- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lillucika
csendes tag
válasz
Viktor0610 #5 üzenetére
Nem hinném, hogy a bolti függetlenítés kontár munka...
Na mindegy, köszi. -
-
Lillucika
csendes tag
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
Nem volt lopott, teljesen új telefon volt, használtan kaptam, de minden jól működött, ki lett függetlenítve és most kb. fél év után tiltanák le? Újraindítás után pedig jó lesz megint.
-
Szükségtelen lett volna ezért új topikot nyiss, amint látod, nem volt jobban szem előtt a kérdésed a sok aktív téma miatt.
Gondolom, letiltották a készüléket a hálózatról. Nem tudom, hogy jutottál a készülékhez, lehet, lopott volt.Lopott akkor is, ha felvették a szolgáltatótól, majd függetlenítették, a havidíjat pedig nem fizették. Ilyenkor a szolgáltató letilthatja, akár minden hálózatból is.
-
Lillucika
csendes tag
UP!
-
Lillucika
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, aki ért hozzá....
2016 márciusában kaptam egy Vodafone függő telefont, amit kifüggetlenítettek nekem, mivel Telekomos SIM-mel szerettem volna használni a készüléket. Minden jól működött egészen most novemberig, ugyanis egyik napról a másikra a telefon "leválasztotta" magáról a SIM-et és kiírta, hogy: CSAK SEGÉLYHÍVÁS INDÍTHATÓ, indítsa újra a telefont. Persze újraindítottam, jó is volt egy darabig de a hiba 3 napja fennáll, mindig kiírja a telefon, hogy SIM leválasztva, indítsam újra.... A függetlenítés lenne a baja? Olvasgattam Google-on fórumokat mi lehet a gond, annyira nem vagyok béna a telefonokhoz, így szoftvert is tudtam rajta Odin-nal frissíteni (így 5.0.1. Android van rajta, de elvileg eddig is ez volt rajta), a gyári beállításokat is visszaállítottam, a SIM kártyát is letörölgettem, semmi sem használt.
Kérdésem: MI LEHET A PROBLÉMA? :/
Esetleg próbálkozzak más rommal?
Valaki kérem segítsen!
Köszi,
Lilla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest