- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
hriska #39262 üzenetére
Sajnos szerintem is Varszegig-nek van igaza.
Megprobalhatod, hogy beadod nextelhez, hogy beegett kijelzo csere lenne...aztan majd kiderul mennyi ido mulva, es mit valaszolnak.
Pont a nextel az ahol viszonylag jo aron lehet kapni gyari garis keszulekeket is....szinte minden esetben a gyari garival erdemes vasarolni telefont. Ez alol az a kivetel ha nem romlik el 2even belul, de ennek az eselye nem olyan nagy foleg az amoled kijelzo miatt. -
Varszegig
veterán
válasz
hriska #39262 üzenetére
Pont az a lényeg, hogy az a gari nem gari. Én is adhatok neked egy ilyen papírt, annyit is ér. Ha valami probléma van, majd kimagyarázom. Vagy olcsón megjavíttatom valakivel. De semmiképpen nem szakszerűen. Ha beégésed lesz, próbáld meg a nextelt, én nem fűzök hozzá sok reményt, hogy bevállalnak neked egy 50e körüli kijelzőcserét.
-
Varszegig
veterán
válasz
hriska #39252 üzenetére
Az az egy év gari az ő apírjukon, annyit ér, mint amit a wc-ben tartasz. Ha beég a kijelződ a samsung nem fogja kicserélni. Se 1 éven se 2 éven belül. Beregelhetted, de nem ér semmit mert a garanciahosszabbítás csak az eredeti (kitöltött) garancialevéllel együtt érvényes.
A jelenlegi papíroddal visszamehetsz a nextelbe, aztán ők vagy kicserélik, vagy nem, 1 nap lesz vagy 5 hét, minden rajtuk múlik. Tudod, olcsó hús, meg a híg lé... -
Gloob
addikt
válasz
hriska #38903 üzenetére
Hát nem tudom. Én most a kedvedért feltettem, és el is indítottam. Valamit letöltött még wifin hozzá, és amikor megnyomtam, hogy reset counter, megkérdezte, hogy biztosan akarom-e, hivatkozva a telefon téglásítási veszélyeire. Még mielőtt kérdeznéd, én is 4.0.4 alatt vagyok. LPT ROM-mal.
Aktív témák
Hirdetés
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged