- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assimilator
őstag
Érdekes ez a banánkérdés.
Iphone 14 Pro és Pixel 7 tulajok is panaszkodnak rá.
Illetve minden olyan újabb telefonon jelentkezik ahol (egyre) nagy(obb) méretű a szenzor és nincs, vagy ki van kapcsolva a "macro mode". (illetve jelentkezhet a jövőben is)
((((Mondjuk én azt nem is értem, hogy szövegfotózáshoz minek használnak emberek széles látószögű kamerát.)))) -
Assimilator
őstag
válasz ggbuffon1897 #23 üzenetére
Pl. én. S9 van még most is. Előtte S5 volt. Amit csak azért cseréltem le, mert pont akkor nyalt betont amikor egyszer nem volt rajta a tokja...
Nem mindenki izgul rá az extra 2 pixelre... Vagy a 1-el újabb procira, főleg amikor az 5 éves telefon is akadásmentes.
Egyébként meg generációk óta semmi másról nem szólnak a telefonok csak a kameraupgrade. Arra meg az ember még mindig talál jobb eszközt, hiába a 20 kamera, AI stb...
Én például azon csodálkozom, hogy felnőtt, értelmesnek tartott emberek, 1-2 évente cserélgetik a csúcsmobilokat, mert annyi kurázsi nincs bennük, hogy ellenálljanak a mesterséges elvárásoknak, ravasz marketinggépezeteknek.
Mert azon kívül, hogy ott tikkel a fejben az érzés, hogy jobb lesz, igazából szinte semmivel nyújt többet, főleg hasznosság terén, ezt az egyén is tudja általában, de hát kell a cucc és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Trollok komolyan
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest