- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
válasz
tariattila #40248 üzenetére
mint már korábban is írtam, csak egy hirtelen jött változtatási kényszer miatt történt, ami bizonyos intervallumokban tör rám! semi extra, csak s3 még nincs, note nagy, lumia 800 "gyenge", némi wp problémákkal...stb, így most 4s lett a vége! nem buherálgatom butára, nem zavar a zártság, stabil és gyors, jól bírja akkumulátoros üzemidő szempontjából, így - szerintem - nem döntöttem rosszul!
ellenben mondom, a következő wp lesz, csak legyen legalább kétmagos - vagy addigra már négy? - vas alatta! -
válasz
tariattila #40233 üzenetére
most kivágtad magad, mert én másra gondltam...
a következő telefonom wp lesz! -
válasz
tariattila #40224 üzenetére
akkor írd csak le nyilvánosan is!
vagy legalább nekem
-
válasz
Iomega #40213 üzenetére
egyedül az apróbb kijelzőt kellett megszokni - bár netezéskor a böngésző speciális nagyítási funkciói mondhatni kárpótolnak, filmet meg nem nézek telefonon -, nem bántam meg a cserét, sőt! az akkumulátoros üzemidő szempontjából bőven jobb, és például ez is fontos szempont! nem nagyon akarom hasonlítgatni a két telefont, az a lényeg, hogy nekem nagyon bejött a 4s!
rankesz; nekem aztán nem kell jb, itt a vége a mókolásomnak, hogy felhúzok egy friss, hivatalosan még nem kiadott/szignózott firmware verziót! ilyen azért sgs/sgs2 alatt is volt, de azok is "gyári" firmware verziók voltak! sőt, ha visszagondolok, már korábban is ment ez - de csak ez - részemről, még symbian n97, n95 8gb, n95 alatt!
-
kicsit rom(b)olok, és olvashatok vissza több, mint 100 hozzászólást...
-
jó reggelt mindenkinek!
hétvége... -
-
válasz
tariattila #39961 üzenetére
nem barátkozik az rögtön mindenkivel, babusgatni kell!
-
válasz
tariattila #39951 üzenetére
csak nem tévedtetek el?
ja, és melyikőtök kapta a veszélyességi pótlékot a másik után? -
reggelt mindenkinek!
rankesz; rom(b)oltál már? én biztos nekiestem volna éjszaka...
-
válasz
tariattila #39595 üzenetére
az, és ez a hét amúgy is elég érdekes lesz...
de legalább nem lesz hosszú!
-
válasz
XtremLor #39593 üzenetére
az egyik volt munkatársamnak van ilyen, és komolyan mondom, nekem nagyon tetszik a hangja, és meglepő, hogy mekkorát szó!
logitech cucc nekem csak 2.1 volt anno, amikor még volt asztali gépem is, és már akkor csodálkoztam, hogy a kis méretük ellenére mekkorát szólnak, és azt elég szépen!
az ozaki rendszerek tetszenek még ennyire! -
'reggelt mindenkinek!
-
jó reggelt mindenkinek!
-10 °c -
válasz
tariattila #39130 üzenetére
az s2 már a dobozában pihen!
XtremLor; igen, fáj a fejem, hasogat a fülem...stb!
ráadás, hogy mára dolog ezer... -
'reggelt mindenkinek!
péntek, de most még ennek sem tudok örülni... -
' reggelt mindenkinek!
kicsit beteges és fájdalmas reggel... -
válasz
korpicschess #38921 üzenetére
holnaptól vihető, és tartom a szavam, ittenieknek 85 e ft!
kis ráadásért + 16 gb kingston micro sd!
az, hogy megérte vagy sem, majd kiderül, de most valahogy igényeltem a változást, ilyen rendszerű telefonom meg még sosem volt! wp7 lumia 800 visszalépésnek tűnt volna, így maradt ez... egyelőre tetszik, némi olvasgatás után sima ügy volt minden beállítás, szinkronizáció...stb, nem ördöngősség ez!az andoid telefonjaimat sem moddoltam, főzött firmware nem volt rajtuk, így az nem fog hiányozni!
RazorGTR1; köszi!
-
'reggelt!
rövid éjszaka, kevés alvás... -
'reggelt!
-
válasz
philoxenia #38651 üzenetére
szerintem több tényező függvénye; hogyan osztod meg, kivel, milyen feltételekkel...stb!
leleményes emberek és trükkös megoldások vannak, és vélhetően mindig is lesznek... -
'reggelt!
nem valami jól indul a hét(fő), esik az eső, fúj a szél... -
'reggelt!
-
szép reggelt mindenkinek!
-
pénteki szép reggelt mindenkinek!
-
válasz
rankesz #38095 üzenetére
egyrészt a netes rendeléskor kiválasztható opció, hogy kérem az ajándék sört minden pizzához, tehát regisztrálja a rendszer, másrészt biztos látta este, hogy nézem a számlát, amikor fizetek, azon meg ugye ott figyel a két sör is tételesen, csak 0 ft fizetendővel!
mondjuk az semlehetetlen, hogy megemlítettem - ha mást nem, akkor az asszonynak, mert ő fizetett, mivel én pont mobiláltam - mert kicsit mérges voltam az egyik elcserét pizza miatt, a futár meg hallotta... -
válasz
tariattila #38051 üzenetére
nem írtam le a sör lenyúlását, egyszerűen csak kevés pontot adtam neki!
mondjuk amúgy is van még elég sok sör a hűtőben, mert az én fogyasztásommal... -
válasz
tariattila #38049 üzenetére
sok lepontozás = kipontozás!
-
válasz
Mr.Csizmás #38047 üzenetére
lepontoztam! mondjuk ez a futár most volt itt először, a legtöbb rendes, és nincs velük gond - mondjuk borravalót is szoktam adni rendesen...
-
válasz
tariattila #38045 üzenetére
nekem tegnap lenyúlta a két ajándék sört a futár, ráadásul először a két pizza közül az egyiket elcserélte olyanra, amit nem is én rendeltem...
-
válasz
tariattila #38042 üzenetére
már melegítem is az esti maradék pizzát - de ez még csak reggeli lesz!
nálam szinte folyamatosan csúsznak az étkezések, hol kedvem/étvágyam nincs, hol meg időm... -
'reggelt mindenkinek!
-
'reggelt! ismét némi havazás!
jobb, mint az eső!
-
'reggelt!
végre havazik! -
válasz
nggabi #37665 üzenetére
4,3”-es HD Reality Display kijelző Mobile BRAVIA® Engine technológiával
bőven elég nekem az sgs2 méretű kijelző, csak ez nem 480*800 hanem 720*1280kutkut; nekem tetszik az alja is!
Iomega; sajnos biztos drága lesz - pláne eleinte -, jelenleg kint €565 körül írják a 32gb verziót, a 16gb valamennyivel olcsóbb.
-
válasz
korpicschess #37531 üzenetére
pont lenne aránylag olcsón egy új/bontatlan t-s i4s 16gb, erősen el is gondolkodtam rajta, de van más, ami jobban mozgatja a fantáziámat!
-
válasz
nggabi #37528 üzenetére
áprilisban lesz 15 éves az a t-s hívószám, amit én használok, illetve van még több t-s aranykártyás előfizetésem is, többön is + mobilinternet...stb, szóval több lenne a bukó, ha nem fizetném...
azt meg már írtam a másik témában, hogy nem politizálok, nem játszik a narancs!
ám tényleg gondolkodom egy új telcsiben, de azt még nem árulom el, hogy milyenben, mert kapnám az ívet rendesen...
Aktív témák
- Eladó iPhone 8 64GB Fekete Jó állapotban
- Eladó Apple iPhone 15 Pro MagSafe fekete szilikon tok - több darab. (MT1A3ZM/A)
- Dell Latitude 5414 RUGGED Core i5-6300 Touch "katonai" kivitel 6 Hónap garancia, áfás számla
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest