- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kutkut
addikt
válasz
sajtee #40660 üzenetére
És azon belül mi? JVT?
Ha igen, akkor leszedsz egy JVT-hez való kernelt (pl cfroot, semfór - mindegy), és felrakhatod a miui-t.
szerk: A jvt lehet, hogy nem 2.3.4, de tudjátok, hogy nem vágom a gyári romokat...
A lényeg sajtee, hogy amilyen romod van, ahhoz való kernel kell, ennyi.
-
kutkut
addikt
válasz
sajtee #40654 üzenetére
Tudom.
De egy valamit nem értek... Neked most milyen rom van a telódon? Nem 2.3-as? Minek neked a jvr? Ha ginger romon vagy, leszedsz xda-ról egy ahhoz való cwm-es kernelt, és onnan felrakod.
A kernel meg csak cm7 és miui alatt működik. Gyárihoz nem jó. Ugyanígy a gyárihoz készített kernelek nem jók a miui-ra, cm7-re. Modemnél is így van tudtommal. -
-
kutkut
addikt
válasz
sajtee #40238 üzenetére
Csak nem??
Hát, nekem most mintberry van (2.1.20), amiről nincs direct linkem, de xda-n megtalálod. Kernel meg innen a 13.1. A romot lecserélheted a galnet félére, vagy a miui.hu-s verzióra, sok különbség nincs közöttük. A linkelt kernelt viszont bármelyik verzió mellé ajánlom!
Az ICS vonalról bok tud mesélni.
Razi: Na, ennek legalább van valami dallama. Bár még mindig nem tetszik.
-
korpicschess
veterán
-
Iomega
addikt
válasz
sajtee #40156 üzenetére
Napot!
Nos, ezek szerint már a PC-vel is gondok vannak.
Rossz hatással vagy az elektronikai cikkekre. Viselj ólom öltözetet, így a belőled kiáramló negatív sugarak nem fogják "roncsolni" az eszközeidet.Ricardo, ExtremLor:
Egyébként ez nincs bent a Samsung ICS listájában?
-
r4z
nagyúr
válasz
sajtee #39855 üzenetére
nublifelost videóit lesd meg a YT-on, stúdióminőség a 90%-a. Például a Midlife Crisis olyan tisztán szól, hogy magad alá fosol. Összehasonlításképpen itt van a normál verzió.
-
sagit
veterán
válasz
sajtee #39834 üzenetére
van alapképzés (BSC amin én is vagyok, ez a néhai főiskolai szint) és ezután még 2 év MSC (mesterképzés, ez pedig az egyetemi szint)
MSC-re lehet elmegyek de csak meló mellett.. így is 4 év lesz a suli a 3,5 helyett.. csúszás van vazze
kutkut: a sörkorcsolya az én sportom
-
sagit
veterán
válasz
sajtee #39814 üzenetére
programozásra is lehetett volna szakosodni de az nem fogott meg, ezzel remélem könnyebb lesz elhelyezkedni (akár külföldön is)
pont ma olvastam egy blogot, innen a ph-ról linkelték
Ausztrália és Új-zéland volt a téma
a lényeg hogy mindkét államnak van 1 listája a hiányszakmákról, és ha te azt tudod bizonyítani hogy elvégezted akkor kapod is a tartózkodásit és mehetsz legálisan dolgoznimindkettő állam listáján rengeteg mérnöki és IT-s szakma fel van sorolva.. meg dokikat keresnek még sokat
-
sagit
veterán
válasz
sajtee #39810 üzenetére
vannak szívatós tárgyak.. most a jelek és rendszerek és az integrált rendszerekkel szívok
idén szakosodtam.. ebben a félévben leszenk már robottechnika tárygaim és társai.. ezek érdekesek lehetnek, robotokat fogunk programozni amik gyárakban használatosak
illetve idén lesz hálózatok 3 tárgyam is
ez 1:1-ben mobil kommunikációról fog szólni, T-Mobil adótornyokat fogunk látogatni, meg nagy szerverközpontokat elvileg az évben.. várom
Razi: nálunk a boszi kóter tele van csajokkal.. sok ttk-s feek-es csajszi ott van elszállásolva.. azért lehet a szemet legeltetni
-
korpicschess
veterán
-
sagit
veterán
válasz
sajtee #39779 üzenetére
ha valaki mérnöknek tanul és egyetemre megy gimiből.. akkor nagy hátránya lesz az olyanokkal szemben akik szakközépbe jártak és vagy ugyan azon a területen tanultak mint amit folytatnak vagy hasonlón.... ( lásd pl az én példám)
az elektronika és informatika 1000+1 helyen kapcsolódik össze, rengeteg tárgynál élvezek előnyt a gimisekkel szemben akik magolnak olyanokat amiket én már 4-5 éve megtanultam
(#39781): elit csak 20 éve volt... mostmár sokkal könnyebb bejutni, mert kell a pénz a sulinak a diákok után.
Egyébként voltak nehéz szakmai tárgyaim de nem kellett beleszakadni. Mondjuk én fogékony voltam ezekre a dolgokra. 35-en kezdtük az osztályt és 12-en kibuktak 4.-re és 23-an végeztünk.
Ők azóta autószerelők, betegszállítók stb.. csak szimplán nem jött be nekik.
-
Ricardo
titán
válasz
sajtee #39750 üzenetére
Még az elején vagyok . Ami fontos. Hibátlan állapot, és legyen rajta garancia. Nem én hozom a végső döntést. Most N8 tulajdonos, és áttérne a droidra. Azért sgs, mert egy árban van a kettő.
szerk: Az első kiesik a személyes átvétel miatt. nem érné meg felbumlizni borsodba :-)
Egy pécsi készülék lenne a legideálisabb.
Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Need for Speed: Rivals
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest