- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Köszi!!
AZ én elvem, hogy ártatlan stalkereket nem ölök meg
. Tehát ha rosszat tett, ölt, akkor vesszen, egyébként hagy éljen szegény. Tehát ölthettem volna stalkert stalker küldetés által
Az egyik mapon megcsináltam egy Freedom küldetést, ahol le kellett ölni 5-6 Duty katonát. Megcsináltam, visszamentem a Dutys bázisra, de nem lőttek rám, és ugyanúgy tudtam kereskedni.
Szó mi szó, lehet, hogy az a Clear Sky, amire te gondolsz. De az is lehet, hogy meg kell ölni ahhoz x+2 katonát, hogy örihari legyen.
Exoskeletonra gyűjtsek? 130ezrem van, és 300ért láttam a Freedom bázison. (csak utána valahogy javítani kellene, vagy nemtudom mitcsinálni vele, hogy ne amortizálódjon le teljesen
)
Ui.: fegyver/ruhafejlesztés mikrtól lesz?
Ui2.: Clear Skyt csak az alap shoc végigjátszása után érdemes feltenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- World of Tanks - MMO
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam Deck
- Suzuki topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 titanium Milanese 2026.03.23. Apple jótállás
- MSI Cyborg 15 A13VFK 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó egy bontatlan Google Pixel 10 128GB Obsidian (fekete) okostelefon, ajándék eredeti tokkal
- Bomba ár! Dell Latitude 7212 Rugged Extreme - i7-8G I 16GB I 256SSD I 11,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 i7-8650U I 16GB I 512GB SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest