- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
kutkut #34110 üzenetére
Ne is akard tudni
Nem reagalom tul... az utobbi hetekben paran folyamatosan kostolgatnak, aztan sir a szajuk ha en is kostolgatok. Tema lezarva reszemrol. Igy is majdnem sikerul szetbasznia a vasarnapom a delelotti eszmecsetenek.
Battlelogon nem irtam mert bementem szerverre ahova meghivtalak, utana jatek kozben nem lattam hogy irtalAmikor kileptem akkor lattam, de akkor meg te voltal bent masik szerveren.
-
nggabi
félisten
válasz
kutkut #33522 üzenetére
veszed le a szemed a telefonomról
raz: látod, nem mindenkinek tetszik
(a főpapok nem szeretnek vegyülni a tömeggel
)
> Egy cowboy ücsörög egy kisváros bárjában, amikor megáll egy turistabusz. Néhányan bemennek, közülük egy csinos nő odalép hozzá:
>
> – Elnézést uram, maga egy igazi cowboy?
>
> – Igen hölgyem, reggel felnyergelem a lovam, egész nap a marhákat terelem, cowboy vagyok amióta az eszemet tudom. És ön?
>
> – Én leszbikus vagyok – feleli a nő.
>
> – És az mit jelent? – kérdi a cowboy.
>
> – Amikor felkelek, a nőkre gondolok, egész nap női testekre gondolok, ha meglátok egyet, elképzelem ruha nélkül, és este, amikor lefekszem, akkor is a nőkre gondolok, a kemény cicikre, a forró nedves puncikra...
>
> – Hm – mondja a cowboy, majd visszafordul a söréhez.
>
> Pár perc múlva egy házaspár telepedik mellé.
>
> – Elnézést uram, ön igazi cowboy?
> – Hát, eddig azt hittem – feleli elgondolkodva –, de rá kellett jönnöm, hogy leszbikus vagyok -
nggabi
félisten
-
ForRedGlory
félisten
válasz
kutkut #32877 üzenetére
Ehh, rendben pappa
Csak én általában a tankban magamra figyelek, mert az a fő hogy ne lőjenek ki. Nem mindig van idő azt skubizni merre lesel
B3 topicban le lettem oltva, lol, mert be mertem írni a véleményemAzért nem vágtam elsőre, mert írtam chaten, basztál válaszolni, és a neved végén az a bg megzavart. A végére rájöttem, hogy ki vagy...
Az elején úgy voltam vele, elférsz az anyósülésen, de a végén a statnál láttam, hogy kipörgettél 8 ellenfelet az világbólAztán leesett hogy ott ültél fölöttem
-
ForRedGlory
félisten
válasz
kutkut #32869 üzenetére
Mi volt a király?
lol, kutkutgb a neved? Azért remélem figyelted, hogy egyetlen tankkal a "D" bázist (tudod ami legközelebb van az ellenfél bázisához) meddig védtük ketten. A sok kis csíra csak lőtt, de hát nem haltunk meg... mondjuk a rohadt helivel nem lehet mit kezdeni tankból...szerk:_ ez mondjuk tényleg király kör volt: [link]
ForRedGlory 9-1
Kuckuc 8-1 gunnerben
Ez akárhogy nízöm 17-2 egy tankbanMég az volt a jó, hogy én voltam a rangidős, így a squad leader is, és a csapattagok mentek is oda, ahova mondtam. Király volt, amikor 3 tank indult meg egymás mellett foglalni. Be is vettük simán
-
xnace
őstag
-
ForRedGlory
félisten
-
bok92
addikt
válasz
kutkut #31339 üzenetére
Na azt már nem mertem megnézni...
Amúgy ritka trehány egy alak.Eddig még megvoltam vele, hogy a szobaközepén voltak az alsóneműi, meg úgy disznóól van az ágya körül.De azért, már másnak is szépíteni az ágyát, ilyen-olyan dolgokkal...
De, persze az ő ágyán semmi nem volt...Azt mondta, azért tette az enyémre, mert nagyon sietett..Mondom jó...
philoxenia: Na az sem rossz...
Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest