- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imifej
senior tag
Szerintem nem a TV kimenetével lesz a gond, mert az alapból a legmagasabb szintre van állítva! Az erősítőkön is van beállítási lehetőség, legalábbis úgy rémlik. Nekem Pioneer erősítőm van, azt hiszem LFE ATT vagy valami ilyesminek hívják. Bár én sosem állítottam ezeket.Majd megnézem ha lesz időm.
-
Imifej
senior tag
Úgy látom ezen a honlapon, hogy sok felhasználónak már megoldódott az Internet TV-s problémája.
http://www.avforums.com/forums/3d-lcd-tvs/1402603-samsung-3006-2-ue-c6-7-8-series-firmware-2.html -
Imifej
senior tag
Van valakinek tapasztalata az új ma kiadott frissítéssel kapcsolatban? Magoldódott e az Internet TV probléma vele? Én sajna nem tudom kipróbálni, mert még mindig szervízben van a készülékem.
-
Imifej
senior tag
válasz
headhunter #7908 üzenetére
Extreme Digital-tól.
-
Imifej
senior tag
DTS 2.0 azt jelenti, hogy a TV saját hangszóróján képes megszólaltatni a DTS kódolású anyagot. Régebben még a DVD lejátszók sem tudták sztereó csatin kinyomni! Csak digitális csatlakozón. A C650-es tudja ezt, és Optikain többcsatornás DTS ill Dolby Digital hangot.
Az AVATAR-t most így néztem HDD-ről MKV-ban, DTS 5.1-ben szólt, az tuti. -
Imifej
senior tag
válasz
Anonymus23 #7900 üzenetére
Okés, majd lesz vele valami remélem, de most sajna nagyobb gond,hogy szervizben van a készülék, és tiszta lelki beteg vagyok, hogy rendesen megjavítják e. Remélem nem trükköznek vele! Adtak valami 2008-as 32'-os cserekészüléket, de be sem nagyon kapcsolom, mert a nyomába sem érhet a C650 nek.
-
Imifej
senior tag
Esetleg aki még nem tudja, annak: USB-n lévő filmeknél a TV optikai kimenetén DTS 5.1 és Dolby Digital 5.1 is kiküldhető külső erősítőre. (Samsung C650)
-
Imifej
senior tag
válasz
kishoris #7890 üzenetére
Igen, teljesen ugyan azt csinálja mint ami a videón látható!!! Hogyan adhatnak ki egy ilyen fos frissítést? Legközelebb megvárom amíg eltelik pár hét a kiadás után, és ha nincs rossz komment, akkor telepítem csak! De egyáltalán van értelme frissíteni? Mert én nem vettem észre semmit az előzőnél. Most is csak negatívumot. Most még várom a TV-m, majd utána minden kiderül.
-
Imifej
senior tag
válasz
kishoris #7869 üzenetére
Hali. Nekem is megbolondult! A Yahoo tényleg visszatért, de amúgy minden bekapcsolás után, ha elindítom a netTV-t akkor azt írja ki hogy kezdeti lépések, és alkalmazás telepítése. 1-2 perc kell mire észhez tér. a Picasa és a Facebook pedig hol működik, hol nem (Nincs fiók létrehozva) ezt üzeni. Néha jó!!! Ma egyébként elvitte a szervizes, mert a Digi Tunere állandóan kockásodik, ha bármelyik csatlakozójához hozzáérek. Kontakt hibás lehet. Lefényképeztem a szerviz menűt, nehogy nekem az LCD paneljét is kicseréljék! SQ01-es.
Van 2 színváltós Pixel hibám is, de az nem zavar. A szervizes ezeket is leméregette hol vannak, nem tom miért, pedig mondtam neki, hogy az nem zavar! Majd leírom, hogy mi lett vele. -
Imifej
senior tag
Sziasztok! Felraktam a legfrissebb frissítést a C650 re, és onnantól kezdve ha belépek az internet alkalmazásba, akkor mindig újratelepíti az egészet. Marha bosszantó!
Másnál csinál e hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest