- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziku69
őstag
-
( V )
veterán
-
kiakirály:D
csendes tag
Hali
Lenne egy kis problémám. Látom ti nagyban nyomjátok már ezt.
Össze tudnátok nekem dobni 1-2linkel hogy hogy tudom gyári 2.3.6rol feltenni a devil 4.3-mat?
Advancenél kicsit könnyebb volt odinnal
-
( V )
veterán
válasz kiakirály:D #22757 üzenetére
nem kell messzire menni, az Összefoglalóban (1-es hsz-t) le van írva hogy kell váltani gyáriról 4.x-re
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
sziku69
őstag
Az nem lehet hogy leválasztottam valahogy a belső memóriát? (ha lehet egyáltalán ilyet csinálni).
Pl, ha pc-re kötöm, akkor a mobileGo sem látja. Se a képeket, se a zenéket. Mindegyiknél "0" az érték.
Emlékszem, kivettem a micro sd kártyát, de szerintem nem teljesen szabályosan, és talán ez után lettek ilyen gondjaim.
-
toth87
tag
Sziasztok hozzám is most került egy ilyen telefon,hiába egymagos nagyon elégedett vagyok vele,nagyon jól össze van gyúrva,főleg ár/érték arányban jó vétel 24-ért került hozzám egy karcmentes darab dobozában,papirjaival.
de volna egy kérdésem,nekem nagyon kéne egy zene lejátszó progi ami itt található 4:40-nél nem tudja véletlenül valaki hogy hogy hivják ezt a playert ? mert nagyon király ahogy a lyric-et is lapozza közben,,elöre is kösz a sgitséget
-
sziku69
őstag
A MobileGo-val megoldottam. Az sd-n rajta voltak a zenék, és a képek is. Kimásoltam pc-re, majd onnan visszamásoltam a zene hozzáadásánál, illetve a képek hozzáadásánál. Így már minden rendben van. Előtte leradíroztam az sd kártyát is teljesen. Most tiszta lett a telefon.
-
toth87
tag
válasz lizakattila #22762 üzenetére
köszi szépen
mindegy melyiket szedem le ? mert vannak béták,meg mindenféle,,,,xda-n meg nem találom
[ Szerkesztve ]
-
lizakattila
senior tag
-
dreko
aktív tag
elképzelhető, hogy a Miui (3.9.27) rommal működjön a BLN? Lehet alá másik kernelt telepíteni ami támogatja?
-
bossvico
senior tag
Kezdek belefáradni ebbe a romolgatásba, egyik sem jó.
Volt most MIUIv5, annyira megfogja a telót, hogy a telefont alig lehet felvenni, hozzáérek és másodperceket gondolkodik, ezér kuka.
Visszamentem legújabb Mackay-ra, az se jobb, sok a kilépett - megállt hibaüzenet.Ez a 4.x nem ennek a telónak való, hiába új partició meg kutyafüle, kevés a ram.
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
g0dl
addikt
válasz bossvico #22767 üzenetére
"Ez a 4.x nem ennek a telónak való, hiába új partició meg kutyafüle, kevés a ram."
Bár szerintem is a kevés RAM a készülék gyenge pontja ( talán azért, mert én rengeteg alkalmazást használok), de ez így biztosan nem igaz.
Még ma is rengeteg készülék jelenik meg gyári JB rommal, és 512MB RAM-mal, az alsó-középső kategóriákban. -
[lAyCsI]
addikt
Szerintem a CM romok teljesen használhatóak...
igaz többnyire telefonálásra használom, kis NET, némi navigáció,
néha meg-meg akad a cucc, de egyáltalán nem idegesítő...
igaz nincs telepakolva minden szeméttel, csak a legszükségesebb dolgok-= No way back from Here =-
-
toth87
tag
köszönöm az eddig segitségeteket annyi lenne még hogy ezen a telón egy bizonyos cwm van aminek egy fogaskerék az ikonja,fogalmam sincs hogy ez mi,nem értek hozzá,,,,hogyan tudnám teljesen gyárivá tenni a telót ? olvastam azt az első hosszú hozzászolást,de nem nagyon igazodtam el rajt,,odáig eljutottam hogy leszedtem a kies-t meg tweaks valami is van szintén ilyen fogaskerékkel,,,,ez a kernel verzió 2.6.35.7-i9000xxjvu-cl851880 se.infra@SEI-22 #2 de ezt sem tudom hogy ez gyári e vagy sem,,csak szeretném gyárivá tenni
-
babati
aktív tag
Üdv. Az lenne a gondom, hogy cyanogenmod rom van a telómon (10.1 nightly) és az új 10.2-es nightly-kat nem tudom telepíteni a telefonra gondolom a verzió újítás miatt. Tudna valaki egy ötletet adni? Előre is köszönöm. Üdv.
-
-
toth87
tag
de nem lehet hogy gyári szoftver van a telón ? :
firmware : 2.3.6
alapsáv verzó : I9000XXJVU
kernelverzió : 2.6.35.7-9000XXJVU-CL851880SE.INFRA@SEI-22 #2
build száma :GINGERBREAD.XXJVU
-
tomisanzero
tag
Sziasztok!
Ma meg kíséreltem feltenni a 4.3 slimet tsuna 2.5 helyett, aztán hármas wipe után status 7 errort ír. assert failed: run_program("/tmp/updater.sh") ==0 -val. Valami ötlet?
-
toth87
tag
szeretném kérni a segitségeteket (megint) felrktam az odint 1.3,,,,beraktam a fájlokat ahovákell (3fájlos megoldás) a telefonon is be tudom hozni a sárga download modot,,,de az odin nem látja egyáltalán,,,,,már két odint probáltam,de ugyanaz,,,,a gép háttértár modban látja a telefont,,kies fent van,nem tudom mi kelhet még,a gépem elég naprakész.win8 van fent
-
libus
őstag
Már rég meg akartam kérdezni...
Az lehetséges, hogy minden szoftvernél (pl.: Tsunami, Slim, stb.) más max. fényerősség van??
Vagy csak én érzékelem ezt?
Most Slim van a telón, de ennek igen gyenge a fényereje. Maxon sem látni semmit napsütéses időben. Most itt épp borult idő van és kint vagyok, de maxra fel kellett tolnom a fényerőt, hogy lássam is a telót, de még ilyen időben maxon sem valami fényes az eredmény.Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
toth87
tag
sziasztok nagy nehezen megcsináltam,,,bár a win 8 megkeseritette a dolgomat rendesen utólag kiderült hogy a legrégebbi 2.3.6 ot tettem fel,,,szerettem volna letölteni innen :sammobile.com firmware-t,de az istennek nem enged beregisztrálni,,,már 100 féle képpen kitöltöttem a mezőket,rányomok hogy complete és semmi nem történik,,,,,,na mindegy is nem tud valaki ilyen 3 fájlos firmware-t ami ujabb ? a telefonom gyári független,,
-
gfpeti
tag
Nem tudja valaki mi a szar ez?
"Kevés a szabad tárhely a telefonban" ? (CM7)
pedig kurva sok helyem van...
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz gfpeti #22789 üzenetére
a trágár stíluson picit csavarj légy szíves, mi itt nem így szoktunk kommunikálni!
ami a kérdésedet illeti: gondolom ugyanaz a 172mb-s /datadata partíció telt meg (ezt terminál emulátorban a df paranccsal ellenőrizheted) ami a CM esetében legtöbbször előfordul, ha az appok cache adatai betelítik. legegyszerűbb ha a Datafix-et használod és 1-2 nagyobb cache használatú appot átmozgatsz a /data/data partícióra, utána már nem fog problémázni.
[ Szerkesztve ]
-
toth87
tag
azt nem tudja valaki hogy a facebook messenger nevü programnál miért nem adja be a telefon a chat-fejeket ? pedig be van pipálva,,de csak piros kis körbe számot ir a program ikonján,,,
-
donguba
csendes tag
Hello lehet hulye kerdes de lehet temakat telepiteni az i9000 re?
-
lizakattila
senior tag
Sziasztok!
Akksit vennék a telóhoz.
Eslő körben ezt vagy ezt néztem.
Valakinek esetleg tapasztalata valamelyikkel?
Tudom, hogy vannak minőségi akkuk hozzá, de most nem nagyon szeretnék ilyen 4-5k-t rákölteni (lassan a teló árának egyharmadát), főleg úgy, hogy nekem ez a teló ingyé' volt."Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
Pete55555
addikt
válasz lizakattila #22795 üzenetére
Polarcell FTW! ( V után szabadon )
...Szeretem leracsniztatni...
-
( V )
veterán
válasz donguba #22792 üzenetére
a megfelelő romon pl. CM9/10 van témakezelö installálva és ahhoz le tudsz szedni egy rakat témát, vagy pl a MIUI-n csak a képzelet szab határt a moddolásnak. emellett a launcherek közt is elég széles a választék a legkülönfélébb kinézetek és funkciók között.
-
Tamás88
őstag
válasz lizakattila #22795 üzenetére
No a launcherre gondoltam, csak nem jutott eszembe.
-
lizakattila
senior tag
válasz Pete55555 #22796 üzenetére
Láttam már, hogy linkelték ezt a fajtát, de mint mondtam most nem költenék rá sokat (a pároméba is venni kell, tehát 2x ennyit kell kifizetnem).
Az a baj hogy ami benne van már lassan egy erős fél napot is alig bir.
Ugy gondolom egy új csak jobban birja, lévén hogy uj."Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest