- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
"Az meg hogy a lépéseket hogy szinkronizálja... Nem érdekel. Azt sem értem, hogy akinek vissza szinkronizálja pl. 6950-ről 6300-ra, az mitől aggódik? Vagy fel borul a napja, hogy Úristen! Még 300 lépést tennem kell mert különben végem!??"
VS
"Én nem nagyon tudok hibákról, "
Téged nem érdekel, de attól még hiba. Nem omlik össze a napom ha nem pontos, de ha méri, mérje pontosan, Ha nem pontos, akkor feleslegesen méri. Random számgenerátorra szerintem senkinek sincs szüksége.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Milyen az új frissítés? A lépész szimkron jól működik? Javult esetleg az üzemidő valamennyit?
-
Ricardo
titán
Közben a band 6 kikerült a képből, kb óránként érzéketlenné vált a kijelző. Ha jött valami és felvillant, akkor egy ideig jó volt, aztán ismét megdöglött. valami szoftveres gond lesz, mert fizikailag működik rendesen amikor nem érzéketlen. a szép az , hogy semmiféle frissítés nem volt rajta elég régóta, tehát nem volt szoftveres változás. De mindegy is, mert az már nem lesz többet beüzemelve.
Most hozzám került egy amazfitt GTS. Nem mai darab, de kiválló állapotú. Egyelőre tesztelés alatt. Ami sokkal jobb, az a kijelző arány. Teljesen más élmény beérkező üzeneteket olvasni,mint a csíkszeű megjelenítésen. Pedig fizikai méretben nincs nagy eltérés a Band 8-hoz képest.
Arra jó ez a kanyar, hogy lassanb körvonalazódik a "merre tovább?" kérdésre adott válasz. -
Ricardo
titán
Köszönöm.
A Huawei és a honor még látókörbe került. A gts 4 minit régebben néztem, újra utána olvasok.
Közben a lány megkapta a nyolcast. Lecsatlakoztatta a telefonjáról a hatost és visszaállt alapra. Amikor el akartam tenni, ahogy megfogtam felvillant hogy párosítsam. Aztán a következő érintésnél ismét. Párosítottam hát a telefonomhoz. Most működik
Úgy néz ki a reset rendbe tette.
Most átmenetileg a hatost használom (nem vettem vissza a nyolcast), így van időm átgondolni mi legyen helyette. -
Ricardo
titán
Lányom Mi Band hatosa megadta magát. Egyszercsak megadta magát az érintő felület. Működik minden más. Jön értesítés felvillan, tölt, de nem reagál az érintésre. Úgy döntöttem megkapja az én nyolcasomat, én meg nézek valamit.
Az olvasott gondok ellenére ez is képben van. Főleg hogy vannak akik pont erről váltottak és pozitív a véleményük. Még alszom rá párat. -
Ricardo
titán
"Afrissítés óta nálam kb 4-5 nap az üzemidő, "
Ez jónak számít?
Mi van az akár 13 nappal?
Szerk: Szerintem 4-5 nap az egy ilyen jellegű kütyütől nagyon gyenge.
Követem a topikot, és a híreket ezzel a kütyüvel kapcsolatban, de ahelyett hogy egyre jobban tetszene, egyre távolabb kerülök a vásárlástól.
Nem értem hogy sikerült ezt így összehoznia a Samsungnak.[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Akkor még maradok egy darabig Mi band vonalon.
Pedig a bejelentéskor megörültem, hogyy a Samsungnak is lesz egy alapabb, cserébe hoszabb üzemidejű kütyüje.
Azt álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen jellegű gondok lesznek vele, hiszen nem most léptek be az ilyen kiegészítők piacára. Órák terén elég komoly múlttal rendelkeznek, és aktivitás követő karkötőjük is vol még ha abban volt is egy nem olyan kis szünet.[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz Leonardo91 #197 üzenetére
Egyetértek.Bőven lenne mit javítani rajta. A lépés telefonról órára szinkronizálása önmagában akkora hiba, hogy rögtön reagálni kellett volna rá a gyártónak.
-
Ricardo
titán
Akiknek valamilyen Galaxy watch-a van, azok közül tapasztalt már hasonlót, hogy a lépésszámot a telefonról szinkronizálja vissza az óra, vagy ez a Fit 3 egyéni bug-ja?
-
Ricardo
titán
válasz -conrad- #117 üzenetére
Azért furcsa egy ilyen hiba, mert nem az a helyzet, hogy most hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntött a Samsung, hogy beléb az ilyen kiegészítők piacára. Első termékként azt mondaná az ember, hogy elcseszik, de tanulási folyamatban vannak, majd belejönnek.
De a Samsung ezen a téren mondhatni nagy múlttal rendelkezik, van egy csomó drága és komoly cucca. Így ez elég nagy blama.[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz Namelesske #44 üzenetére
Az szép
-
Ricardo
titán
Jó lenne látni egy összehasonlítás a xiaomi band 8-cal.
Üzemidő, pontosság, napfényben láthatóság....
Ha valahol belefut valaki egy ilyen tesztbe, akkor linkelje be legyen szíves. -
Ricardo
titán
Összességében nem tűnik rossz kütyünek, de amikor ezt olvastam, hirtelen az jutott eszembe miért???
"Két applikációra lesz szükségünk a telefonon ahhoz, hogy használni tudjuk a Fit 3-mat, az egyik a Galaxy Wearable, amin keresztül elérhetők a pánt beállításai, a másik pedig a Samsung Health, amibe a mért egészségügyi adatainkat szinkronizálja a rendszer. "
Teljesen logikátlan. Egy ZS kategóriás cégnél talán, de egy ekkora gyártónál nem erre számítana az ember
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest