- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaabbaa
aktív tag
Én meg a samsung halo-ján kezdtem el agyalni
-
Gaabbaa
aktív tag
ezt már kitárgyaltuk egyszer....nézd csak...
és a part1 meg part2 egyből a letölthető romhoz dob.....
-
Gaabbaa
aktív tag
PDAVIET - I8000 WM6.5 ROM (21891.5.0.88) - SB07
Ha lesz időm este akkor felpakolom!
jelszó.: Sonblack
Az előző munkái tetszettek, remélem ez is jó lesz!
-
Gaabbaa
aktív tag
a próba megvolt, kicsit szórakoztem vele aztán felküldtem az egyel előbbi verzióra épülőt, ami tegnap lett feltéve. Ez megint a "régi" felső start menüs. Szerintem is jó mind a kettő! Érdemes kipróbálni!
itt a link hozzá: [link]
vagy itt egy közvetlen link:
és íme a kép róla:
ja és még annyit hozzátennék hogy a teljes rom-t érdemes feltenni, tehát eboot,phone,csc,pda a "tökéletes" működéshez
-
Gaabbaa
aktív tag
nekem is feltűnt hogy jobban merűl a készülék! előzö rommal egy éjszaka alatt pár %-ot esett csak az akku szint, JA5-el már nem ilyen rózsás a helyzet, tegnap este 73%-on volt ma reggelre meg már csak 60% .....
sanszos hogy ebben a romban rosszabb lett az energiagazdálkodás... Ráadásul nemrég lettem figyelmes arra is hogy nem mindig ad hangot ha sms jön...
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Dare2Live #3110 üzenetére
Csatlakozok anzo-hoz, bár szerintem nincs érezhetően nagy különbség sebesség ill. program kezelés terén, viszon a kijelző az nagyon sokat javúlt! (nagyobb, szebb)
Ami hiányzott nekem az I-ből az a 3,5-es jack....
Amúgy minden más szinte ugyan olyan, nekem mindkettő egyformán könnyen kezelhető volt/ill. most is az....
Jahh és még egy: i900 maga volt a buherálók álma, hétről hétre lehetett/kellett változtatni valamin, viszont az i8000 teljesen jól használható a "gyári" kivitelben....
így visszatekintve i900 sokkal jobban megéri ár/érték arányban... viszont ha a pénz nem számít akkor inkább az i8000, mert a kijelzője meseszép!
-
Gaabbaa
aktív tag
nekem is volt gondol a msn első bekapcsolása során! igaz nem a wifi szállt el hanem a start menü teljes tartalma elveszett, a strat menü mappában ott voltak a parancsikonok, de amikor rámentem a starmenüre az üres volt....
semmi nem használt neki, így ment a hard reset.... azóta már másik rom van fent és szerencsére nem jött újra elő a hiba...
-
-
Gaabbaa
aktív tag
Nem a today-en kapcsoltad ki a widgets felületet?
Amúgy nem mérvadóak az értékek ugyanis ahogy egyre tovább van bekapcsolva a pda (soft reset nélkül) úgy egyre jobban fog fogyni a program ram.... ez a 6.5 sajátsága... lesz az még idővel 30 meg 25 mb is... ilyenkor érdemes egy soft reset-et küldeni neki!
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
#41635072 #2476 üzenetére
lehet úgy is állítani a hangerőt zenehallgatás közben ha ki van kapcsolva a kijelző, ill. akkor is ha le van zárva a készülék!
Érdemes úgy csinálni hogy a pda-n maxra feltolod a hangerőt, és a füles potméterével utánaállítasz, ha esetleg nem bírnád az erejét!én így szoktam, de általában nem kell babrálni egyikkel sem, minden csutkán van, és teljes az élvezet!
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
szijartg #2388 üzenetére
azért azt se felejtsük el hogy nem feltétlenül a képernyőn kell nézni, hisz ki lehet kötni tv-re.... ott már érezhető a különbség egy 720p és egy vga méretű felbontás között!!
én pl a páromnál szoktam tv-re tenni a pda-t, és úgy nézzünk a filmeket...
lusta voltam levideózni a saját ketyerét, de itt egy jó példa rá!!
ha jól tudom akkor a HD2-t pl. nem lehet tv-re küldeni....
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Schumacher! #2131 üzenetére
mondjuk ez már hivatalos rom, szóval csak nem sz*r....
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Schumacher! #2106 üzenetére
én még soha, nincs tapasztalatom ezzel kapcsolatban....
-
Gaabbaa
aktív tag
autós szett, bagóért! Itthon kb. 3x-os áron lehet mindezt megvenni, és az még talán gagyibb is...
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Schumacher! #2096 üzenetére
milyen op.-rendszered van? mert én próbáltam win7-re feltenni és nem ment, xp-n futott simán, vistát meg nem próáltam még...
-
Gaabbaa
aktív tag
jolvan na!
lényeg a képminőség meg a láthatósági szög! ezek még így is jobbak, nem kell 24bit hozzá.... a méret meg a felbontás csak nagyobb,ami megint plusszba viszi a dolgot az O2 javára!
az "ugyan az a kijelző"-t az amoled-re értettem
Ja és a 16bit csak a wm korlátja, nem a kijelzőé!
amúgy a wm6.5 már 256k színnel megy nem?
vagy rosszúl rémlik?
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Schumacher! #2090 üzenetére
nekem ment, letölt,telepít, UK hely, ha kész indúl a program, és az alsó menüsorban asszem a 2. kis ikon az appstore! persze kell hozzá a net.... ott kiválasztod az alkalmazásokat, és már töltheted is fel a pda-ra
-
Gaabbaa
aktív tag
Jahh, és reménykedjünk hogy eljőő az idő amikor a windows is támogatni fogja a 16M színt!
Talán majd a 7....
-
Gaabbaa
aktív tag
"nem értem ezt miért linkelted? "
én már túlléptem ezen a napfény izélgetésen, amit bettem az már nem ehhez a témához szólt!
Mondtam hogy nem fogok senkit győzködni....
Csak gondoltam megosztom veletek, hogy a HD2 kijelzője mit tud ill. mit nem...
Amúgy igazad van, talán tényleg nem ilyen szép az O2, de mivel a HTC-n is wm van ezért tényleg nem számít..."bkv használó vagyok így gyalog is sokat kell mennem"
Sajna én is... de ez már tényleg nem idevaló....
-
Gaabbaa
aktív tag
Nem tudom ki mennyire ismeri de azért beteszem, hátha van akinek még új!
A Samsung app. store program segítségével rengeteg (ingyenes és fizetős) programot tudtok letölteni!
Link: [APPLICATION STORE]
Jótanács: a Kies telepítése során a nyelv lehet magyar, de a hely legyen UK (United Kingdom)-ra állítva, mert különben nem lesz aktív az appstore ikon!
Az ingyenes progikból van egy top20 lista, ízelítőnek pont ideális!
Kedvencem a szúnyogriasztó alkalmazás! Alig várom már hogy teszteljem valami repülő élőlényen!
-
Gaabbaa
aktív tag
találtam "odaát" egy klassz kis összehasonlítást!
link: [AMOLED vs. TFT = (i8910 vs. HTC HD2)]
Mint tudjuk az i8910 és O2 kijelzője megegyezik
De a képeket ide is mellékelem:
-
Gaabbaa
aktív tag
na, ma sütött végre a nap, direkt előszedtem a pda-t és beletartottam a napba.... simán láttam mindent, kár hogy nincs nálam a digitális fényképezőm, csakazért is lefotóztam volna!
De tényleg felesleges ezen vitatkozni, mert én úgyis tudom hogy jó, aki meg nem hiszi az le van ejtve, én biztos nem fogok győzködni senkit a továbbiakban...
-
-
Gaabbaa
aktív tag
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Lancelot24 #1956 üzenetére
nahát... gyűjtöm őket szépen, majd ha már nem jön több egyben feldobom valahova!
-
Gaabbaa
aktív tag
Akkuidő:
vasárnap napközben töltöttem, azóta elment/bejött 30sms, kb. 1óra beszélgetés, kis gps (max10perc), 2db film (össz. 3,5óra), össz. 5-6 óra zene, és babrálás a tf3d-vel!
most van 18%-on az akku! Ja és ma szerda este van!
Szerintem ez nagyon korrekt így!
-
Gaabbaa
aktív tag
újabb fix! [híváslista]
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Lancelot24 #1942 üzenetére
jaja, közben én is kiszúrtam
de azért köszi!
-
Gaabbaa
aktív tag
na, én is felpakoltam a TF3D-t! Szépen fut, semmi gond nincs vele egy dolgot leszámítva: az AudioManager és az album résznél hibát írki....lesz ez jobb is!
fenthagyon, de kikapcsoltam!
-
Gaabbaa
aktív tag
jahh és még valami: a unicode-t kapcsoljátok ki mert különben nem lesz 160 karakter!!
-
Gaabbaa
aktív tag
Höhöhö! megnőtt a privát üzeneteim száma az elmúlt pár órában, amióta bettem ide ezt a kis billentyűzet képet!
nembaj, segítek szívesen!
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Schumacher! #1868 üzenetére
privát!
-
Gaabbaa
aktív tag
Néztem a gyorsboltosat, amit kidobott i8000-re, de nagyon randa....
-
Gaabbaa
aktív tag
egy jóféle kipárnázott autós tartó nekem is elkélne....
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Lancelot24 #1816 üzenetére
én pont ezért nem náluk vettem, mert amikor rákérdeztem hogy mennyi rá a gari akkor azt mondták hogy a készülékre fél év, a szoftver-re (amivel kb. semmit nem érsz) meg 1,5 év.... Szóval szerintem neked is csak fél év van rá....
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Schumacher! #1785 üzenetére
pdafanclub-on találsz erre is megoldást!
-
Gaabbaa
aktív tag
én is csak év eleje óta foglalkozom a pda készülékekkel, i900-as volt az első pda-m, azon kitapasztaltam a dolgokat, kb. 1 hónap babrálás után nekimerészkedtem a romfrissítésnek, és utána jöttek, mentek a romok, mindig az aktuális hét romja volt a telefonon... aztán most itt az i8000, ami már sokkal komolyabb cucc (legalábbis nekem) de az alapjai ugyan azok, ezen is wm van, mindent ugyan úgy lehet rajta alakítani, babrálni....
-
Gaabbaa
aktív tag
ami kimaradt: jelenleg már elérhetőn a wm6.5 i8000-re kialakított változata... akár magyar nyelven is...Én is használtam már de visszaraktam a 6.1-t mert egyenlőre az jobban tetszik, és a 6.5 még nem tökéletes, de a szakácsok már készítik az új 6.5 romot, ami már sokkal több memóriát hagy szabadon, és egy "kicsit" jobban lesz optimalizálva.....
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Guinness #1691 üzenetére
Szerintem szürke import vagy sem, ha olyan gsm boltnál veszed a cuccot ami nem egy "tegnap alakult cég" akkor semmi gond nem lesz. Én pl. az újmobil-nál vettem, 1 év garanciával, és nincs semmi gondom vele a mai napig. De aki gsmline-nál veszi annak se lesz gondja a garival.... A másik dolog ez a 6.5 vagy 6.1 téma.... Drága kedves fórumtársak, ha valaki vesz egy ilyen telót akkor nem tök mind1 hogy milyen rommal veszi meg?? úgyis az lesz az első dolga a kedves kütyümániás tulajnak, hogy azonnal kipróbálja a "főzött" romokat is (jobb akkuidő, optimalizált programok, gyorsabb rendszer).... Hát akkor??? Ha valaki ilyen telót akar az ne habozzon, vegye meg, és ne várjon a hivatalos megjelenésre mert TUTI, hogy valahol 160körül fog indulni a szolgáltatóknál....
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Schumacher! #1652 üzenetére
nem kell külön beállítani az igoban...
a telefonon bemész a settings/general settings/gps/xtra és ott enable-re teszed....ennyi
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Orcanus #1649 üzenetére
a-gps lényege hogy kapsz egy olyan "plussz" lehetőséget hogy ha akarsz(nem kötelező) akkor letöltheted előre a műholdak állását, és ezzel, kvázi megkönnyíted a gps vevőd dogát, mert csak ki kell olvasni hogy hol is keresenne nagyjából....
Semmi hálózat kötődés nincs, ezt a plussz szolgáltatást elérheted a mobil hálózat szolgáltatódtól is, meg wifi-ről is....
de ha nem akarod hogy leszedje neked ezt a plussz infót a netről akkor egyszerűen kikapcsolod, és mezei gps-ként használod....
-
Gaabbaa
aktív tag
amúgy az n97 tudásban szerintem messze van az omniaII-től! Én se szoktam használni a xtra-t (nincs is mobil-netem) és mégis hamar szokott holdat találni! Egyébként akor is működik benne a navigáció ha nincs sim kártya a telefonban...
Ja és hogy a kérdésedre is válaszoljak: külföldön is működik, totál mind1 hogy hol vagy a világban...
-
Gaabbaa
aktív tag
Pár cucc az omniához!
Nekem a 2. a kedvencem!
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Schumacher! #1637 üzenetére
ezt csak ők tudják...
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Maxximus #1621 üzenetére
Hát, igen, igazad van! Aki nem akar sokat pepecselni a készülékkel, és nem nagyon szeret angol leiratokat végig nézni az inkább várjon még, amíg valamelyik szolgáltatónál elérhető lesz... Az hogy mennyibe fog kerülni, nos, szerintem korántsem lesz olcsóbb mint most bármelyik gsm boltban, szóval... Az omnia i900 is drágább szolgáltatónál mint gsm boltban, annak ellenére hogy már közel 1 éve elérhető....
Sajnálom hogy pont kifogtad a rosszat, de még szerencse hogy ilyen hamar kijött a hibája! Ha jól tudom akkor gsmline-nál csak fél év gart. adnak rá... (vagy nem?) Biztos hamar visszakapod, az i8000-ret!
Amúgy amit a két telefon (i8000 és i900) összehasonlításáról írtál, az szerintem is teljesen igaz, csak nekem rögtön első kézbevételre eldőlt hogy i900 lesz a vesztes!
Szép volt jó volt, teljesen odáig voltam érte, de mikor először ránéztem az i8000 kijelzőjére....
-
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
kbencee #1614 üzenetére
Ti készek vagytok!
már 5 perce röhögök!
Keveseb smiley használatával is értjük, mit szeretnél közölni...
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
Gaabbaa
aktív tag
egyébként valahogy nem érzem aszükségét annak hogy telepakoljam soksok progival, mert az alap dolgok is kielégítik az igényeimet....Nagyon jóra sikeredett az össze progi ami benne van!
Most kb 10 külön alkalmazás van rajta, míg az i900-nál vagy 50-t feltettem...
-
Gaabbaa
aktív tag
sajna a g alarm nem akar teljes értékűen működni, a tilt senzor nem aktív, nem találja a mozgásérzékelőt...
remélem mihamarabb kijön egy progi ide is, úgy mint az i900-ra!
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Schumacher! #1595 üzenetére
asszem 4.0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest