Új hozzászólás Aktív témák
-
Zwiebel
tag
Még valamit találtam a neten, de miután lemagyarosítottam kiléptem a böngészőből, azóta pedig nem találom az oldalt
Ha meglesz akkor belinkelem azt is.
Jó olvasgatást!
Mélyebb benyomások az Omnia II-ről
Minőség
Egy könnyű műanyag eszköz érzetét kelti, nem a legjobb minőség.
Az iPhone műanyagosabb , de súlyosabb , ez a telefon könyebb.A készítő a volt telefonjaihoz méri (iPhone és Touch HD) , és azt mondja, hogy azoknál a telefonoknál a fenti "ébresztő gomb" volt megszokott itt a jobboldalit kicsit nehezebb kezelni, de hosszabb használat után meglehet szokni.
A hardver gombokról azt írja, hogy nem érti hogy hogyan tudta őket eltéveszteni de ez megtörtént.
Egy figyelmeztetés! A telefon megtartja nagyon az újjlenyomatokat, reménykedett , hogy a hátlap nem lesz ekkora ujjlenyomat csapda, de sajnos ha valakinek a kezébe adjuk a telefont, akkor jobb ha tartunk magunknál szappant. -említi meg viccesen.
Figyelni kell arra is, hogy a telefont semmilyen olyan helyre ne tegyük le amin valamilyen éles felület van, mert az a kamera lencséjét megkarcolhatja, azt mondja, hogy ez egyáltalán nem jó megoldás.Érintőképernyő
A képernyő brilliáns. Ha összehasonlítjuk a Touch HD képernyőjével, és az iPhone-val rájövünk, hogy a színek és a pixelek kombinációjával a képernyő hihetetlen!
Érzékenyebb mint a Touch HD. Az UI ujj követése nagyon fogékony, a CPU miatt.UI(User Interface ) azaz a kezelőfelület
A kezelőfelület, nagyon szép. Nagyszerű változás a WinMo-hoz képest! Nagyon "mélyre" belemehetsz a telefonba anélkül, hogy WinMo felülettel találkoznál.
A Samu nagyon jó munkát végzett mikor a testreszabást megoldotta.A widget képernyő használható, de sajnos nem sok változtatási esély van a kezedben.A 800Mhz-es CPU-ról azt mondja, hogy a többi telefonhoz képest nagyon nagy a különbség! Alig látta forogni a Windowsos logót
A Samu billentyűzeten, nagyon jó nagyságúak a betűk , képernyőhöz lettek igazítva, de gyorsan ment a szokás szerinti billentyűzetére. Az érintőképernyő sokkal érzékenyebb a TouchHD-énál. Még mindig megkell nézned , hogy jó helyre nyomtál-e de az Omnia II billje jobb mint a TouchHD-é.
Az iPhonehoz viszonyítva a gépelés lassabb és jobban odakell rá figyelni.A Samsung SMS képernyője szebb mint a WinMo-é, de sajnos nincs Threaded Messaging ( Ezt legyen szíves elárulni nekem valaki, hogy mi ez
) Régi stílusú üzenet kezelés van.
A CUBE UI(Kocka kezelőfelület) nagyon szép, de pontatlan, inkább szem nem az ingere "mint a szájnak". Ez egy forgatható kocka, különböző multimédiás funkciókkal, mint pl. videó fájlok, képek, kapcsolatok, zene fájlok, üzenetek, stb. minden oldalán a kockának. Körbe lehet forgatni a kockát és amit akarunk arra
csak klikkelünk egyet. Ez semmilyen szöveget nem mutat, szóval megkell szoknod, hogy mi mit jelent. Ez nem igazán használható.A ZOOM funkció nagyon jó. Rajta tartod az ujjad a képernyőn majd azt feljebb tolod, akkor közelítesz a képre, ha ezt ellenkezőleg csinálod, akkor távolítod a képet.
Ez működik a böngészőnél is és a fotóknál is. Ez egy nagyszerű opció a resitív képernyőkön, de nem olyan jó mint a multi-touch-os készüléken.Videó rögzítés
A minőség nem igazán nagyszerű, a színek egy kicsit elmosottak, a codec-el észre lehet venni a minőség csökkenését.
Nagyon sok opció van a fotó módnál, van pl. rázkódás védelem, időzítő stb. Minden amit megtalálsz egy tipikus kamerás telefonban.Extrák
A telefon TV-kimenettel jött ki és egy ún. mobile tracker-el, ami egy megadott számra küld azonnal egy SMS-t ha a SIM kártyát megváltoztatják.
Van a telefonban egy különleges opció mellyel állítani tudod a telefonon a High/Med/Low felbontást a CPU teljesítményében, olyanra amilyenre éppen szükséged van. Ezt akár állíthatod automatikusra is.
Ezzel az opcióval természetesen csökkenteni tudjuk a telefon fogyasztását és növelni az akku idő méretét.Ha a készülékben file manager-rel böngészünk, akkor találhatunk egy elrejtett app store-t mely most még nincs kész. Valószínűleg a Samsung indítani fog egy program store-t a közeljövőben.
Ennyi lenne, viszont ő csak egy tesztelő a sok közül
Jah és ez a teszt nem hivatalos, "csak" egy user készítette valamelyik oldalon. Szerintem ütős kis teló lett.
Ui.: Legyen szíves valaki nekem elmagyarázni, hogy mi az a Threaded SMS?
Előre is thx
Ja és még annyit, hogy a teszt elején nem úgy írtam le , mint ahogyan a "tesztelő" írja. A saját szempontomból , bár gondolom ezt észrevettétek
-
Zwiebel
tag
Szerintetek a külföldről behozott telóval, majd ugyanúgy rálehet menni pl. itthon is a marketplace-ra mint kint? Vagy éppen az időjárás ugyanúgy beállítható lesz idehaza is? Magyarul azzal is minden használható lenne itthon is?
-
Zwiebel
tag
Akkor miért adnak ki ilyen képet?
-
Zwiebel
tag
Itt egy videó Omnia II-vel lőve:
[link]Szerintem nem rossz, mindennapi használatra megfelelő
-
Zwiebel
tag
Lehet, hogy ez most eléggé gyenge kérdés lesz, de ha jól tudom akkor az Omnia (I)-ban 4,9-es Megapixeles kamera volt, valahol azt olvastam, hogy az Omnia II-ben 5,3 Megapixeles lesz. Ez mennyire lesz észrvehető szerintetek a képek minőségén?
-
Zwiebel
tag
-
Zwiebel
tag
És azt nem tudod véletlenül, hogy akkor már magyar nyelven-e?
és melyik szolgáltatónál?
-
Zwiebel
tag
Újra egy videó, és nem kicsomagolós bár a neve azt mutatja
-
Zwiebel
tag
Még egy kicsomagolás
, nem olyan jó mint egy teszt de ez is valami
Tényleg ti nem rendeltek arról a linkről amit Erdoke linkelt?
-
Zwiebel
tag
Akkor ez most mit is jelent
-
Zwiebel
tag
Köszi, hogyha nem tévedek 5 nap múlva teszt?
-
Zwiebel
tag
Na jó csak vicceltem
Viszont sajna Mo.-n még mindig nincs
-
Zwiebel
tag
Erdoke szégyelld magad
Itt az első benyomások az oldaladon , te meg nem linkelsz... cöcöcöcö... hova fajul ez a világ
Dare2Live:
-
Zwiebel
tag
Okés persze, ez természetes
Omniáról miért nincsen még mindig teszt
Felháborító
-
Zwiebel
tag
AS: Nem akkor jön
HTC LEO = HTC Firestone
Mostani év Q3.
-
Zwiebel
tag
Reméljük
AS: Egyébként a HTC Firestone-nak is hasonló spec.-et jósoltak , bár az biztos nem veri oda, de akkor megnyugodtam mert az még messze van.
-
Zwiebel
tag
Szerintetek ez a telefon odatudná vágni a mi kis kedvencünket? Szerintem NEM
-
Zwiebel
tag
Ez így igaz
Egyébként biztos megvan az is, nem hinném, hogy arról még nem tudnánk ha nem lenne
-
Zwiebel
tag
És megvan a 720x480-as ígért videó felvétel
-
Zwiebel
tag
.... Te is jobban megnézhetnéd már ne haragudj, ha már egyszer .... szerinted Ő mit rakott off-ba?
Az meg a másik, hogy beleírtam hogy Chopin, ez másnak nem is igazán mehetett volna ...
3. : Nehéz lenne ennyi off hozzászólásra külön külön válasz gombokat nyomni, mert az megint teljes off lenne... erről ennyit
-
Zwiebel
tag
Chopin neharagudj, de ha teljesen más telefonokról szeretnél beszélgetni akkor esetleg az i8910 topikját vagy esetleg az N97 topikját ajánlom de ahogyan látom még az iPhone 3GS-é is szóba jöhet
Már sry de ez egy OMNIA II topik szóval szerintem...
Már rájöttem te nem a Nokiáért vagy oda hanem az OMNIA II-ért NEM vagy oda
Na jó többet nem szólok. Csak mindig azt várom hogy most már valami új tesztet vagy valamit találok ezen az oldalon linkelve, erre az i8910 ről megy a hablaty
-
Zwiebel
tag
Akkor nem tudni mi az igazság
Nem baj ők tudják.
Más: Közben utána néztem újra a cnet.-es ázsiai tesztnek. A teszt írója ezt a szöveget írta a gyerek kommentjére:
By Johnchan:
"The battery capacity information was provided by Samsung and we have confirmed with the company that it should be 1,500mAh.Your observation that more main menu pages can be added has also been updated in the review.
Thanks for your comments, hope you are enjoying all the positive aspects of your new smartphone."
-
Zwiebel
tag
Reméljük jó lesz, de ez a proci dolog tényleg elbizonytalanított egy picit
Tuningolt procival adná ki a Samsung?
AS: Jet-ben milyen proci is van?
-
Zwiebel
tag
Te nagyon oda vagy a Nokiáért szerintem ez a bajod
Nem kell félteni a Samsungot, mert tudja mit kell csinálni, akinek volt ilyen telója az már tudhatja
Rendben
De én nem a kijelzőt mondom , hanem összességben
Na jól van ne vitázzunk szerintem. Majd minden kiderül (reméljük ) nem sokára!
3.szerk: Egyébként ez a proci dolog bevallom tényleg nagyon különös
620MHz az ott leírt legnagyobb.
-
Zwiebel
tag
Szerinted a két napos üzemidő intenzív használat mellett nem elég?
Egyébként is te úgy beszélsz, mintha már láttál volna Omnia II-t ha ez így van akkor kérlek nyomjál már be nekünk legalább egy "FIRST IMPRESSIONS"-t vagy egy teljes "REVIEW"-et
Ha meg nem így van akkor ne ítélj úgy hogy az egyiket láttad másikat nem. N97 majd meglátod elbújhat emellett a teló mellett
-
Zwiebel
tag
Na vigyázz a szádra
800MHz-es proci van benne, de eddig csak 667-es volt benne, mert az még BETA volt
-
Zwiebel
tag
Jajj de várom már 6.5-t. Sokkal szebb mint a 6.1
Szép telefonhoz szép WinMo kell ez nem is vitás
[link] -
Zwiebel
tag
Tippjeim szerint még nem volt ilyen készülék a kezébe (javíts ki ha nem így van
) csak az asia.cnet.com oldalán levő tesztet fordította le, ami szerintem totál nem ér semmit, ha még több képet sem voltak képesek csinálni a telóval és feltenni az oldalra
Kezükbe kapnak egy ilyen telefont aztán megsem nézik normálisan, azért ... áhh inkább majd tényleg Aug.-ban
Vagy legalább majd ha vmi normálisabb tesztelőhöz kerül
-
Zwiebel
tag
Neharagudjatok, ha nem írok válasz gombbal, de nagyon sok lenne
Nem baj, ezt szeretem(jük)
Erdoke : Örülök, ha lefordítod, és igen én is olvastam a kommentet
Írt valami olyasmit, hogy miért ennyit kapott, mikor az iPhone többet, pedig.... én legalább is ezt vontam le
AS: Az Omnia II valamilyen "céges" tesztje
Gyorsaságról nem is igazán emlékszem, hogy mi volt írva a performance résznél az akkut tesztelték :S
Copin: Szerintem az a kép nagy átverés, már csak azért is mert beltéri, szóval semmit nem mutat. Bent minden teló rosszabb képet csinál. (SZVSZ)
Na holnap folytatom a keresést , remélem, hogy találunk még sok szaftos review-et
-
Zwiebel
tag
Törölték a tesztet
-
Zwiebel
tag
Az nagyon tetszik, amit a conclusionba írtak
Touch Pro 2 méltó ellenfele
-
Zwiebel
tag
Perpillanat nem
-
Zwiebel
tag
Nagyon szépen köszönöm
-
Zwiebel
tag
Óriási örömmel jelentem be, hogy megjelent az első "hivatalos" teszt az Omnia II-ről
Bár én ahogyan olvastam eléggé lesújtó véleményt adtak rólaAz utolsó conclusion résznek legyen szíves valaki a lényegét lefordítani, nem igazán volt erőm elolvasni már és lefordítani
[link] -
Zwiebel
tag
Remélem , hogy függetlenül előbb lesz
-
Zwiebel
tag
Mihelyst találok még olvasás előtt linkelem
egyébként szerintem biztos tartják, hisz a telefon már kész van, csak nálunk nincs
-
Zwiebel
tag
Nem azért, de szerintetek a D-day widget mit fog mutatni az Omnián?
-
Zwiebel
tag
Kicsomagolás újra, kicsit hosszabban
[link] -
Zwiebel
tag
Végleges spec. nem lesz 2GB-os darab ha minden igaz :
- 3.7-inch AMOLED Touchscreen (480×800 pixels)
- 800 MHz CPU
- 5 MP autofocus camera with dual LED flash (video at 720×480 @ 30fps)
- HSDPA 7.2 Mbps, HSUPA 5.76 Mbps
- WiFi 802.11 b/g
- Bluetooth with A2DP
- GPS receiver with A-GPS
- 8GB or 16GB storage memory
- microSD card slot (up to 32GB)
- Windows Mobile 6.1 Professional with custom TouchWiz 2.0 UI -
Zwiebel
tag
Tudom , és ez tényleg durva a vám miatt, de ebben végülis azt akartam hangsúlyozni , hogy ott is "csökken" az ára eddig, szóval reméljük, hogy itthon is megáll körülbelül 150e nél
Vitko: Igen az a hangszóró ha jól tudom .
-
Zwiebel
tag
Esik az ár + ingyenes a kiszállítás!
( Ráadásul 3 nap alatt kijön ha minden igaz)
Valaki esetleg?
Ha jól számolom akkor 720dollár = 139680Ft mostani árfolyamon
-
Zwiebel
tag
Ha az alján levő kockára gondolsz, akkor az nem touchpad
Az a menü gomb, azzal (is) tudod előhívni a menüt. Egyébként az Omnia-ban (sima) touchpad szerűség volt, ami nagyon jó szolgálatot tett sok esetben az általad említett böngészésnél is
Bocs, hogy nem a válaszra mentem, de akkor még pont azután írtam volna
-
Zwiebel
tag
Ebay-en már lehet kapni kicsit olcsóbban bár 22 dollár a szállítás
-
Zwiebel
tag
Inkább nem is reklám, csak valami arra hasonlító, de szerintem rohadt jól néz ki , és bocs hogy külön hsz-be írom
-
Zwiebel
tag
Teljesen egyetértek addig ne is add ki! Az lenne az igazi ha azután se...
Megjelent az Omnia II hivatalos reklámja
[link] -
Zwiebel
tag
Állati lenne, bár nem sok esélyt látok rá, ha még aug.-ban kijön.
-
Zwiebel
tag
Sorry ebben akkor nem tok segíteni, gondolom weboldalra kellene akkor feltenni, de legalább a youtube-ra
De legalább megint tanultam valamit
-
Zwiebel
tag
Jah az más köszi, ezt sem tudtam eddig
Minden nap tanul valamit az ember. Linkelni , hogyan lehetne?
-
Zwiebel
tag
Szívesen lementeném de sajnos nem youtube-os a vidi és így nem igazán tudom, hogy hogyan lehetne
-
Zwiebel
tag
Végre valami újat linkelhetek
Szerintem ezt a telefont semmi nem übereli. A menü király lesz, WM6.5-ben intézőben óriási helyközök ami újra segíti a kezelést... áhh inkább nézzétek meg a videót
[link] -
Zwiebel
tag
Szívesen és szerintem is nem is kicsit
-
Zwiebel
tag
Sajnos így jártak, előre telepített vírus a telón.
-
Zwiebel
tag
Na jó inkább jöjjön később az Omnia 2, mint, hogy úgy járjunk mint a németek, akik vírusos TG01-et kaptak .
-
Zwiebel
tag
Persze, hogy megértelek
Ez biztos, hogy nagyon gyenge pontja lesz a telónak.
Az árra: Igaz, de azért így már van lehetőség, hogy a 8Gb-os 170000 alatt lesz
-
Zwiebel
tag
Jól van ... most már mindent belinkeltetek amit én akartam (ahogy nézem körbe a telós oldalakat gyűjtöm a linkeket
)
De mindegy legalább a mai napra eddig még csak jó dolgok jelentek meg a telóról. Ha az az ár igaz, akkor ....
Egyébként nekem van egy olyan érzésem, hogy nem kell itt nálunk sem megvárni a szeptembert a készülékkel, még gyári garisan sem
-
Zwiebel
tag
Azért ez egy hozzáértőtől nagyon nagyon jól veszi ki magát
-
Zwiebel
tag
Ez igaz
-
Zwiebel
tag
Magyarul szemptembernél előbb megvehető verzióra ne is számítsunk
-
Zwiebel
tag
Váá, azt hiszem, hogy ez után csak nézlek titeket és többet meg sem szólalok
Akkor azt még eltudnád árulni, hogy utána kb. mikor szokott itthon is megjelenni a telefon?
-
Zwiebel
tag
Bár azt hiszem, hogy jobb ha most már megsem szólalok, de azt olvastam ( lehet, hogy tudjátok sőt valószínű, de nem biztos
), hogy csak Singapúr-ban jelenik meg 18.-án. Végülis valahol ez is jó jel, mert így megjelennek az első biztos tesztek, és nem lesz több hablaty a telefon körül. Na meg persze azért, mert így már az itthoni megjelenés sincs messze
Ja és én eléggé nevetségesnek tartom, hogy amit Oalex belinkelt Samsungos linket , még az sem biztos információ, mert még most ahogyan megnéztem is vannak benne úgymond áthuzogatások. Olyan mintha a megjelenésig csak találgatni szeretnének
-
Zwiebel
tag
Hát megmondom őszintén, hogy engem nem tudott meggyőzni ez a teló valahogyan
Viszont arra rájöttem, hogy még tetszik sokaknak az Omnia2 nem is kicsit :
Magyar tag, egyik hozzászólásában: így jó az Omnia2, úgy jó, csak egyedül a töltőt szidja. Asszem, hogy ennek a telónak ez lesz ( talán az egyedüli ) gyenge pontja!
-
Zwiebel
tag
Köszi szépen ! Én is valahogyan így gondoltam
Néztem vidit a TG01-ről , lehet , hogy pont belenyúltam abba amiben lassú volt ( bár ezt erősen kétlem mert többet is néztem ), de a paneleket ahogyan pörgették benne, alig akart átfordulni. Szeirntem nem igazán látszik meg, hogy a mostani leggyorsabb proci van bent .
-
Zwiebel
tag
Egyébként tudtok olyan telóról ami mostanában jön ki és ellenfele lesz az Omnia 2-nek? HTC Firestone-t tudom egyedül, de szerintem abban sem lesz igaz a 8Mp-es kamera, prociban rosszabb szóval szerintem nem ellenfél
HTC Hero Androidos ami pl. GPS tekintetében nem igazán megnyerő nekem , meg progi sincs rá olyan nagy számban. Már csak a Tegra-s telókra leszek kíváncsi
-
Zwiebel
tag
Okés értem
-
Zwiebel
tag
Ez így már nem is igazi
Az Omnia nevet minden telefonra ráteszik már , mert gondolom az első jól fogyott, most meg már "Omnia család" phö... nevetséges. Ez a telefon nem is vall SZVSZ a Samsungra, inkább Blackberry vagy valamilyen Nokia . (Természetesen csak SZVSZ)
-
Zwiebel
tag
Sry, nem akartam rémhíreket kelteni, én itt olvastam, általában normális igaz dolgokat szokott írni de akkor most nem jött ez össze se nekik se nekem
[link]De mennyi jó hírt adtál itt nekünk
July 18
Bár az árat kicsit sokkallom
Ja és még annyit, hogy akkor az sem volt igaz, hogy lesz 2Gb-os verzió, mert én itt 8-nál kisebbről nem látok infót.
Ui.: July 18-án már a boltokban is lesz? Mo.-n mikorra várható? Vajon itt még drágább lesz?
Azért maradt még néhány megválaszolatlan dolog -
Zwiebel
tag
Sajnos rossz hírem van
Kiderült, hogy nem 800Mhz-es proci lesz a telóban, hanem "csak" 667Mhz-esMivel, az Omnia (I)-ben is 600Mhz-es volt , ezért szerintem kezelőfelületen és 3D grafikus processzoron kívűl nem sok újítást hoz . + képernyő nagysága ( ja és Amoled).
Légyszí javítsatok ki ha tévedek ( bár nagyon remélem, hogy így van
)
-
Zwiebel
tag
AS: Örülök, hogy egyetértesz
Erdoke: Köszi az infót!
-
Zwiebel
tag
Na szóval ( ami a sok hozzászólás átolvasása után még megmaradt a fejemben, bár szeretem ha ilyen aktívak vagytok
) ezt én eddig nem is igazán tudtam, hogy a 6.5-ben "csak" ilyen változások fognak történni , és ennek nem igazán örülök, de megint csak azt tudom mondani, hogy ez van ezt kell szeretni
Widgetekre: Szerintem ahogyan AS is írta valakinek nagyon jó szórakozás, de van olyan is amelyik hasznos közülük, pl.: az óra widget, naptár widget szerintem teljesen hasznos, meg azért még lehet találni ilyeneket, mint pl.: (persze aki sokat hallgat zenét) az MP3-as widget, Rádió widget. A képes widget szerintem annak jó aki sokat változtat a hátterén
, nameg ha abba a mappába teszed a képeid, akkor ott egyszerre megtudod nézni őket.
Sense UI: én például a Twitterrel nem igazán tudnék semmit kezdeni, most ahhoz, hogy elfoglaljon egy egész "helyet" nem igazán látom értelmét annak sem, de természetesen hozzáteszem, hogy aki használja, annál ez más tészta. (Egyébként nekem a Sense UI nagyon tetszik ezt be kell vallanom
) A samsungnak mikor lesz Multi touchos képernyője? - ezt örömmel hallottam (láttam)
WM6.5 ROM: Most ez lehet, hogy nagyon gyenge kérdés lesz, de ha otthon rakod rá a telóra a ROM-ot , az nem jár garancia vesztéssel?
Omnia 6.5 ROM: Szerintem biztosan lesz, képtelenségnek tartom, hogy ne lenne!
Bocsássátok meg , hogy ilyen hosszúra sikerült
-
Zwiebel
tag
Azért engem furdal a kiváncsiság, hogy milyen lesz
nameg, hogy milyen extrák lesznek benne.
Bár ahogyan néztem Youtube-on még a naptáron sem változtattak
-
Zwiebel
tag
A kockát próbáljátok meg úgy irányítani, hogy a sarkánál fogjátok meg, nekem így aránylag rendesen működik
Egyébként azt nem tudjátok, hogy a 6.5-re való frissítést hogyan lehet majd megoldani? Bekell vinni szervízbe, vagy otthon , pl. netes - ActiveSync-es frissítéssel?
-
Zwiebel
tag
Én ezt értem, és teljesen egyet is értek, bár nem hinném, hogy augusztusig már nagyon változtatnának a készüléken.
-
Zwiebel
tag
Egy ilyen telefon kb 50E Ft-ból összeállítható, szóval sztem simán belefért volna még az az ezres abba a nem kis összegbe, dehát ez van, ki tudja lehet, hogy lesz hozzá valamiféle külön autós szett (bár nem hiszem)
-
Zwiebel
tag
CUBE teljesen jogos, hogy úgy is használható
Az autós töltéshez én annyit fűznék hozzá, hogy nem hinném, hogy erre a Samsung nem gondolt volna ( habár kitudja ) -
Zwiebel
tag
Örülök, hogy tetszik és , hogy tudtam valami újat mutatni
Cube-ot eléggé nehéz kezelni szerintem is, de ki tudja, lehet, hogy élőben könyebb lesz, legalább is reméljük.
Ja és ha nem mondjátok, hogy az SMS kezelést is megváltoztatták akkor felsem figyelek rá (bár látom még most sem láttátok
) , úgy látszik, hogy alapban ilyen lesz és nem külön progival , ami valljuk be egyáltalán nem rossz hír
-
Zwiebel
tag
Okés köszi, az látod igaz, hogy ezen a vidin ez nem látszik
Bár szerintem ez 6.1 volt a zöld bekapcsoló háttér legalább is nekem arra utal
De ki tudja
-
Zwiebel
tag
Jónak tűnik, bár nekem még az Omnia II a favorit
Arról mit lehet tudni , hogy a II-nek milyen kijezlzője lesz? Mert amit láttam angol nyelvű elő teszt videót abban 16Millió színről van szó, de mindenhol máshol "csak" 65ezer
Tudtommal a WM6.1 nem is engedélyezi a 16millió színt. Hivatalos info erről még nincs?
-
Zwiebel
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ez már volt-e linkelve , ha igen akkor bocsesz
i900 és i8000 összehasolítás
-
Zwiebel
tag
TD2 = Touch Diamond 2
Csak azért mert a gsmarena-s cikkben azt írják, conclusio-ba , hogy az még esetleg...
Bár az a 800MHz-es proci perpill a legjobb lenne a TG01 után ha nem tévedek. Szerintem alázni fog mindent. TG01-ben a kamera csak 3 megapixeles, bár ez nem jelent semmit, de az i8000 menüje is nagyon brutál lesz
Na persze ott a HD de az meg nem WinMo, bár ez valahol előny is, nameg hátrány
Nagyon várom. Kíváncsi leszek mit tud .
Max. 58 nap a megjelenésig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest