Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
proci985
üzenetére
Hát nekem inkább az a játékm jön be ami kijött. Az ilyen modokból csak azok jók szerintem amik a grafikára gyúrnak rá(óverhaló meg a flót
) a többi egy nagy szar( inferno és társai ). Nem tetszik hogy húszezer artifactot ki lehet pakolni az övre, aztán egyik se használ semmit, pl rajtam van 10 db holdfény, és 65kg val futva a hátamon kifulladok 5 mp alatt. Mod nélkül rajtam van 5 és ruhától függően akár végtelen ideig is futhatok. Nem jók a blowoutok se, idegesítő hangje van, grafikailag se túl szép, és nem lehet vele mit csinálni, ha rájön a játékra az ötperc ott halsz sziven ahol vagy. Meg vannak ezek az idegesítő szellemek, amik átmennek a falon is nem lehet előlük elbújni, ha lelövöd őket akkor meg elfogy a lőszered. Jó úgy az eredeti gáma ahogy van, az összes opció el lett találva, szerintem azért is lett sikeres, amin javitani kellene az az idegesítő swap(= motorcsere), meg új pályák kellenek, amiket kihagytak, több szál a cselekménybe( amiket kihagytak), több mellék küldetés(amiket kihagytak), tényleg egy kicsit jobb AI( amit kihagytak ), meg egy fanatikus béta tesztelő, aki benéz minden résbe, kipróbál minden lehetőséget, amire még nem is gondoltak( =én
akit kihagytak ).Amugy érdekelne engem is ez az SDK-s játékmodos terület, csak sajnos nincs időm most ezzel pepecselni, de lehet nyáron ha lesz egy kicsi, belefogok a shader programozásba, aztán meglássuk mi sül ki belöle.
mod:
az meik pálya a dark wood ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming A17 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/17,3" 144Hz kijelző
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/15,6" 144Hz kijelző
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) a többi egy nagy szar( inferno és társai ). Nem tetszik hogy húszezer artifactot ki lehet pakolni az övre, aztán egyik se használ semmit, pl rajtam van 10 db holdfény, és 65kg val futva a hátamon kifulladok 5 mp alatt. Mod nélkül rajtam van 5 és ruhától függően akár végtelen ideig is futhatok. Nem jók a blowoutok se, idegesítő hangje van, grafikailag se túl szép, és nem lehet vele mit csinálni, ha rájön a játékra az ötperc ott halsz sziven ahol vagy. Meg vannak ezek az idegesítő szellemek, amik átmennek a falon is nem lehet előlük elbújni, ha lelövöd őket akkor meg elfogy a lőszered. Jó úgy az eredeti gáma ahogy van, az összes opció el lett találva, szerintem azért is lett sikeres, amin javitani kellene az az idegesítő swap(= motorcsere), meg új pályák kellenek, amiket kihagytak, több szál a cselekménybe( amiket kihagytak), több mellék küldetés(amiket kihagytak), tényleg egy kicsit jobb AI( amit kihagytak ), meg egy fanatikus béta tesztelő, aki benéz minden résbe, kipróbál minden lehetőséget, amire még nem is gondoltak( =én
akit kihagytak ).
shield