Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Ha ez segít a döntésben, én is Omnia2-esről váltottam, és szintén nem voltam biztos benne, hogy jó döntés lesz-e. Hát jó lett!
Körülbelül azt az érzést képzeld el, amikor masirozol az utcán egy jó kis Opellel, amivel nincs bajod, de egyszer csak megadatik a lehetőség, hogy lecseréld egy Audi A6-osra... te sem váltanál vissza biztosan.
Nyugodtan vedd meg, csak utána győzd megkeresni az állad, omnia2-es után számomra igazi felüdülés volt. Sőt a minap mutattam egy ismerősömnek, akinek o2-ese van, le volt akadva, hogy mennyivel gyorsabb és használhatóbb az ő agyonmoddolt telójánál.Még mindig nem próbálta más is a JPG-t?
-
Bavid
senior tag
Galaxy s 2 még soká jön, de lehet érdemes már megvárni, aztán ha nem lesz vészes az ára, azt venni. SGS egész jó képeket csinál (csak ugye nincs vaku) volt régebben linkelve 2 videó 1-ik sgs-el másik i4el készült (ugyanarról a dologról) és SGS egyértelműen szebb volt. Zenelejátszásnál lehet azt hiszem mappák szerint lejátszani, ha nem is a gyárival, de biztos van olyan zenelejátszó a marketen.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egyéni arckép OFF
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Telekom mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nyaralás topik
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest