Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Már rájöttem, hogy tényleg csak azok hatnak
. Kirpóbáltam... legközelebb előbb kipróbálom majd, és nem kérdezek 
Se fegyvert ,se ruhát nem tudom még hogyan lehet fejleszteni.
Ruhám most Stalker suit van, már láttam az Exot is (Freedoméknál). Majd megnézem mennyi pénzem van, olyan 170ezer körül.
Eddig minden fegyvert összeszedtem, és eladtam, amelyik nem kell. (egy GP37es van nálam, meg egy stalker pisztoly, minden mást eladok. Plusz egészségcuccok, egy kevés kaja, egy OSCP-1 vagy milyen scope, meg töltény ehhez a két fegyóhoz). Ma pl már 1-2 órát jártkáltam, hogy minden összegyűjtsek, és eladjak
.jaigenés: Stalker maradok, és úgy csinálok küldiket a két oldalnak, hogy ne szálljak harcba egyikkel sem egyelőre, ez így jó? (mikor támadnak rám? ha a másik társa vagy mi leszek? vagy ha küldiket csinálok a másiknak? (nyilván ha lerohanom őket, azt nem számítom
))
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Palit GeForce RTX 3060 Dual 12GB GDDR6 192bit Videokártya
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Kirpóbáltam... legközelebb előbb kipróbálom majd, és nem kérdezek 
shield