Hirdetés
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
$mith
tag
-
$mith
tag
válasz
Viktor996
üzenetére
1. Leszeded a Kollega által említett modot.
2. Kicsomagolod egy mappába
3. Fogod a 'gamedata' nevű fájlt amit kicsomagoltál és szépen felülírod vele a játék eredeti gamedata mappáját.
4. Elindítod a gammát. Beülsz megnyomod a T betűt, hogy elinduljon a motor és vezetsz
Amúgy NFO-ban minden benne van
De pl. ennek semmi értelme mert úgyse tudsz egyik pályáról átmenni a másikra a járművekkel (sajnos). Szóval nekem is kb. 2 percig tartott a vezetgetés a Nivával

Amúgy szerintem jobban jársz ha felteszel egy normális modot (pl. Oblivion Lost 2.2) abban minden sok minden benne van (pl járművek vezethetősége is) + nagyon sokat dob a játékon, sokkal 'STALKER-esebb' lesz, jobban hozza a Zóna hangulatát.
-
$mith
tag
Nálam csak csontok vannak
...Amúgy milyen moddal nyomod? Nagyon hajlok a ["Supermod pack"] 2.4 felé mert rengeteg extra van benne. Már csak az állít meg hogy nemsokára (1-2 hónapon belül) jön a 2.5
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
$mith
tag
Megnéztem nincs ott
Visszatöltöttem egy korábbi állást is, lementem kinyírtam a dögöt megint akkor sincs ott... érdekes... Amúgy az 1.05ös patch + OL 2.2 + Arsenal RC1 modok vannak fenn ha ez valamit számít bár gondolom nem
Szerintem nem spawnolta be a pályára a rakétavetőt vagy nemtudom 
Mind1, köszi szépen a segítséget!
-
$mith
tag
Sziasztok!
Valaki leírná nekem részletesen, hogy az X-18as laborban hol találom a rakétavetőt (RPG-7)? Mert már 2 napja keresgetem, de nincs sehol és az agyvérzés határán állok
. Mostmár azért sem megyek tovább amíg meg nem lesz
. A nagy szörnyet (PseudoGiant) már kiiktattam, valahol a környékén van a végigjátszás szerint ami alapján haladok [részletes végigjátszás] .
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Battlefield 6
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bittorrent topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motoros topic
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, mert az nem szeretem... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
...
shield