- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
direwolf
őstag
Noname tok Aliról és Blitzwolf BW-P10 powerbank vezeték nélküli töltéssel simán megy a 15W.
-
Töltő:
Samsung Vezeték nélküli dupla töltőpad (töltőfejjel) EP-P5400TBEGEU (15W+5W)
https://logout.hu/bejegyzes/samsung_vezetek_nelkuli_dupla_toltopad_toltofejjel.html
Tok:
Nillkin CamShield PRO Samsung Galaxy S24 FE Black tok
https://www.alza.hu/nillkin-camshield-pro-samsung-galaxy-s24-fe-black-tok-d12608696.htm
Mióta megvan csak ezzel töltöm, és a 15W-ot át is adja! Még ventilátor is van a töltőben! -
kerlac
őstag
Sziasztok!
Beszereztem egy ilyen S24 FE telót. Amire nekem kell, bőven tudja, viszont először van vezeték nélküli töltést tudó telóm. Namost. Ez ezt csak tok nélkül tudja... ez komoly? így semmi értelme, nem fogom ki be feszegetni egy töltés miatt. Vagy van olyan vez nélküli töltő ami tokban is tölti?
Tudtok segíteni ebben? -
fontalaci
junior tag
Telefon beszélgetés során a kijelző háttérképe rikító zöld lett, hol tudom megváltoztatni?
-
Sonex79
aktív tag
válasz
GoodSpeed #739 üzenetére
Ok, köszi. Sok értelmét nem látom, így kikapcsoltam. Ami még most erősen zavar hogy nem szinkronizál pl. gmailt rendesen, korábban a 14 alatt nem volt ilyen gondja. A zárolt képernyő értesítés megjelenítést is átállítottam, jobban tetszik ha egyértelműen látszik hogy jött vmi új értesítés.
-
-
-
fontalaci
junior tag
Megjött az android 15, csak ennyi a mérete?
-
Ma a Yetteles tartalék eSIM-es számomtól megváltam, kíváncsi vagyok mennyivel lesz jobb egy eSIM-mel.
Frissült a kezdőképernyő, ez ritkán szokott.
-
-
Sonex79
aktív tag
Csak nálam volt bekapcsolva a virtuális memória a telefonnál? Ráadásul én teljes gyári visszaállítást csináltam Android 15 átállás után... Szóval meglepődtem H RAM plusz bekapcsolva volt 4 GB-tal... Memória kezelő viszont azt külön nem mutatta, csak ha ramentem a memória részre külön..
-
Sonex79
aktív tag
válasz
PeteePeti #726 üzenetére
Ahogy írtam is, ilyen nincs. Ez csak adaptív módban tud még rápakolni még valamit automatikusan. Valószínűleg úgy gondolják hogyha nem kell akkor feleslegesen ne told túl a fényerőt. Nyári strand körülmények között még nem tudom milyen, kb majd ott derül ki, illetve ott le is szabályozhat melegedés ellen
-
-
Ma lényegében a Mapmyride volt a legéhesebb.
Ezen semmilyen Android verzió nem tud javítani.
-
mano660
tag
válasz
GoodSpeed #595 üzenetére
Talán mégsem:
Samsung S széria közelségérzékelő] -
PeteePeti
őstag
#721-et senki nem tudja megnézni nekem?
-
dodopek
addikt
Sziasztok Hozzáértők,
Jelenleg S21 FE 5G telefonom lecserélésén gondolkodom. Alapvetően a mostani is elegendő a mindennapokra, de van lehetőség, hát miért ne?
A kinézett az S24 FE. Egyetlen kérdésem van. A telefont napi szinten használom dashcam-ként, autóban töltés közben. Az Exynos 2400e mennyire melegszik (szélvédő alatt) a jelenlegi Snapdragon 888-hoz képest?
Köszönöm, ha tudtok válaszolni. :) -
PeteePeti
őstag
Üdv! Olyan kérdésem lenne, hogy ahol a fényerőt lehet állítani menüben, ott van olyan lehetőség, hogy extra nagy fényerő? Ez akkor látszik, ha az automata fényerő szabályozás ki van kapcsolva!
-
-
direwolf
őstag
Nos, úgy tűnik elbaxták a virtuál proxy szenzort. Eddig nekem ~90%-osan működött, ui7-el ~20%-os lett
-
direwolf
őstag
válasz
GoodSpeed #717 üzenetére
Ez az AI őrület nekem kicsit sok. Bármilyen okosnak tűnik is, de egy géppel élőszóban beszélgetni számomra uncanny valley
Én ortodox informatikus vagyok, a számítógépeknek parancsokat osztogatok. Lehet, hogy erre rábaxok egyszer, de ez van. Remélem akkor már nekem úgyis mindegy lesz -
-
-
-
Az alkamazásváltó olyan mint Vista-ban volt:
-
Egy érdekesség: Új Samsungoknál eddig a kikapcsoló vagy ahogyan ők hívják oldalsó gomb eddig a Bixby-re volt gyárilag átállítva. Most a Bixby-t a Geminire cserélték, de szerencsére még nem vették el a lehetőséget, hogy visszaállíthassuk kikapcsoló gombra.
Az lenne a cél, hogy Gemini esetében hangutasítással kérjük a kikapcsolása vagy az újraindítást? -
kid46
tag
válasz
HELLAFLUSH #694 üzenetére
Őszintén , hajnalban megvolt a frissítés és egész nap munka. Most értem el oda, hogy átnézzem. De eddig jó, tetszik , de akkor is gondolkodom az s25 ultrán.
-
-
fontalaci
junior tag
Magas peremű tokot tudtok hozzá ajánlani?
Minél magasabb legyen, köszönöm szépen előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Mobile
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest