- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
-
icepeti
tag
fixrecovery[link]
nem tudom ez-e az de google ezt dobta ki akinek megvan összehasonlíthatná a méretet.MÁS:
CM10 tegnapi nigtly mikor bebootol mindig kapok egy cuki kis üzenetet hogy szar az IMEI. Van efs backupom, viszont minden működik, hálózatot talál, net van érdemes visszaállítani? Tapasztalt már valaki hasonlót?[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
szinte teljesen kizárt csak az üveget cseréljni, mivel gyártásilag rá van ragasztva/forrasztva a kijelző/érzékelő mátrix.
már az is necces, ha a kerettől akarod szétválasztani mivel az is ragasztva van végig, de ha karcos az üveg akkor csak a komplett panel csere segít!
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
kutkut
addikt
Csak nincs
voodoo coloHopp, utánanéztem xda-n, és van VC-s verzió is! Csak azt nem értem, hogy akkor miért nem ez az alap?! Na mind1, akkor mackay teszt indul.Ja, most melyik modem a menő? Amikor utoljára itt jártam, még a kb3 volt. Ha van szebb, jobb, szóljatok!
Meizu MX3 32GB
-
icepeti
tag
válasz assemble #6507 üzenetére
Mikor először megkaptam nem volt halozat semmi, ujra factory reset, zipek megint fel, azota minden jó, de attól még kapom az üzeneteket :S (Régi efs-bol ki tudom szedni az imei-t hogy ugyanaz-e ? )
Az itt látott szervizkodot kaptam, akkor visszallítom, biztos ami biztos..
[link][ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz assemble #6507 üzenetére
nincs gond, nem értem mi baja volt, *#06#-al is műkszik
igaz én cm10-et nem sokáig használtam, jb miui csinált még ilyeneket...úgy tűnik jb alapú romoknál áll a probléma...[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Tamás88
őstag
Az XDJV1, ugyanis nem portolt modem, hanem a telefonhoz gyárilag készített (azaz házon belül), ráadásul jobb az eredményt ér el, mint a kb3.
(#6507) assemble
Ehhez még csak az USSD kódot sem kell tudni (bár gyorsabb), be kell menni a beállításokban, ott a telefon tulajdonságoknál kell keresni az imei (Imi) kódot.
(#6508) icepeti
Vagy a telefon hátulján (azt hiszem az aksi alatt), vagy a dobozon/dobozban rajta van.
Ha 35-tel kezdődik a számod, akkor jó az imei számod.
Apropó! a beállításoknál van egy pont, hogy saját telefonszám, ott nektek is azt írja ki, hogy ismeretlen (alap rommal is azt írta nekem).
-
-
Kari1
aktív tag
-
logarithm
őstag
Jellybean romokra mindenkinek ajánlom a mackay kernelt, most nagyon ott van semaphore-t most lehagyja teljesítményben. [link] & 720p patch
[ Szerkesztve ]
-
Sapphi
aktív tag
Feltettem tesztelni Andy féle JB-s MIUI-t alapból nem volt vele semmi gondom ment rendesen. (mondjuk nekem eddig is az volt a bajom a MIUI-val hogy nagyon merült) De mikor nem engedte feltenni a Vibert az mindennek az elrontója volt.
Lehet én rontottam el valamit, de így marad a jó kis CM10.
-
Blackhole13
senior tag
CM9 hajlamos nálatok is belassulni? Hiába vannak kilőve a háttér folyamatok, meg újraindítva (ram manager se használ) jóval lassabb, mint 1 hónapja. Pedig nem szemetelem tele mindenféle programmal. Lehet GB-t vissza kéne rakni csak már olyan jól megszoktam.
[ Szerkesztve ]
-
daniele
aktív tag
válasz Tamás88 #6510 üzenetére
Nekem is "ismeretlen"t ír ki a telefon a saját telefonszámra. A megoldás, hogy titkosított a számod. Én erre tippelek ugyanis a pár hónapos SIM-emet titkosítva kértem és se a hozzá vett telefonba (alcatel ot995) se a galaxy s-be nem jelezte a telefonszámomat a beállításoknál. A régebbi ismerősömtől vett SIM-emet meg igen...
-
( V )
veterán
válasz Blackhole13 #6525 üzenetére
ha ICS akkor TsunamICS 2.5, vagy méginkább F4k r4!
-
( V )
veterán
na ez izgalmasnak tűnik:
[CM10][jellygang] Galaxysmtd Nightly Kangs
a dolog lényege hogy az alap CM10-be a CM gerritből szemezget pluszba funkciókat amik a kanonizáltból kimaradtak, ergo egy alternatív összeállítás bár gondolom jelentős különbségek nem lesznek mint pl az AOKP viszonylatában.
-
sb
veterán
Ahogy szokásos, 2-3 hónap után már szétlaggolja magát a telefonom, gyk. használhatatlan volt.
Infinitum 2.2 van rajta + Semaphore. Utóbbit lecseréltem Devilre, megtáltosodott, nincs lag, minden szélvészgyors. Viszont az akkuidőm kb. lefeleződött.Ötletetek? Vagy ez mindenkinél ilyen? (govenor ugyanaz, OC nincs, feszültségek ugyanazok)
-
( V )
veterán
mit találtam:
CM10 új bootanim piros verziója
Helly Bean mellé javasolt!
ésmég:
nna Boonen007 tessék: Jelly Bean alá meg van friss (tegnapi) Devil3:
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz tariattila #6534 üzenetére
na oszt akkor mivan a csilis babbal? nem vált be?
-
( V )
veterán
-
tariattila
veterán
szerintem aki csinál egy telepítőcsomagot több féle készülékre 322 megás méretben és nem rakja bele a gapps csomag opciót.... az egy...
az új cm-et nem vártam meg... felraktam a 0905-öst... elsőre pikkpakk minden klappol!
a cunán a vége fele előjött a hívásfelvevős bug.... kíváncsi vagyok ez mennyire válik be
-
( V )
veterán
válasz tariattila #6540 üzenetére
na jó mindenkinek lehet heppje de ez azért...
és a CM10 mellé véletlen nem kellett gappsot tenni?
csóri DerTeufel kb minden nap összerakja ezt a csomagot (6 verzió van benne ugye) az alap CM10-ből kiindulva, amiben NINCS benne a gapps!
amúgy azért lett ekkora, mert a sok láma nem tudta hogy base + essentials + addons (gapps) milyen sorrendben kell flashelni, ill h melyiket kell az adott készülékhez leszedni és folyton picsogtag az XDA-n máskülönben (hasonlóan a Slimhez) negyede lenne az egész install csomag!
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
Meizu MX3 32GB
-
Vic61
senior tag
Nem tudjátok mia bibi a g.play-jel? Ha le akarok tölteni v.mit azt írja ki, hogy "Hiba a vásárlás feldolgozása során. (DF-BPA-09)"
Nem fizetőset, ingyenes appot...bármelyiket...V: Pffff....rossz hír....de valami nálam nem stimmel, mert másnál szuperál...elsőre megpróbálom a format+wipe+újROM akciót, hátha megjavul...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Fold
-
polomaa
aktív tag
válasz tariattila #6540 üzenetére
[link] Már van mai CM10
-
sb
veterán
válasz radicspeter1 #6530 üzenetére
Infinitumból sem a legújabb van fent, de nem szeretnék romolni, ha nem muszáj, mert neverending és nincs rá időm. Használni akarom.
Eddig minden romom így is-úgy is szarrá lassult 2-3 hónap alatt, szóval nem hiszem, hgoy az újabban ilyen tekintetben jobbak lennének. Hacsak nem romolok 2 hetente és akkor gyors marad minden a sok csere miatt.Meg látszik a mostani sztoriból, hogy nem is a romon múlt. Sema-val már tetű lassú volt, most Devillel egy darab akadás sincs. Viszont Semával jó volt az akkuidő, tehát ehhez is felesleges romot cserélnem, nem ezen múlik (most legalábbis, mert amúgy láttam már én is szar romot, ami merült nagyon).
( V ),
Ezek szerint az 1.0.3 jobb lenne ilyen szempontból mint az 1.1.3? Jelenleg az van fent. -
tariattila
veterán
nem értesz....
a CM-hez felrakom a gapps-t (mint eddig is) DE az csak 148 mega...így érthető...
"csóri DerTeufel kb minden nap összerakja ezt a csomagot".... vehhehe.. és az egyetlen dolgot ami nem változik (gapps) mérnemtuggya EGYSZER beleintegrálni (hogy választható legyen )
na majd a cunamX JB... arra még rápróbálok ha készebblesz
polomaa tudtam
[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
Miért van az, hogy az Android OS 28%? Az már elég sok nem?
-
( V )
veterán
válasz tariattila #6547 üzenetére
értem én, csak szerintem abszolút marginális kérdés hogy van-e gapps vagy nincs: plusz egy klikk az cwm-ben és kész
szvsz ezért tök fölösleges a pakk méretét növelni, így is elég robusztus (kb +1 perc a letöltés - na bumm) és a gapps egy elég statikus része, ergo felesleges minden alkalommal letölteni!
(#6548) Boonen007
önmagában az még kevés információ![ Szerkesztve ]
-
Sapphi
aktív tag
Sziasztok,
olyan gondom lenne, hogy tegnap óta a telefon újraindul véletlenszerüen és belép a recoverybe. CM10 volt fenn azt hittem azzal van valami gáz így fogtam a full rendszert és újratettem és feltettem Stable 9.1-et mondom jó lesz az legalább stabil és ugyan úgy fogta magát és újraindult most.
Nem igazán értem mi a gondja. Valakinek valami ötlete esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest