- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Laris2
üzenetére
A Standalone verzióval játszok, gondolom ez az első alap verzió. Ehhez kapcsolódik a másik kettő: Summer Dawn és a Autumn Aurora 2.1. Elvileg ezek csak grafikailag mások, de gondolom apró változások vannak benne.
Az újabb verziókkal nem foglalkoztam, ez is bőven elég.Köszi a tanácsokat, valószínűleg még foglak zaklatni.
Mindjárt az első. Ezt a "karma" dolgot nem egészen értem. Annyit kivettem a leírásokból, hogy éjjel jobban támadnak a mutánsok, rosszabbul lövök, stb... Hol lehet azt látni, hogy állok e téren?Nekem eléggé nehezen megy a ráérzés a játékra. Ezzel a mentési szisztémával sokkal darabosabb a játék, sokszor már bosszantó. Nem beszélve erről az epilepsziás rángatózásról, amit egy vakkutya is kivált, legtöbbször képtelenség a védekezés. Megharap egy kutya és se látsz, se hallasz?
Ha komolyabb páncélom lesz, akkor is ez fog menni? A lelőhetetlen zomik, mivan? Az ATP-s Irányító kinyírás, na az kiakasztott. Még értem, hogy késsel legyakjam a zombikat, de az hogy tizedszer is oda osonok a nagy dög mögé, hátba szúrom, de semmi, erre felém fordul és máris megy a break tánc és kezdhetem elölről. Ez a break táncos dolog túl van tolva.
Remélem, hogy az újabb verziókban már kijavítják az ilyen értelmetlen és bosszantó dolgokat.Amúgy, szerintem jó a mod, értelmes újítások vannak benne. Bízom benne, hogy a későbbiek folyamán nem megy el a kedvem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Milyen egeret válasszak?
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Anime filmek és sorozatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 GAMER LAPTOP 15.6" FHD IPS 144Hz -25% Ryzen 5-7535HS 16GB, 512GB RTX 2050 4GB
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ASUS VivoBook Max X541UVK i5-7200U 8GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce 920MX 2GB Windows 11
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -50% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ha komolyabb páncélom lesz, akkor is ez fog menni? A lelőhetetlen zomik, mivan? Az ATP-s Irányító kinyírás, na az kiakasztott. Még értem, hogy késsel legyakjam a zombikat, de az hogy tizedszer is oda osonok a nagy dög mögé, hátba szúrom, de semmi, erre felém fordul és máris megy a break tánc és kezdhetem elölről. Ez a break táncos dolog túl van tolva.
shield