- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Laris2 #16390 üzenetére
Amit mutatsz az a Cumulative Pack 2, viszont az aztán crashel mint az isten, miután beértél Pripjatyba. Nem is tudtam egyből befejezni azt a részt, csak ha kihagytam egy csomó mást vele párhuzamosan. Most már biztos vagyok benne, hogy ez nem az a mod, itt a feladatok is máshol oldódnak meg. Pld. itt le tudsz menni a csatornákba a Szeméttelepen és ott vannak a cuccok elrejtve, a csatorna fedelét pedig Shift+S-el fel tudod venni. Ilyesmi egyáltalán nem volt a OP verzióban, de a cuccok is máshol vannak, mint abban. Az OP-ban benne vannak az akrobatikus feladatok mivel éppen attól OP csomag. Az alap NS-hez még két kiegészítést tettek hozzá, ami már a COP-os pályákon (is) játszódik, ezek ebben nincsenek benne szerintem. Az OP-ban mikor befejeztem a sok mászkálást, névre szólóan kaptam egy gratulációt (ezt gondolom a Windows profilból vette át) üzenetben arra, hogy sikeresen befejeztem a második kiegészítést és azt mondta, hogy következik egy harmadik kiegészítés is. Arról azóta se hallottam, ezért gondoltam, hogy ez lehet az, de most már majdnem fix hogy köze sincs ennek az OP csomagokhoz. Ennek a neve hivatalosan csak ennyi: Narodnaya Solyanka 2016. Nekem idáig nagyon bejött - a szövegek könnyen érthetőek, a feladatok könnyen követhetőek, a szereplők rendben vannak és nem hülyék... elválik lassan mi akar lenni belőle.
Fenrir története nem ezzel a halott katonával indul, hanem egy mesterlövész kinyír valakit a hídnál és adja, hogy keresd meg őt. Később derül ki, hogy ő Fenrir és a Skadovskon van, de az egy teljesen különálló történet lesz, ami itt nincs meg, egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch
- Asztalos klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest