- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
a 7000-et nyugodtan letöltheted, mivel - kifutó termék lévén - 5 dolcsiért árulják neten, rajzolsz a kiadónak egy szép bástyát paintben és még a letöltésért is kárpótoltad őket
Amúgy ha kell, tudok adni freeware (de nem igénytelen!) sakkprogit.
Pl. ilyen az Arasan is (www.arasanchess.com) a 8.4-es verzió a legújabb, ezt néha használom én is, jó kis progi és ha úgy tetszik, brutál erősre is állítható -
-
Pala
veterán
-
Pala
veterán
amúgy egyetlen játék alapján nem lehet senkit megítélni, szóval ahhoz több partit kéne látnom.
Kata: Chessmaster demoval nemtom mit lehet kezdeni, de tuti hogy nem sok hasznosat, a teljes verziót boltban lehet megvenni (vagy illegálisan is be lehet szerezni, nade a fórum alapelveit szem előtt tartva én erről itt most nem mondok többet)
van egy pár címem elmentve valahova, ami netes sakkoldalakat tartalmaz, melyekből el lehet kezdeni tanulni teljesen az elejétől....megpróbálom előkaparni (de sajnos csak angol van) -
Pala
veterán
hehe, az opponent valamit nagyon elcseszhetett, olyannyira, hogy anyagi előnyének mámorában mattba rohant
nice!
Amúgy egy guestről sose lehet tudni mekkora játékerőt képvisel, én is találkoztam már olyannal a kezdő (!!) szobában, aki úgy játszott, mint egy mester, de vannak ténylegesen kezdők is. -
Pala
veterán
a notext attól van (mint egyik haverom jóvoltából kiderítettem), mert magyarul telepítetted (ugye?), tedd fel angolul, úgy már jó lesz.
csak guestként léphetsz be bizony, ahhoz, hogy saját nickkel regisztrálj, vásárolni kell egy accountot (ami, ha minden igaz forintban olyan 7000 körül lehet, de ha sokat játszol, megéri). Viszont a playchessen még guestként is élvezetesebb játszani, mint pl. a jojatek.hu-n -
Pala
veterán
Javaslom a playchess szervereit!!! (www.playchess.com) innen letöltheted az ingyenes klienst. Naponta többezer látógató, kezdőtől nagymesterig mindenki játszik itt. Ha van fritzed vagy egyéb chessbase sakkprogid (shredder, hiarcs), az szintúgy tartalmazza a netes játékhoz szükséges klienst. Igaz, ha nem vásárolsz magadnak accountot, akkor csak vendégként játszhatsz, viszont ezen a szerveren nincsenek csalók!!! (van egy cheater-szűrő izéjük, aki külső progit használ, annak törlik az élőjét, korlátozzák a jogait, egyszóval repül
)
ezen kívül lehet még sok helyen játszani, de egyértelműen a playchess a legjobb és a legnépszerűbb....az egyéb netes oldalak tele vannak low iq-jú csalókkal, nem érdemes szórakozni velük.
Playchessen néha engem is megtalálsz, Pala néven, 2283 az élőm, ha még megvan az accountom (ugyanis elég régen játszottam már)
Amúgy ha fejlődni akarsz, arra a számítógép is jó, mind a fritz, mind a chessmaster, beállítod nagyjából a neked megfelelő játékerőre, minden nap egy-két partit játszol, havonta emeled 100-zal az ellenfél élőjét...így is lehet javulni, bár tény, hogy azért nem árt egy kis elmélet is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FOTÓS beárazás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5000 napja regisztráltam
- GTA V
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged