Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
nem_tom
üzenetére
Elindult vele, de egy idő múlva kilép. Azt is megpróbáltam, hogy átmásoltam egy másik op rendszerre, de ott is kilépked.Még van egy ötletem, azt megpróbálom hátha működésre bírom. Egy próbát megér.
A STALKERSOUP-nál is úgy jártam hogy kidobált, másik rendszerre telepítettem fel és ott működik.

Még az OL2.2-vel küzdök (szó szerint). Végig vittem, de még szeretnék vele kicsit bibelődni, vissza menni bárba. De a rohadék állandóan kilép pripyatban. Megfigyeltem hogy idő szerint mindig akkor lépett ki. Gondoltam kicseszek vele végig alszom azt az időt, de ez sem segít mert idővel megint kidob.
Nagy türelem kell hogy STALKER legyen az ember.
S.N.I.P.E.R.-rel nyugtatom most magam.
A letöltés most is kb. nyolcadszori próbára elindult.

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xbox Series X|S
- Sorozatok
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 6 DARAB! DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA IS 7410 7430 7440 7320 5320 5410 5420
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield