- MIUI / HyperOS topik
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- uleFone Power
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- OnePlus One - Kína már itt One
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 69, 100, 200, 5000, 6000
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti870
csendes tag
válasz
Gabson730 #78 üzenetére
Az 50 megapixelhez nagyon apró érzékelő lapka tartozik, feltéve ha az 50MPX felbontás nem interpolált, a képekről úgy tűnik hogy nagyon is az.
A fák ágai és a messzi háttér olajfa festmény szerűségről látszik hogy interpolált. Használtautóra lefotózni a verdát arra jó lesz kb meg általános közelebbi családi képekre. De esküvőn fotózni ne ezzel menj -
Gabson730
tag
Hali, most hogy már megjelent a 4GB-os A04s , gondolom már érdemesebb megvenni, és nyílván vonzó az 50 Megapixeles kamera, de milyen felbontások és képarányok elérhetők?
Tudna valaki segíteni ebben?Előre is köszi
-
janeszgol
félisten
Mutermonak lesz első telónak. Messenger (helyett Signal, mivel levették a Messenger Lite-ot, amit szerettem, a sima Messenger nem jó, a Facebook app meg pláne nem jó), böngésző, amiben csak és kizárólag az EESZT honlapja lesz benne, kamerázás (alap fotókra jó), illetve youtube (dedikált app).
Ha majd megtanulja kezelni, akkor kap egy jobbat. -
tDr1v3r
veterán
válasz
janeszgol #74 üzenetére
Örülök hogy tetszik.
Samsung gyári böngésző meglepően jó, tudom ajánlani, nem eszik sok erőforrást sem.
Nekem iPhone a privát telefonom, de őszintén elgondolkodtam azon hogy egy A34-re benevezek helyette ha megjelenik és jó lesz. Nincsenek már nagy igényeim, de azokat bőven le tudná fedni egy olyan is.
-
janeszgol
félisten
Itt vannak a képek. 2-2 darab, egy sima és egy zoom. [link]
-
janeszgol
félisten
Köszi szépen! Hát igazából nem volt választásom, mivel a dobozból kivéve már az A13 fogadott.
Nem baj, akkor majd felrakom a 14-et is, ha megjelenik. Őszinte leszek tetszik a telefon. Netezgettem vele, levelezgettem, fotóztam, nem volt semmi fennakadás. A képe szép, az építési minősége jó. Teszek fel négy képet, mindegyiknél 1x (azaz nincs) és 2x zoom lesz.Nekem ez a telefon ingyen volt, mivel a Vodánál párszár ft hiányzott a 14500ft havi kiadáshoz és mivel az új csomag 800 forinttal többe került, így már elértem a sávos kedvezményt, ami 20%-ot jelent. A teló meg havi 2990 ft. Szóval kb ingyen volt.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
janeszgol #66 üzenetére
Nulla baja lesz vele. Nekem a teljesen belakott A03 (céges) egész jól megyeget teljesen belakva, ez meg erősebb készülék annál.
13-ra való frissítés után nekem az A03 gyorsabb lett, de valamit babráltak a digitizer érzékenységével a decemberi biztonsági frissítésnél (A12) mert rengeteg fantom érintés lett. De lehet csak bug is, mindenesetre be aware hogy ezt mai napig nem javították. Szóval lehet meglepetés ha frissítesz...
-
FattyDove
őstag
-
janeszgol
félisten
Na srácok, én rendeltem egy ilyet. Muternak lesz első okosteló. mármint a második, mert most egy Lumia 630-at használ.
Négy app fog menni: messenger lite, kamera, tárcsázó és youtube (nem böngészőből, mivel Prémium van). Meglátjuk. Neki fontos az értelmezhető kamera, ebben meg olyan, nagyon jó hangfelvétellel. Nagyon jók a mikrofonok. -
mindhunter
tag
Nekem Samsung M11 van, kb hasonló a specifikációja mint ennek. Két és fél éve vettem, még 45 ezerért
Én nem érzem lassúnak a telót a 3GB miatt, nem akad be, vagy röcög. Egyelőre nem tervezem cserélni. Bár az 5000mah akksit lehet lecserélem majd benne egy 7000mah-ra, hogy még tovább bírja. Youtubeon megnéztem, hogy kell szétszedni az M11-et. Az F62 7000mah akksija meg pont méretre belefér. Majd kipróbálom, hogy tudom-e csatlakoztatni az M11-hez.
-
Ipse89
tag
"Samsung felületének, amely az első frissítések telepítése után a 32 GB-os tároló felét hagyja csak szabadon." fél év múlva meg a 3/4-ét, aztán jönnek a hibaüzenetek nonstop, hogy kevés a tárhely.
-
dogi01
aktív tag
Én Z fold 3 helyett használtam amíg szervizben volt, de végül megtartottam.
Kamera valóban jó, csak az appot lassan nyitja meg.
Akksi simán hozza az egy napot.
90hz kijelzőnek semmi értelme, ritkán lehet észrevenni. Kijelző felbontása nem annyira zavaró, de a betekintési szögek szarok.
Összességében ha egyszerre egy dolgot csinálsz akkor vállalható. Én 43 ezerért jutottam hozzá, talán ennyit még megér.
Egyébként nem ajánlom senkinek sem. Szoftver szintén rendben van, de tényleg kell türelem kell hozzá. -
FattyDove
őstag
Euronics-nél jelenleg 57k a 04S, a xre.hu-nál meg 45k szóval nem hagytál te itt semmit, csak kikerested a lehető legdrágább helyet
És még mindig nincs szoftver támogatást a realme csodára, főleg nem 3 év.
Szóval csak mellébeszélsz, ne erőlködk tovább, hanem sunnyogj el, mint shadow.
-
FattyDove
őstag
válasz
Luck Dragon #53 üzenetére
Nem. Emagról.
-
szupermacs
veterán
,,Az emberek nem váltanak havonta mobilokat, de az abszolút többség évente sem.”
Pedig itt a fórumon előfordul.
,,A parasztvakítás meg állandó, minden téren (ne akard azt mondani, hogy a legújabb Snapi a tavalyihoz képest annyira (vagy inkább bármennyire) számít valós felhasználás mellett).”Én nem állítottam, sőt. Fogalmam sincs mit csinál a snapdragon és a többi processzor, mert valós felhasználási szokásokat inkább az appok optimalizálása határoz meg. Iphoneosként meg még annyira sem értem ezt a snapdragon mizériát, a SD400 óta nem követen az egészet.
Felőlem mindenki azzal fotózik amivel akar, de ha mobilos asztrofotót látok, nagyon nevetek.
-
-
doooo
veterán
válasz
szupermacs #47 üzenetére
Az emberek nem váltanak havonta mobilokat, de az abszolút többség évente sem. A parasztvakítás meg állandó, minden téren (ne akard azt mondani, hogy a legújabb Snapi a tavalyihoz képest annyira (vagy inkább bármennyire) számít valós felhasználás mellett).
És mindettől függetlenül teljesen egyértelmű, hogy a kamerák miért lehetnek fontosak egyeseknek. Egy mobilnál. Ami mindig az embernél van, ellentétben a fényképezőgépekkel.
Legyen szó bármilyen árkategóriáról (mindenki maga dönti el, mennyit tud vagy akar költeni, de ezen belül mindig van opció a lehető legjobbat venni az adott szempontnak megfelelően). Mert egyébként jó nagy szórás van az alsókategóriában. És történetesen a Samsung messze a legjobb szokott lenni ebben a szegmensben. Véletlenül sem kaputelefon végeredményekkel. (lásd A04s tesztje:[link]) -
doooo
veterán
válasz
szupermacs #40 üzenetére
Hát ilyen kérdést is abszurd olvasni egy helyi "veterántól"...
-
BiP
nagyúr
válasz
szupermacs #43 üzenetére
Milyen okostelefont vegyek topik, nincs 1 órás hsz.
Csak nem tudom miért, hiszen már használtan vesz az ember olyan telefont aminek a kamerája mindenre elég. Ha nem, akkor meg olcsón használt DSLR olcsó használt obikkal.
Hááát, attól függ, mik az igények. A legtöbb ember nem akar fényképezőgépekkel rohangálni. (én sem). Így mobillal fotóz, és abból szeretne viszonylag jót, de legalább elviselhetőt. Most már azért a középkategóriában is elég használható kamerás telók vannak, de azért pár éve még nagyon bénák voltak, alsóban meg pláne.
Te nem fotózol annyit, akkor is dokumentumot, más meg sokat kattintgat.
Amúgy pont dokumentumhoz kell jó kamera, hogy olvasható is legyen. i11Pro meg szerintem a nagy átlagból kiemelkedő szint, ne egy alsó/középkategóriás kínai androidos izével (szerintem ez a többség) vegyük egy kalap alá. -
szupermacs
veterán
Csak nem tudom miért, hiszen már használtan vesz az ember olyan telefont aminek a kamerája mindenre elég. Ha nem, akkor meg olcsón használt DSLR olcsó használt obikkal. Én az i11Pro-m kameráját értelmes fotózásra 10 ujjamon meg tudom számolni hányszor használtam a 3 év alatt. Arra jó, hogy dokumentumokat fotózzak be vele. Másra nem igazán.
-
BiP
nagyúr
válasz
szupermacs #40 üzenetére
Szerintem elég sokaknak szempont a kamera. A gyártók sem véletlenül erre hegyezik ki a paraméterlistát.
-
janeszgol
félisten
Igen jobb HW jár a felárért, de vajon kamerában is van olyan jó? Ennek a Samsungnak jó a kamerája.
Ha nem számít a support, akkor ott a Realme C21Y és C25Y. Mindkettő van nekem. Hardverben jók (sd680 szint), kijelzőben átlag, kamerában átlag alattiak. Miközben kamerában ez a Samsung átlag feletti.De 60k alatt alig van valami értelmes telefon.
-
janeszgol
félisten
válasz
szupermacs #35 üzenetére
Support.
-
vilmose33
őstag
válasz
kbyte1024 #30 üzenetére
Pedig van akiknek teljesen jók. Kollégám A20s-t használ, 53 éves szolgáltató dobta utána. Pénteken állítottam be neki az otp-s szépkártya appot: oké míg telepítette eltelt egy pàr perc ,de aztán ment minden mint a karikacsapás.A lényeg ,hogy kikell törölni mindent-tiltani amit nem használ, samsung böngészövel. Plusz még egy Polár óra is hozzá van kapcsolva. Két hetente újra szokta indítani. 2 éves múlt ,párszor esett. Most kapott egy A55- t ,de még nem tudtam rábeszélni ,hogy átköltözzön.
-
BiP
nagyúr
Köszi a tippet.
Átalakítóban egyáltalán nem gondolkodtam, korábban a micro-usb - usb-c átalakítókkal nem volt jó tapasztalatom.
Odaadtuk nekik a mi töltőnket+kábelt, mi meg később vettünk magunknak egy újabb kábelt a meglévő A-s adaptereinkhez, mert abból meg volt itthon több is.
A telefonhoz adott usb C->C kábelt meg majd felhasználjuk később. -
kbyte1024
veterán
Hát nem tudom. Nem akarok senkit megbántani, de se 40 se 20ezerert nem használnak ilyen telonak csúfolt valamit. Lassú rendszer, fos kijelző, stb. Nekem ne mondja senki hogy ez X összegért jó még. Csak erre kell mag arra kell. Ezzel kB minden szenvedés mindegy hogy 40ezer vagy 10forint.
-
janeszgol
félisten
De arra esetleg nem gondoltál, hogy a Samsungnál emelkedett a minőség? Persze a 3 GB ram nem jó, fogja a telót. A20e, A21s, ezek is tök jó telefonok lennének, ha minimum 4 GB memóriával látták volna el őket. Kamerában ezek sokkal jobbak, mint a Poco C40, Realmek többsége, Redmi 9 és társai stb.
Kamera és kijelző tekintetében alapból lett egy minőségi ugrás. Nézd meg a 2015-ös alsókat meg közepeket, de el lehet menni egészen 2017-ig bezárólag. A mai átlag mobilhoz képest csapnivaló kijelző és kamera jellemzi őket. A Samsung is bérgyártatja ezeket az alsósokat, de történt egy minőségi ugrás hardverben.
-
gombasm
aktív tag
"Mennyire életszerű, hogy aki belépőszintet vesz, pont USB-C-s töltője van már?
Úgyhogy töltőt + kábelt azt vehettünk pluszban."Nincs 1300 forint egy USB C - USB A átalakító, amivel tökéletesen lehet használni a régi töltőket. Nemrégen vettem belőle kettőt, nemcsak a töltés, de az adatátvitel Is működik vele.
[link]
Kár lett volna ezért kidobni a régi töltőt, újat venni meg majd akkor, ha ez tönkremegy (valószínűleg soha). -
FattyDove
őstag
Miért akarnám validálni azt, hogy tök jó áron vettem egy tök jó telefont (nekem személyesen A52 5G van, szóval duplán nem értem a divat haterkedésed)? Na, de továbbra is várom, hogy milyen alternatívát tudsz mondani ebben az árszegmensben.. Valamiért csak nem akarod kinyögni... Pedig nagy szakértőnek tűnsz a dologban...
-
válasz
FattyDove #23 üzenetére
Nyilvan validalni akarod a vasarlasod, ezert ki van zarva, hogy rosszat fogsz mondani rola. Ennelfogva barmilyen alternativat is emlitenek - ha lenne bennem ilyen szandek -, azt nem fogadnad el.
Nyilvan "nem lassu", amikor a forum legnagyobb Samsung-rajongoja szerint is az, a teszt szerint is az (de persze nalad nem). Hasznald egeszseggel mindkettot, amit sikerult beszerezned belole.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet
-
FattyDove
őstag
Nem tudom, hogy te miről beszélsz, mivel mint írtam kettőt is vettem és mindkettő tökéletesen működik. Nem lassú, nem csinál szar képeket és teljesen jó az akku idő is. Na, de továbbra is várom, hogy milyen alternatívát tudsz mondani, ami ebben az árban van (nálam 40k-t jelent ez) és nem "szar" és legalább 3 év szoftver támogatást kap.
Mondjuk gondolom ilyen kis divat hater tag vagy, aki mindig megmondja, hogy mi szar, de csak ennyi, itt el is halt a tudás. Alternatívát már nem tudsz mondani, csak fikázni.
-
válasz
FattyDove #21 üzenetére
Sem az "olcsosagaval" (mert valojaban egy hasznalhatatlan hulladek nem lehet eleg olcso), sem a 3 ev frissitessel nem mesz semmire, ha doglassu a cucc.
janeszgol: kar erolkodni, nagyjabol mint Mobilarenas olvaso tudja, hogy Nalad a Samsung a fasza, minden mas meg szar. Te magad irtad le, hogy "elheto kijelzo" (LOL) es ez egy jo minosegu telefon.
Nem, a jo az nem ez.
-
-
csendes
addikt
Nekem csak a 3 hátlapi kamera furcsa ezen, ha már ennyi mindennel spóroltak. Az új iPhone SE-ken is csak egy van.
-
FattyDove
őstag
40k-ert sikerult beszerezni ebbol 2db-ot tavaly karacsonykor. Annyiert tokeletes telefon 2-3 evre
-
tDr1v3r
veterán
-
BiP
nagyúr
Apósnak vettem ilyen telefont, szerencsére Black Friday alatt megvolt 40e-ből + fólia. Úgy nem volt rossz. Bár akkor mondták, hogy 3Giga ram kevés lesz, de elhessegettem, hogy ugyanmár, miért lenne kevés? Főleg arra, amire após használja.
És sajnos igaza lett, tényleg lassan reagál a rendszer.A töltőfej kispórolása viszont tényleg nagy smucigság, mert az USB-C -> USB-C kábel önmagában használhatatlan, a korábbi telefonok USB-A töltőjébe nem dugható. Mennyire életszerű, hogy aki belépőszintet vesz, pont USB-C-s töltője van már?
Úgyhogy töltőt + kábelt azt vehettünk pluszban. -
koshmar
addikt
Belépő szintű mobil mikor volt használható? 2017-ben a Redmi 4X?
-
“Élhető a kijelző “
-középszerű betekintési szögek és kifejezetten gyatra napfény alatti fényerő tartozik, ami olyan hiba, amibe a kijelzőbajnok Samsung nem futhatott volna bele..
Szerintem ez nem éri el az élhető kifejezést sem és még a felbontást nem is néztem . Bár itt ez felesleges eme kategóriában . -
janeszgol
félisten
válasz
szupermacs #11 üzenetére
3 GB rammal az.
-
janeszgol
félisten
válasz
szupermacs #9 üzenetére
Nem lesz.
-
janeszgol
félisten
válasz
Jack Hunter #7 üzenetére
Csak en dicsertem a telefont. Biztosan jol olvasod a forumot?
-
Azért jó ez a telefon mert Samsung.
Ha valami kínai gyösz lenne, már tele lenne a kommentszekció ócsárlásokkal. De mivel ez Samsung,így mindent is elnézünk neki. Érdekes, azért nem köpköd senki, hogy semmi nincs a dobozban a telefonon kívül.
-
janeszgol
félisten
válasz
szupermacs #5 üzenetére
Eltevesztetted a hazszamot. Ezen tobb support lesz, mint barmely mas markan droidon.
A keves ram miatt lassu. Mar az A20e idejen is keves volt a 3GB. -
szupermacs
veterán
Hulladék. Nem értem, kinek van kedve olyan telefont használni ami késik, lassú, nincs benne tárhely és nincs semmi supportja. Főleg ennyiért.
-
janeszgol
félisten
Ez egy jó minőségű telefon. Élhető a kijelző, jó a hardver, jó a kamera(!). Jó az akku idő.
Ami nem jó, az a 3 GB ram. Ma 4GB a minimum. 4/64 lenne 55 ezerért, akkor best buy is lehetne.A GPU nem mali G51 mp1, hanem mali g52 mp1 (második oldal teteje).
-
SkyLine3000
addikt
Ezt a gyökér előlapot mikor felejtik el végre?? Alul káva, felül noccs. Már jön is fel az ebéd... A többi meg szót sem érdemel. Talán csak a főkukker. Az egész értelmes képeket készít.
-
Hát ez nagyon gyengére sikeredet a Samsungtól. Végig olvasva a sebesség részt.. hát ott már elengedtem mikor idézem " , másodperceket kell várni a feloldásra, a kamera indulására, a Google hírolvasó előcsalására vagy a billentyűzet felugrására. Ha épp valamilyen folyamat közben vagyunk, késik a hangerőszabályozás,, " , hát na...
-
Danipicur2
tag
2021 utánról alig van olyan mobil, ami kifejezetten jó vétel lenne, szerintem az idei év során szépen felmegy ide a belépőszint, amit a Samsung is tud így ha 50 ezren nyitna, majd a drágulás miatt random felmenne 70 ezerre (Apple), az sokkal jobban szúrná a user szemét annál, mintha végig fixen 70 ezerért adnák
Mondjuk tényleg több keresnivalója lenne a piacon egy 5.5 inches mobilnak 720p-s 60Hz-s panellel, ezzel az Exynos 850-l, viszont 4Gb RAM-l, megtartva a 32Gb tárhelyet, belerakva egy 3000-4000mAh-s akkut ugyanezen az áron, sokkal több vevő lenne rá, mint egy 6.5 colos monstrumra, amiből még a közelség és fényérzékelőt is kispórolták
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megnéztük, van-e öröm a rendbe rakott One UI-jal belépőszinten.
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest