- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
Senser87 #3052 üzenetére
Ez még csak most került a szemem elé, lehet már kitárgyaltátok, de hátha hasznos azért valakinek most is:
Galaxy S23 Wi-Fi connection issue has an easy temporary fix, here’s how it works
just go into your Wi-Fi router’s setting if it supports Wi-Fi 6 and disable Wi-Fi 6Tehát a routerben kell (ideiglenesen) a Wi-Fi 6-ot letiltani. Persze kérdés, mikor fogod tudni, hogy végre javítva van a hiba, és visszakapcsolhatod...
Csak hogy miben veszed észre esetleg a Wi-Fi 6 hiányát:
Wifi 5 has a theoretical maximum data transfer speed of 6.9 Gbps. In real-life experience, the 802.11ac standard has an average data speed of about 200Mbps.
Wifi 6, in contrast, is a much better option in terms of speed, especially when it comes to congested networks. It uses 1024-QAM modulation and boasts a theoretical maximum of up to 9.6Gbps. The difference between Wifi 5 and Wifi 6 speeds per device is not so vast. Wifi 6 is invariably faster, but the real speed advantage comes when multiple devices are connected to the Wifi network. The exact number of connected devices that will cause a significant drop in speed and internet strength for Wifi 5 devices and routers will hardly be noticeable using Wifi 6.Tehát jelentős visszaesést a sebességben csak akkor fogsz észrevenni (a Wi-Fi 6 kikapcsolásával), ha több eszköz is csatlakozik a routerre.
-
Senser87
tag
válasz
Senser87 #2323 üzenetére
Sziasztok!
Rájöttem a hiba okára. A Yetteles számomhoz kapcsolt netkártyát e-simként beállítottam a telefonra, hogy ha ellopnák és kivennék a simet (amit azért nem cserélnék, mert nincs e-simes cseretelefonom, ha ez kaput), akkor automatikusan átkapcsolva úgy is legyen net rajta. Ezért a rendes hangkártyámra sokszor csak a nem fogadott hívás üzenet érkezett meg,csengés nem volt, tererő rendben (napi 1-3), akkor is, ha deaktiváltam az e-simet. Amióta töröltem a simet minden rendben.
Ti használtok 2 kártyát, esetleg ilyen kombinációt? Minden rendben vele? -
Gardaai
senior tag
válasz
Senser87 #2330 üzenetére
Régen amikor hálózatot fejlesztett a Telekom, akkor tapasztaltam 1-2x.
De azóta jó sok víz lefolyt, nem is jelentkezett többet ez a hiba.Amit csinálnék, ha restart nem jön be:
- SIM kártya ki, megfújkálni, megtakarítani, vissza
- repülő ki/be
- manuális hálózatválasztás
- szoftverfrissítés
- WiFi hívás off
- nagyon extrém esetben factory reset
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- Hardverkemping június végén
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged