Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
Scholes9
üzenetére
patchek mind fel vannak rakva?
Ha igen akkor egy régebbi catalyst is lehet megoldás (pl. 9.6), mert 9.12 már inkább 5xxx szériáhz optimalizált, emellett ez a játék már akkor kijött mikor még a 4xxx se volt sehol...nekem csont ugyanaz a karim mint neked (és a geme-el is nyomtam még év elején)
-
--Disztroj--
senior tag
én a 110 ezremet most elköltöm jantarban egy mesterlövész puskára,mert iszonyat kell már, + nemtudom mikor botlok bele, ha egyáltalán...
amúgy amit az ol2.2 használok magyarítás, az a STALKER_Oblivion_Lost_2.1_HUN
elvileg úgy kell rátenni hogy a scripts könyvtáron kívül mindent átmásolsz a stalker könyvtárba...elvileg ha telepíted vagymi, akkor nem fog menni, de nekem így az elöbb említett megoldással (másolós) is vannak angol szövegek, bár azok túlnyomórészt az ol2.2 végigjátszás utáni csapatépítős párbeszédekre korlátozódnak...annyit meg bőven értek angolul

-
--Disztroj--
senior tag
sziasztok!
Nemrég raktam újra a játékot, immár az ol 2.2-vel és a magyarítással.
A kérdésem az lenne hogy normális az, hogy az anomáliák rendre olyan helyeken vannak, ahol feljáró, lejáró és egyéb utak vannak? olyan mintha gátnak lennének oda téve...+ szidorovics (kereskedő) bunkerjának bejáratánál is van egy ilyen istenverése... ok hogy ez a mod kicsit felturbózza az alapjátékot nehézségben, nade az hogy minden fontos járatnál oda van rakva egy anomália, az inkább bosszantó mint nehezítés

amúgy nekem minden maxra rakva nagyon csúnyán recésednek az élek..no nem közel, hanem inkább a távoli pontokon..ez orvosolható valami módon?
előre is köszi!
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
remington2
üzenetére
Nah, ez remek!
A grafika így másodjára (és a 7600gt után 4850el immár teljesen fullon) még mindig nagyon f@sza...(ha ezt a mod még fokozza akkor wow) egy két mostani megjelenést is überel...mondjuk hangulatban/játékélményben meg aztán végképp.
Neki is esek!

Köszi a választ

-
--Disztroj--
senior tag
-
--Disztroj--
senior tag
Hi All!
Ma újraraktam a stalkert és nem emlékszem, hogy felpeccseltem volna..
Kb meddig érdemes felrakni ha csak solo módban játszom?
Ajánlott modokat tudtok mondani?
Előre is

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Anime filmek és sorozatok
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield