- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kurrens
tag
válasz davidcsaba93 #23101 üzenetére
Igen. Az nem jó?
-
( V )
veterán
Semaphore JB 3.3.0
(28/10/2013)
- Linux kernel 3.0.101
- CWM 6.0.4.4
- initramfs changes for CM compatibility* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
ther
aktív tag
válasz Tamás88 #23082 üzenetére
Tényleg szép felvételt készít a kamera, de jobban jársz, ha használsz egy jobb kamera alkalmazást, mint pl JB Camera+-t.
Ennek kapcsán jutott eszembe, hogy ICS-re milyen kamera alkalmazást ajánlotok? Aláírásomban lévő romnál a gyári nekem 100-150 képenként egyet elrontott, a fél kép volt megduplázva, szivárvány foltokkal. Nem túl zavaró, mert az elkészítés után egyből látszik, de mégis azért érdekelne a lehetőség. Zoom FX-en túl bármi javaslat? Úgy láttam a JB Camera+ csak JB-re van
Szerk: csak hogy milyen képet is csinált:
[ Szerkesztve ]
Aálírás
-
warchef
tag
"Maga olyan nagy állat, hogy vadászni kellene" by Rejtő
-
warchef
tag
válasz Karee11 #23110 üzenetére
Nálam úgy volt, hogy ha a 3g-t kikapcsoltam, akkor alig merült (CM10.1). Tsunami 2.5 alatt viszont végig 3g-n volt, és kikapcsolt képernyőnél sem merült drasztikusan. Gondolom valamit heggesztenek a motorháztető alatt, hogy az alsó kategóriás telefonok is használhatóak legyenek a legfrissebb verzióval, ne kelljen naponta újraindítgatni őket.
[ Szerkesztve ]
"Maga olyan nagy állat, hogy vadászni kellene" by Rejtő
-
A_ScHuLcZ
addikt
Cuna 2.5 alatt a tárcsázó időnként befagy és folyamat leáll hibára van-e valami fix, vagy ezzel együtt kell élni?
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
( V )
veterán
válasz A_ScHuLcZ #23112 üzenetére
én nem találkoztam ilyesmivel, esetleg egy wipe cache és dalvik segíthet hozzá egy app adattörlés, vagy egy SQ Lite adatbázis optimalizálás.
(#23107) warchef
a SlimJB-re már heggesztik is a 4.4-et, a következő verzió elvileg már az lesz[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
A_ScHuLcZ
addikt
-
bok92
addikt
Na kíváncsi vagyok, hogy a kitkat, valóban suhanni fog ezen az őskori szekéren...
-
( V )
veterán
'Project Svelte' Extends Android 4.4 Support To Devices With As Little As 512MB Of RAM
Project Svelte starts with recommendations and options targeted at device manufacturers. Specifically:
Dalvik JIT code cache tuning
kernel samepage merging (KSM)
swap to zRAM
tune out-of-memory levels for processes
set graphics cache sizes
control memory reclaimksm, swap, zram... hmmm mintha már láttam volna ezeket valahol...
[ Szerkesztve ]
-
pinceajto
csendes tag
-
-
ittakary
nagyúr
Sziasztok!
Hugom SGS-én próbáltam frissíteni a HellyBeant, de problémába ütköztem:
Hellybean-20130426 erről -> Hellybean-20131027 erre szeretnék jutni, de error üzenetet kapok:
Installation aborted Status 7
megcsináltam azt amit a youtube videók írnak, átírtam a updater-script nevű fájlt, de ekkor meg status 6-ot kapok
Erre pedig a Google sem ad ki semmi használhatót.
Esetleg valaki ilyennel találkozott már? :/
-
ittakary
nagyúr
válasz Tamás88 #23128 üzenetére
Pont ezt nézegetem most én is, hogy basszus ez egy sima CM...
Mit ajánlanám? Esetleg valamelyik nightly10.2 egészen jól sikerült, vagy ne szórakozzak a 4.3-mal, elég lesz a 10.1 azaz a 4.2.2?
szerk: De ha már sima CM-et rakok fel, akkor jöhet esetleg más kernel is: van esetleg ennél "jobb"?
[ Szerkesztve ]
-
Tamás88
őstag
válasz ittakary #23129 üzenetére
A Nighty romok azok ugyan frissebbek és lehetnek újabb dolgok is mint a végleges kiadásokban, de épp az új dolgok miatt lehetnek hibák is. Nálam most a 10.1.3 fut és tökéletesen megy, néhány játék még akadás nélkül megy nem úgy, mint GB-en (pl. Jetpack Joyrider), ahol az elején akadt. Ráadásul akkor jött a meglepetés, amikor elolvastam, hogy csak 4.3-tól van TRIM funkció. Szóval a 4.2.2 jól fut. Kernelek ügyében csak annyit tudok mondani, hogy én az alap CM kernelt használok, és nagyon jól fut, még egyszer sem volt lefagyás, vagy újraindulás (kop-kop). De még sokan favorizálják a Devil kernelt(pl.V), illetve a Semaphore kernelt. Az hogy melyik jobb, azt nem tudom, de szerintem a többiek megmondják.
-
( V )
veterán
válasz ittakary #23132 üzenetére
de ha vársz még vele akkor pl nemsokára a 4.4-es romok is kezdenek szállingózni! Slim-ék már javában dolgoznak rajta, de gondolom a CM-nél sincs ez másképp. persze ETA még nincs, de szerintem ha a 4.3 megjelenéséből indulunk ki akkor biztos nem lesz hosszú idő!
-
ittakary
nagyúr
-
S3RIOUS
tag
melyik a legjobb, legfrissebb verziószámú rom a telóra?
-
Osz24
tag
Hi mindenkinek ,olyan kerdesem lenne, hogy tesom sgs et tenném fel ujra,
egy JVZ gyarit tennék fel es utána egy nightly 10.1.3 stable verzio mehet ra egybol?Elöre is köszönm
-
Osz24
tag
10.1.3 on vagy az ujabbon, jo mar a radio?
vagy marad a spirit?[ Szerkesztve ]
-
JhoniMitchel
tag
Ha a Galaxy S-ban lévő Exynos 3110 proci képes 1080p rögzítésére, akkor a valóságban miért nem lehet?
-
-
devila181
csendes tag
Hello
Azt szeretném kérdezni hogy mostanában érdemes e még galaxy s-t veni? Mennyire megbízható, ill mennyi ideig lehet még használni kb. Már úgyértem hogy szoftveresen, támogatva meddig lesz sztetek?
Köszi a választ -
( V )
veterán
válasz devila181 #23145 üzenetére
én mindennap használom teljes értékűen gond nélkül és nem tervezek cserét a közeljövőben sem. a szoftver közösségi támogatottsága kiemelkedő (nemsokára a 4.4-et megkapjuk rá) és biztos vagyok benne hogy ez még egy darabig így is lesz. persze mindemellett azon is múlik hogy mennyiért tudnál hozzájutni!
-
_tRebroN_
tag
Sziasztok!
Találkozott már vki olyannal, hogy ha egy feladótol eléri a 999 SMS-t akkor utána az össze addig kapott SMS feladótól függetlenül eltűnik a telóról?? Egyiknél még megvolt másik sms után meg nézem sehol semmi se 3g se bluetooth se semmi nem volt aktív.
MIUI 1.12.23 van fent, Glitch 13.1 kernel és JVO modem. Beállítások között a "Régi üzemenetek törlése" ki van kapcsolva, ez amúgy sose volt bekapcsolva.
Próbáltam keresni olyat, hogy "MIUI 999 sms bug" meg hasonlók, de a gugli semmi értelmeset eddig nem köpött ki vkinek vmi ötelete???Norbi
-
Tamás88
őstag
válasz JhoniMitchel #23141 üzenetére
Mert maga a kamera csak 5Mpixeles, így azzal csak 720p-vel lehet rögzíteni. Ha 8Mpixeles lenne, akkor tényleg nem lenne akadálya. Amúgy FHD-t is csak akadozva játssza le, mivel gyárilag nincs beleépítve a hardveres kódolás, ami miatt lassú lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest