Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• shield

Topikgazda

válasz Laris2 #16738 üzenetére

A Standalone verzióval játszok, gondolom ez az első alap verzió. Ehhez kapcsolódik a másik kettő: Summer Dawn és a Autumn Aurora 2.1. Elvileg ezek csak grafikailag mások, de gondolom apró változások vannak benne.
    Az újabb verziókkal nem foglalkoztam, ez is bőven elég.

Köszi a tanácsokat, valószínűleg még foglak zaklatni.
    Mindjárt az első. Ezt a "karma" dolgot nem egészen értem. Annyit kivettem a leírásokból, hogy éjjel jobban támadnak a mutánsok, rosszabbul lövök, stb... Hol lehet azt látni, hogy állok e téren?

Nekem eléggé nehezen megy a ráérzés a játékra. Ezzel a mentési szisztémával sokkal darabosabb a játék, sokszor már bosszantó. Nem beszélve erről az epilepsziás rángatózásról, amit egy vakkutya is kivált, legtöbbször képtelenség a védekezés. Megharap egy kutya és se látsz, se hallasz? :O Ha komolyabb páncélom lesz, akkor is ez fog menni? A lelőhetetlen zomik, mivan? Az ATP-s Irányító kinyírás, na az kiakasztott. Még értem, hogy késsel legyakjam a zombikat, de az hogy tizedszer is oda osonok a nagy dög mögé, hátba szúrom, de semmi, erre felém fordul és máris megy a break tánc és kezdhetem elölről. Ez a break táncos dolog túl van tolva.
    Remélem, hogy az újabb verziókban már kijavítják az ilyen értelmetlen és bosszantó dolgokat.

Amúgy, szerintem jó a mod, értelmes újítások vannak benne. Bízom benne, hogy a későbbiek folyamán nem megy el a kedvem. :)

Új hozzászólás Aktív témák