Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
vargalex
félisten
Szia!
Ha valaki nem nézi meg a scripteket (márpedig legálisan nem lehet), akkor bizony zavaró lehet. Én pl. sokat dolgozom otthonról VPN-en, ebben sok support tevékenység is van, ami akár éjszaka is lehet. Szóval, én kifejezetten nem örülnék neki (és szerintem az ügyfél sem, akit éppen support-álok), ha ilyenkor indulna újra. Persze, ha valakinek csak játékra, szórakozásra van a net, az más dolog.
Az áramszolgáltató nem jó példa, ő nem csinál ütemezett kimaradást. (A karbantartás nyilván előre tudható, de semmiképpen nem folyamatosan ütemezett, a műszaki hiba pedig előre nem látható.)
-
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Ezt sem hiszem, mert a WhiteBox csak "ritkán" méreget, mondjuk óránként egyszer, néhány percig, ráadásul le és feltöltési sebességtesztet nem is minden órában csinál, a ping, és oldalletöltési mérések meg nem hiszem, hogy valódi lassulást okoznának, még ha egybe is forgalmazol a WhiteBox-al! Ráadásul akkor a jelenlegi helyzetben, amikor egyáltalán nem is látja a Te forgalmazásod, még inkább meg kellene, hogy akasszon, mert most meg sem próbál visszalassítani miattad!
Az alábbi képeken, amiket régebben szúrtam be ide, látható a WhiteBox ténykedése! A magas kiugrások a le és feltöltési tesztek, a többi csak pingteszt, és hasonló, kis adatforgalommal járó mérések!
Ezen a képen néhány napi adatforgalom látható...
És végül a cél szerverek címei, amikkel kapcsolatban volt a WhiteBox! A nyíllal jelölt magyar szerver nem régen került a listára, amikor itt többen jelezték nekik, hogy problémák vannak a nagyobb csomagok mérésével!
-
Mate
nagyúr
Időben igazából stimmel a dolog. Sok mindent megmagyaráz az elméleted.
Nekem több módon is be volt üzemelve.
1. Modem/router-re közvetlenül, erre pedig az eszközök.
Hiba fenn állt.
2. Modem/router-re közvetlenül, az eszközök szintén a morem/routerre közvetlenül.
Hiba fenn állt.
3. Modem-re közvetlenül rádugva a router és arra a mérőműszer és a többi eszköz.
A hiba így is fenn állt.
Tehát bár az időpont stimmel és javult is valamelyest a weblapok sebessége, de még mindig fenn áll. Ettől függetlenül lehet nálam 2 dolog okozta a dolgot és egyik kiiktatásával javulást értem el.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Na igen, ezt nem értettem, hogy a LAN forgalmon pontosan mi titkolnivaló van! Ott nem torrentezik az ember, többnyire még jelszavakat sem adsz meg, szóval ez jellemzően mind internetes tevékenység, viszont az internet felé/felől irányuló forgalom meg így is keresztül megy rajta!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)