Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• ForRedGlory

félisten

válasz sheep #17502 üzenetére

Tartózkodnék a helyedben az ilyen 0 perces cucctól. Érdemes lenne visszaolvasnod, jellemzően használt külföldről behozott telefonok, koreai kóddal...
    Olyan is volt, hogy skac vett ilyen telefont, frissítette és Telenoros dolgok kerültek belé. Ergo, telenorosként kezdte pályafutását. :F
    Plusz szerintem a garanciával is kitörölheted, mármint az ilyen bolti garis 0 percessel, mert nem gyári. Persze saját vélemény, de szerintem nem ér meg 10.000 Ft spórolást, hogy bolti garid legyen, mondjuk 1 év Samsung (+2 hónap) majd utána is 12 hónap T-s gari. Vagyis 26 hó gari bőven megéri azt a kis fölös költséget.

[ Szerkesztve ]

• r.zozoka

aktív tag

válasz sheep #17502 üzenetére

igazából az is zsír új csak ha null percesnek van írva akkor olcsóbban tudja forgalmazni és eladni,de ilyenkor nézzd meg a garanciát, hogy nehogy csak az üzlet garanciája legyen rá hanem samsung gari legyen hozzá!
    mert ha csak üzlet garis akkor csak oda tudod vissza vinni ahol vetted és mekkora szívás ha közben mondjuk csődbe megy a bólt vagy csak simán bezárnak.....
    szóval mindenképpen csak olyan 0percest vegyél ahol van hozzá gyári garancia!

rattila76
    hát én olyan tokot nem ajánlok amiben van mágnes( ezért most lehet hogy megköveznek)
    szóval nem ajánlok mert ebben van iránytű sensor vagy micsoda és annak nem tesz jót,mondjuk atöbbi szenzornak sem! rövid távon persze nem fog a hiba jelentkezni de ha sokáig van a mágnes ,elett akkor gps pontatlanság... előfordulhat, persze NEM kötelezően

véleményem szerint a legjobb ha veszel sima bőr tokot amit zsebben lehet hordani és pá vagy olyan öv tokot amiben nem mágnes van hanem tépőzár

persze javítsatok ki ha tévedek, nem szeretnék senkit se férre vezetni!

[ Szerkesztve ]

Aktív témák