- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bok92
addikt
válasz
kutkut #41039 üzenetére
Jahh...
Azt nem is próbáltam...
Habár xda-n valaki ezt írta....
the desktop layout (for MIUI launcher) doesn't get restored from the backup is that something you can fix? or has to be done by MIUI? it's kind of annoying having to do it after every factory reset. I might start using another launcher but i sure will miss mini -
Iomega
addikt
válasz
kutkut #41039 üzenetére
Szerintem direkt van így belőve az érzékenység. Parádés!
Más: A volt Eur-es kollégámnak SII-je van, még nem látott ilyen telefont, ő hozatta meg nekem, de előttem lett elvágva a gyári zármatrica és amikor kivettem a dobozból, úgy megtetszett neki, csak annyit mondott , hogy lehet, hogy le kellene cserélni egy ilyenre az SII-t.
Korpi: Ezen a gyári 2.3.4.-es van és ez nem reccen, elhiheted.
Ne akarjál olyanról meggyőzni, ami nem igaz. Az O2X lehet, hogy receg, de ez tutira nem, nagyon kritikus tudok lenni, és könnyen meglátom a mások számára észrevehetetlen apró dolgokat is. -
korpicschess
veterán
válasz
kutkut #40683 üzenetére
Nem volt gondom a RAM-mal. Nem tudom milyen taskmanagert kéne néznem, de ha már régóta megy a telefon, akkor is 100 mega szokott lenni kb szabad. Ha GTA 3 fut, akkor van 80 szabad.
404 megát lát, úgy, hogy 32 mega le van csípve a GPU-tól (128 van neki alapból). Van olyan kernel ami 96-ot szed le, van 0-ás is, de van 32-es és megosztja a memóriát. Mivel minden játék tök jól fut így is, így a fix 32-eset használom.
Van aki azt mondta, hogy a CM7 többet fogyaszt, mint a gyári, de én ezt jobbnak találom.
Olyan 4-4,5 óra kijelzőt mondanék 1 napra, kb. SGS szint. -
sajtee
őstag
válasz
kutkut #40652 üzenetére
Jelenleg nálunk sem. Megyek is, megnézem a mamáméknál a macskákat
Szegények idén látnak először havat, de konkrétan el lehetne temetni benne őket, nagyon kicsik
kutkut Hát, baszdmeg.... Szar volt a rom, ami a gépen volt, még nyárról találtam, nem működött, ezért újat kellett letöltenem, 4-kor mentem el, épp, hogy meg tudtam csinálni fél 4 körül, nagyon lassan jött ez a szar, szóval holnap. Nem voltam ideges.... Jelenleg, hogy valami normális legyen egy 2.3.4-es cucc van rajta.
De ha már itt vagy. Az a kernel, amit ajánlottál. Mihez lenne érdemes használni? Gondolom, nem JVR-rel...
Ja, és nem arról írtam, csak szerkeszteted a hsz-t
-
bok92
addikt
válasz
kutkut #40520 üzenetére
2.3... az meg mi
Én megvagyok vele elégedve.Egyetlen nagyobb hibája van (még...), mégpedig az, hogy nem lehet a belső sd-t a géphez csatlakoztatni...De ez megoldható külső sd-vel vagy akár még ott a dropbox is.Az akksi nekem ugyanolyan mint a 2.3nál, a témák is működnek (ikon, statusbar,lockscreen, sms mind mind működik), gyors is, szóval nekem tökéletes...
-
r4z
nagyúr
válasz
kutkut #40256 üzenetére
Ne számíts nagy hangszínváltozásokra, ez hard rock. Nem az ének, hanem a dob és még inkább a riffek adják meg azt a fűszert ennek az együttesnek a zenéinek, ami a csúcsra emelte őket.
Nem nagy szám? Sorban 4 albumuk (Believe, Ten Thousand Fists, Indestructible, Asylum), is a toplisták élén nyitott. Az Inside The Fire c. számukat a 2009-es Grammy-n megválasztották a legjobb Hard Rock számnak. Négyszeres platimalemezük is van (The Sickness).
-
rankesz
veterán
válasz
kutkut #39984 üzenetére
Waze! Szerinted mennyit güriztem én ezért a cseréért november-decemberben?
Szerintem beszéltünk párszor BattleLog.-on, amikor írtam hogy mennyi güri volt znapra, és hogy nem megyek játszani...
(Juteszembe, akkor este most megpróbálok játszani, és tolhatjuk a Karkandot, majd gyere a TS-ünkre!)
Az meg csak egy rohadt nagy mák volt hogy +14k-val át tudtam ülni S1-ről S2-re... -
sagit
veterán
válasz
kutkut #39757 üzenetére
infó szakon nem érteni a telefonodhoz bűn is lenne
más 12k-ért korlátlan telefon/sms/net + ingyen jó kis telók
nem rossz ajánlat annak aki kihasználja.. nekem pl meggodnolandó lenne.. az uccsó számlám 10k-ra sikerült véletlenül
csakhát ez nem Magyarországon van
-
sagit
veterán
válasz
kutkut #39755 üzenetére
mert a fórumra járó 20 emberből 10 noob a maradék 10-ből 8 használ gingert és ICS és kb 2 macsekot és ők jó eséllyel értenek is hozzá
más: 18 órája megy wifivel a teló, 3 óra kijelző benne és 40%-on vagyok ( igaz 1700-es az akku)
de ez azért jó ( óránkénti időjárás sync, meg a mail és talk szinkronizál)
-
nggabi
félisten
válasz
kutkut #39514 üzenetére
koccc ka
am jó reggelt.
és ma jól is indul a reggel
mondtam h valamelyik nap szívtam a gépemmel, az egyik online póker program ahogy elindítottam kiírta h nem elérhető hungaryn. egy kicsit felszaladt a pumpa mert volt még 34€m rajta, úgyhogy irány a casier és kivettem bankszámlára a pénzt. a legszebb h sose fizettem be ide se egy árva ruppót és ugye anélkül nem szeretik kifizetni a pénzt. de mindegy ma jött 7980ft szal öröm bódottá
csak azt tudnám h hogyan lett a 34€ból ~8k
-
Mr.Csizmás
titán
Aktív témák
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest