Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirman
őstag
Sziasztok , egy olyan problémám lenne hogy a szeretett kis telefonom két ünnep közt meghalt és a Samsung Galaxy S2 feliratnál nem volt hajlandó tovább menni. A Telemax elvitte , "megjavították" és sikerült úgy visszahozniuk hogy egy másik hibát produkál , nem ismeri fel a simet , valamint a bekapcsolás után amikor el kell fogadni a szoftverfrissítéssel kapcsolatos feltételeket akkor azt irja hogy nem lehetséges frissítés mert ez egy módosított eszköz . Ez mit takar , én még csak nem is rootoltam vagy romoltam soha ?
-
Mirman
őstag
Esetleg az én szervizes kerdesemre valaki? Semmi nem szívja az akut, a kijelzo merit a legjobban, utána pedig 25% a rendszer. Érdemes nyaggatni a szervizt ilyennel vagy leszarjak és elhajtanak a pibe?
-
Mirman
őstag
Sziasztok, a telefonom szerintem irreálisan gyorsan merül, 6 óra akku használat alatt 1:40 képernyő használattal 24 %on van a töltöttség. Érdemes a szervizt hívni ilyen esetben? Eddig azért jobban bírta a gyűrődést. Gyári T-s ICS van rajta.
-
Mirman
őstag
Sziasztok , ha ezt most jól értelmezem akkor ez egy tok amiben van egy 1300mAh-os akkumulátor amit pluszban használhat a telefon igaz ?
-
Mirman
őstag
Sziasztok mi lenne reális ár egy még 7 hónapig garanciális, nagyon szép állapotú, fehér s2 ért, amihez van ütésálló tok is? Egyetlen hibája hogy van egy minimális (3mm) csak direkt fénynél látható karc a ház sarkán.
-
Mirman
őstag
Sziasztok, nevetségesen gyorsan merül a telefonom és első körben szeretnék egy akkut cserélni benne, milyen ajánlott webshopok vannak ahol lehet kapni gyári akkut?
-
Mirman
őstag
Sziasztok, szerintetek van rá bármi esély hogy a T végre ki adja azt a nyomorult Jelly Beant amin már hónapok óta ülnek? Az opció lenne esetleg hogy egy hivatalos verziót fel teszek kiessel, de ez ha jól tudom garancia vesztéssel jár, igaz?
-
Mirman
őstag
Erre valaki ?
-
Mirman
őstag
Sziasztok, telefon eladása előtt mit érdemes csinálni vele adat biztonsági szempontból? Belső tárhely formázásán és gyári beállítások vissza allitasan kívül van valami amit érdemes megcsinalni?
-
Mirman
őstag
Sziasztok, minden féle root és egyéb mókolás nélkül felrakható T - függő S2re a hivatalos jelly bean vagy meg kell várni amíg a T ül rajta?
-
Mirman
őstag
Sziasztok , szerintetek mennyit érhet egy használt, szép állapotú , tokban tárolt , T-s függő, fehér , több mint 1 év garanciával rendelkező SII ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest