóta már nyugdijba küldtem majd eladtam egy márkás médialejátszót.A tv médialejátszó része mindent lejátszott eddig.Szerintem itt a fórumon sokan csak erről játszák a különböző tipusu filmeket.Az internetről amit töltesz okosan kell megválasztani,hogy ne legyen problémád a lejátszásal.A tv 2TB vinchester felismer
-
sandró60
addikt
válasz
Tutivesztes #45128 üzenetére
Röviden válaszd ezt 32ES6100 .Ha visszaolvasól akár 1-2 napot sok informácót kapsz erről a tipusról
-
sandró60
addikt
Szasztok!
Szeretném megosztani a tapasztalatomat abban,hogy a távirányitó esetleg nehezen vált különböző müveleteknél.Már irtam ide a fórumba kb 1-hónapja,hogy valami nem ok a távirányitómmal.Tegnapelőtt a szokásos húsvéti nagytakaritásnál a tv-t is át törölgetten egy enyhén nedves a tévéhez adott törlökendővel.Kölönös tekintettel a keret részre amin ugye ott vannak az érintő gombok.Láss "csodát"azóta,mint az új korában úgy vált a távirányitóm.Amúgy csak portalanitást szoktam csinálni a tévé képernyőn,de úgylátszik néha a "nedves"törlés is kell neki -
sandró60
addikt
válasz
nagysandor79 #45063 üzenetére
Próbálj a routerben csatornát váltani.Elképzelhető,hogy bezavar.Azért csinálj egy teljes áramtalanitást is
-
sandró60
addikt
válasz
nightshadow #45061 üzenetére
Azért ennek már barátságosabb ára van [link]
-
sandró60
addikt
válasz
beckdo_ #45053 üzenetére
Az UPC-problémádra talán itt előbb kapsz választ.A csatlakoztatásnál szerintem valami árnyékolási problémád lesz.Nézd át esetleg ha van másik kábellel vagy mozgasd meg az érinkezőknél pláne ha digitlis adást szeretnél nézni nagyon jól kell érintkezni.
a bejövő antenna kábelnek -
sandró60
addikt
-
-
sandró60
addikt
válasz
Mr.Skynet #44933 üzenetére
Azon kivűl,hogy most kezdheted elölről a tv beállitását valami változott a működésben?A tévé tipusa?Nálam utóljára 2011-májusában volt az utolsó frissités (D5500)semmi problémám nem volt.Az itteni tapasztalatok alapján nem is akarom frissiteni-ha egyszer jól működik akkor minek?
-
sandró60
addikt
válasz
dodopek #44851 üzenetére
Nézd meg saját szemeddel valamelyik elektronikai vagy ott ahol élelmiszert is árulnak (Auchan-Osan) áruházban.Volt már itt példa arra,hogy "megbánta" a pénz kidobást egy drágább tévére.Ő is kb ennyi pénz magról indúlt a vége az lett 30ezerrel többet adot ki.Utána rájött,hogy elég lett volna az olcsóbb tévé is.Nekem is kamu"100HZ"tévém van 2-éve és megvagyok vele
-
sandró60
addikt
válasz
mediumgecso #44790 üzenetére
A fórumban sok hozzászólás van a Serviio-val kapcsolatban
-
sandró60
addikt
Sziasztok!
Gondolom a fórumtársak közűl sok embernek küldött a Samsung egy bemutatóra szoló levelet.A bemutaó e-
hétvégén(péntek-szombat)Budapest V.ker Design Terminál-ban lesszEzt azért kaptuk,mert valami Samsung terméket felregisztráltak -
sandró60
addikt
válasz
Axel100 #44633 üzenetére
Ha csak tévézni és netán usb-küső winchesterről filmet néznél akkor válaszd a Samsung UE-40EH6030-at
Ha pedig egy kicsit internetezni is szeretnél akkor válaszd a Samsung UE-40ES6100-at it a link róla -
sandró60
addikt
válasz
wuszter #44556 üzenetére
Megszeretném kérdezni.Miért akarod a firmware-t frissiteni?Itt a fórumon sokszór leirtuk,hogy csak akkor frissitsünk ha valami nem jól működik.Azt tudni kell egy frissités nem hoz magával ÚJ funkciókat.Csak a meglévőket "javitgatja"Azért tettem idéző jelbe,mert sajnos fordult már elő,hogy a frissitésel még rosszabb lett az ami addig jól működött
-
sandró60
addikt
válasz
Gojko Mitic #44511 üzenetére
Azért,mert nem mindenkinek van W7.Az "elavúlt xp"az emberek legalább felének van.Ahogy irod még igy is kell valamit alakitani
-
sandró60
addikt
válasz
xxlongikaxx #44478 üzenetére
Itt egy leirás,hogy külhonban hogy tudod elérni a Magyar app-okat régió állitás Tudtommal a betű méret nem sokkal lessz nagyobb
A firmware frissitést csak akkor végezd el,ha úgy gondolod,hogy valami nem megfelelően működik.Garancia vesztés nem történik,ha a gyári firmware-t teszed rá -
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
válasz
tomy0628 #44236 üzenetére
Ha olyan filmet másolsz egy külső winyóra ami 3-d-akkor a tévéd lejátsza.A tévé lejátszója végzi a 3-d tartalmak közvetitését.Olvasd el amit linkeltem az Androiddal kapcsolatban ott mindent megtudsz.Elvileg minden benne van,mint a gyári"smart"tévébenOlyan filmet"tölts"
ami nem haladja meg a tévében lévő lejátszó képességét.Vegyél egy külső médialejátszót és nem lessz tovább problémád
-
sandró60
addikt
válasz
lordjancso #44235 üzenetére
A Samsung AllShare programát szoftverek cim szó alól letöltöd a gépre és megosztod valamelyik mappádat
-
sandró60
addikt
válasz
sandró60 #44189 üzenetére
Elnézést az előbb rosszúl adtam meg a linket.itt a jó link
-
sandró60
addikt
Itt a fórumon van már egy pár embernek ebből a billentyűzetből.itt olvashatsz róla.A Samsung EH-sorozatához is ajánlott
-
sandró60
addikt
Látom nem nagyon akarod élőben meg nézni a tévéket?Vagy nincs rá lehetőséged?Hiába irunk itt akármit úgy is a saját szemeddel döntöd el,hogy az amit javasolunk jó vagy nem jó.Sokan azt követték amit te,hogy amit irtunk ilyen olyan tesztek olvasásra buzditás ellenére,mégse azt vették,mert élőben mást láttak,mint amit ide leirtunk
-
sandró60
addikt
Sziasztok!
Ha valaki "kényszert"érez,hogy frissitse a firmware-t.Megjelent a D5500-ra az újabb [link] -
sandró60
addikt
válasz
xxlongikaxx #43956 üzenetére
Csak a Samsung tv-hez fejlesztett kamera jó.Billentyűzet .A logitech biztos jó hozzá,de más tipusokkal is működik
Itt okosodhatsz [link] -
sandró60
addikt
válasz
Gézengúz #43877 üzenetére
Erre azt tudom mondani,hogy én is megjegyeztem ezt amikor kerestem ilyen kábelt-drágának találtam .Kaptam rá magyarázatot egy HIFI-szakértőtöl.Amit most nem irom ide.Amúgy nekem is az olcsóbb fajtából van.A google-ban rá kereshetsz,hogy miért jó az aranyozott toslink kábel
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- UHD filmek lejátszása
- ASUS ROG Ally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest