Hirdetés
Aktív témák
-
jolti05
őstag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Végig fogom nyálazni, amit linkeltél

A 225BW-vel az a gáz, hogy arra már abszolúte nincs keretem, asszem 70 felett van.
Hát sípolás...a gépem úgyis hangos, nem hiszem, hogy feltűnne, film közben meg elnyomnák más hangok. Persze netezás köznem biztosan leépülne az agyam tőle.
Nem tudom...ajánlották ugye, hogy vegyek ph-n keresztül használt 22-est, most ezen filózom. -
jolti05
őstag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Én is hobby szinten...''nyomom''
Ezért jöttem most ide okulni. Nem nagyon vágom a témát, de egyre...többet tudok 
Igen...a döntés...de úútálom ezt a szót
Nem tudom...
A design engem egyáltalán nem érdekel, csak nagy legyen!
És a Fujitsu az...csak nem biztos, hogy megéri... -
jolti05
őstag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Igen, sokat segítettél, holnap rendesen elolvasom mind3 linket.
Akkor az a probléma, hogy a Fujitsu-Siemens L22-1W egyik szempontból sem felel meg, mert válaszidőre ~10-et írnak, nincs benne HDCP, és VGA csatlakozású. Rgo ilyet nem érdemes venni?
Inkább 2''-lal kisebb moncsi, de alacsonyabb válaszidő, HDPC, és DVI?
Azt mondta az egyik ismerődöm -nem tudta megmagyarázni-, hogy a DVI-os csatlakozású monitornak szebb a képe. Ebben van igazság? -
jolti05
őstag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Csak az fogott meg, hogy +2'' +8e
És ugye az úgy nagyon kb +5cm képátmérő. 
Tény: A Samsung jó
Ezt én is bizton állítom. Ja és én is nVidiás vagyok 
Ezt a monitor ügyet meg még nem tudom...
Egy másik fórumban ezeket a kérdéseket tettem fel, de nem kaptam választ:
1. Mi az a Typ Resp? [Tipical Respect? ]
2. HDCP?
3. Mi a különbség a DVI és a VGA kimenetes moncsik között? Nagyon gáz az, hogy amit én kinéztem, nem rendelkezik DVI-kimenettel?
Hátha Te egy nagyon pró ember vagy, és nagyon vágod a témát
-
-
jolti05
őstag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Itthonra, filmre-netre, kicsit játékra
Olcsónak tényleg olcsó. ''Specifickóit'' néztem, szerintem rendben van a készülék. Jelenleg 710N-em van, és ezzel sincs semmi bajom, csk ''házimozizni'' kicsi, úgyhogy amint lesz pénzem, váltok.
Játékok közben, amikor nem támogatja a 16:10-es képarányt, hogyan alakítja a képet?
És szerinted melyiket érdemesebb:
LG L204WT
Samsung 205BW
Fujitsu-Siemens L22W-1
Fujitsu-Siemens L22W-2
Az utcsó kettő között sajnos még nem találtam meg az eltérést, de biztosan van.
Árban az első kettő majdnem ugyanaz, az utcsó kettő pedíg 7-8e-rel drágább.
Kössze
-
adalbert1
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Hát kb. leírtuk ugyanazt.

Amúgy én 17'' crt-ről váltottam, eleinte furcsa volt, de könnyű volt a jóhoz hozzászokni.
Szvsz ha egyszer váltok, akkor se adom el ezt a moncsit, max. akkor valami duál megoldásban fogok majd gondolkozni...
Kérdés: Ti mivel tisztítjátok a monitort? Az ehez kapcsolódó topicban írt mindenki mindenfélét, igazából nem akarok tesztalany lenni. Valakinek van valamilyen bevállt megoldása? -
g@bo
nagyúr
válasz
Vistaboy
üzenetére
a horizontális felbontás jóval nagyobb 1280 vs 1680, mégis alacsonyabb a 20''-os moncsi,
a vertikális elenyésző 150 pixel. a pixelméretben van difi 0.258 vs 0.294
összességében a 20'' wide ~1/3-al több pixellel bír (mégis szokatlan, deformáltabb a kinézete...
), mint a 19'' -os 5:4-es. -
Vistaboy
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Ja, és amúgy a felbontás és/vagy frissítés eléggé függ a driver-ektől is. Pl. Én tegnap raktam fel a legújabb Vistás ForceWare-t (158.18), és alaposan ''átrendezte'' a felbontásokat...

Pl. 1280x800 eltűnt, lett helyette 1600x1024. Akkor már miért nem 1600x1000??? (16:10), S.T.A.L.K.E.R.-ben ez már Nekem nagyon sok, a kisebb wide-felbontások között csak a 1088x612 van. Így már nagyon jól megy a game még HDR+Full-on is, de hát a pixelek... -
adalbert1
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Hello! Nekem is csak 60Hz-et tud 1680x1050-ben, utána 1600X900 és 1280x1024 jön, 1440x900-at nekem sem ajánl fel, sőt 1360x768-at sem. Ja, Xp sp2, és dvi kábelen.
Amúgy miért lenne fontos nektek a 75 Hz? Ha jól tudom már koránt sincs akkora jelentősége a szem szempontjából, mint anno Crt-n.
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Phanteks Enthoo Pro
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)