Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz shield #13085 üzenetére

A Mocsarba kesobb kerulsz, miutan leadtad az orvlovesz cuccait, egy masik kuldetes kapcsan.
    Az orvloveszt ugy talalod meg, hogy atmesz Kordonrol a Szemettelepre - a terkep felso feleben ahol ha jol emlekszem a Barhoz kell az alapjatekban menni, ott var az a faszi - Gorog - aki Szidorovics pincejeben kiramolta a tarolodat.Vele dumalsz, es asszem o mondja meg, hogy valamit latott/hallott, igy irany a Sotetvolgy.Ott bemesz a gyarba - uzenet is erkezik, hogy mutansok tamadnak - es megkeresed a lejaratot a laborba.Bemesz a laborba, es ott talalod az orvloveszt, de nincs egyedul, van meg vele 3 zsoldos.En addigra szereztem mar valami halott sztalkertol G37-et, ugyhogy mielott belepnel a masik palyara, ertsd a laborba, akkor az legyen a karaktered kezeben.Neztem vegigjatszast, ott ugy tunt, hogy a zsoldos csak ugy odaadja neked ami kell neked, nalam bunyozni kell, fordulj meg, lodd le aki a hatad mogott van, es fordulj be a sarkon, es huzodj egy picitt hatra, ne tul erosen, mert akkor a masik sarkon tul eresztik beled az olmot.Ha kifektetted a banditakat, akkor szedd ossze a kuldetes targyait, majd irany a legalso szint, ahol egy helikoptert talalsz, tole balra a csoveknel lesz egy kanalisfedel, azon jutsz ki, tulajdonkeppen le.A barlangban fordulj meg, es massz fel a hatad mogott levo falon, a tobbit tudni fogod.Jelenleg megint elakadtam en is, meg kell nezzem a vegigjatszas videot,mert valami nem ugy sult el, ahogy vartam, lehet nem is ugy kell, de nem tudom merre menjek tovabb, vagy mit csinaljak.

• shield

Topikgazda

válasz shield #13085 üzenetére

Most ahol jelzett volt akna. Lehet hogy a lehetséges helyeket jelzi.

Új hozzászólás Aktív témák