Aktív témák
-
zs_
csendes tag
Hi!
Igazából gáz dolog a fórumon új topicot nyitni ezért ide irok mert tudom használni a keresőt... szal a probléma hasonló, mint a lezárt topicban [link] mivel azt is én írtam
de most igy utánna nézegetve ahogy nézem egy olyan progit keresnék, amivel lehet esetlegesen kalibrálni a gamepadomat, vagy felüldefiniálni a gombokat. Mivel ehhez a tipushoz semmien drivert nem biztosit a gyártó s a win alapból beépitett cucca csak kb arra elég hogy müködik-e de semmien konfigurációra nem ad lehetőséget.
üdv:
zs_
u.i: ha Racecam lesz kedves és ezt a topicot is lezárja mivel OFF mert ugye az, akkor legyetek kedvesek ha tudtok ien programot priviben küldjétek el a nevét vagy iesmi előre is köszi -
siofok
őstag
vettem egy saitek x6-38v dual analog rumble pad-ot de nem volt a dobozában software,meg nem is rezeg.(pedig kéne).létezik hogy a software hiánya végett nem rezeg?ha igen honnan tudnák leszedni?mert a saitek oldalán nincs.
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest