Hirdetés
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gjoco1
addikt
Csináljon egy képernyőmentést a telcsi IMEI szám oldalról és küldje el neked valahogy .
Hitelesebb , mint a dobozról . . Szerintem .Én is jobbnak láttam melegében megszerezni a papír formátumút , mert kitudja milyen gatya lesz a szervízeseken , ha netalán vinni kell .
Akkor kapkodni elég gáz .
Én kizárólag polcos tartalék telcsinek vettem ezt , de csak jókat tudok róla mondani . Igaz össuesen talán három hetet használtam összesen . Kategóriájában szerintem jó kis vas ez .
-
gjoco1
addikt
Én az S23 U garancialevelével futottam egy kört két hete .
Csak számlám van / volt róla . Samsung Webárúházban vásárolt készülék . Érdekesség képpen még IMEI szám sem volt rajta .Írtam egy Emailt a webshop@samsung.com nak . Mellékeltem a számla és a telefon IMEI részéről készült képernyőmentést .
Pár nap múlva első körben megkaptam válaszlevélben pdf. formátumban a papír alapú garacia fotóját , majd másnap Postai úton a normál garanciát .
Természetesen kellett a pontos címem .Érdekes módon automatikusan nem adnak , hanem utólag kell kérni . Be@rás . . . .
Idézet az Email ből :
Köszönjük a megkeresését!
Engedje meg, hogy tájékoztassuk, miszerint a HUxxxxx számú megrendeléshez tartozó SM-S918BZKHEUE típusú készülékhez, a garancia érvényesítése érdekében szüksége lesz a készülékadatokkal kitöltött jótállási jegyre (a számla helyes, azonban, ahogy Ön is írta, nem tartalmazza a készülék IMEI számát, ami alapján a szervíz betudná azonosítani - ezen dokumentumot vásárlást követően lehet kérni). Módunkban áll a garanciajegyet kiküldeni az Ön számára E-mail formályában , azonban annak érdekében, hogy az eredeti dokumentum is eljusson Önhöz, szükségünk van egy címre, ahova ezt kipostázhatjuk.
Szóval egy barátságos levél és küldik .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Konzervatív és drága lett az A55, közel egy sokkal jobb Galaxy árához.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- ZIDOO médialejátszók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest