- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Everman
addikt
válasz
nggabi #28314 üzenetére
Az 1.2 GHz-es húzás semmit nem jelent sem melegedés, sem fogyasztás szintjén.
--
Az S2-ről vegyes a véleményem.
Sokkal stabilabb, mint a sima SGS, de jobban eszi az aksit és nekem már kissé kényelmetlen ez a méret egykezes használatnál.
Ha a sima SGS-ben lenne 1 GB RAM, akkor átlagos használatnál észre sem lehetne venni a két készülék között különbséget. -
-
ForRedGlory
félisten
válasz
nggabi #28236 üzenetére
bebaszna ha ugyanaz lenne a véleménye... körökkel jobb a sima esgéesnél. Az mondjuk nem kérdés, hogy i4s-el nem veszi fel a versenyt
(#28235) rankesz:
lassú böngésző, a flash szar, kikapcsoltam, merül mint titanic, akad a homeszkrín aktív widzsetnél, túl nagy a kijelző, túlszaturált, akadnak az animációk, és még rossz képet is csinált Mariska néni csunyájáról
Pozitívum: olcsón vettem, i4s-re váltásnál nem bukok rajta semmit. -
David75
őstag
válasz
nggabi #28098 üzenetére
Sokkal szebb de túl nagy a melle szerintem, meg sokat ront az amúgy egész szép arcán a sok kínai.
#28096: ez most olyan mintha csak valami félistenek jöhetnének össze ilyen csajokkal pedig aztán ennyire nem nehéz dologról beszélünk.
sagit: inkább igényes, meg nem szeretem a karaktertelen lányokat mint ezek.
-
tariattila
veterán
válasz
nggabi #27991 üzenetére
ott épp halrudiról álmodott...
nem lácc? tőtötte
David! ma telenorvégoknál pont ezt a kettőt vetettem össze... (S2 vs. Sensation)
a htc-k baromira tetszenek... de ez a kunkori szélű kijelző botrány! soha nem kellene
az S2 pedig még mindig odab#sz... még fogásra is jobb a sensationnál -
David75
őstag
válasz
nggabi #27314 üzenetére
Nekem egész hosszú ujjaim vannak de a 4"-os omnai7 sarkait alig értem már el mikor egy kézzel fogtam és ha sokat bohockodom könnyen ki is ejthetem a kezemből. Én már az omnia7-et is inkább zakó belső zsebben hordtam mert a szűk nadrágokban borzasztó zavaró volt és fel kellett állnom hogy ki tudjam venni...
-
David75
őstag
válasz
nggabi #27236 üzenetére
"keress anyanyelvi fórumot magadnak"
Erre már inkább nem írtam ,hogy ha ennyire messze áll tőled egy szakmai fórum akkor lehet hogy el kéne gondolkozni azon hogy nem-e aztadom-ra vagy napi szarra kéne járnod fórumozni.
Igen napi szaron is lehet kommentelni, jó színvonalas majdnem ócskább mint a hvg fórum.
-
Jadro
veterán
válasz
nggabi #26705 üzenetére
Pláne annak aki korán kelt. Negyed hat... Átslattyogott a gyerek, mert valamiért felébredt és válogatott okosságokkal űzte ki az álmot a szememből. Sehogy sem tudtam meggyőzni hogy még baromi sötét van és korai az időpont. Még a pékek is alszanak olyankor. Nem hitte el. Nem könnyű átverni.
Pedig még azt is mondtam neki, hogy bújjon be apa jó meleg takarója alá és játszunk olyat hogy nem mozdulunk és csukott szemmel alvást színlelünk. Versenyeztetni is próbáltam. Én nyertem kb 6 másodperc alvással. Nem bírta sokáig...
-
kutkut
addikt
válasz
nggabi #26693 üzenetére
Honnan veszed, hogy 1-2 nap múlva lesz droidra is?
Am, idegesít ez bf3...
Gondoltam, hogy akkor végigviszem kilépés nélkül.
Persze úgy, hogy lerakom a háttérbe... ~1giga ramot foglal, szal ezzel nem lenne gond... Már csak arra nem gondoltam, mi van akkor, ha gondol egyet és kilép.
Mi a megoldás?
Addig fifázok... :/
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest