Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SaGa59

őstag

válasz Sensut #12540 üzenetére

Holtan én is találtam már, ezért írtam, hogy amikor megjelenik a feladat, hogy beszélj vele, egyenesen oda kell menni, mert hajlamos elsétálni kicsit távolabb, illetve az ott bandázó kutyák szétszedhetik. Viszont a pda-jában benne van a szükséges info.
    Ghost holttesténél nekem is rémlik valami "filmbetét", vagy inkább valami fotó, Sztrelok csapatáról, azaz valószíűleg az alapjátékban is benne van és lehet, hogy tényleg ez löki tovább a fő szálat.

Megjegyzem, a ShoC-ban számtalan apró kis jelenet van, ami sok végigjátszás közben is max egyszer kerül elő. Határozottan emlékszem, hogy amikor először játszottam vele, akkor a Szeméttelepen a rom mögött (ami alatt fejbe vernek és kirabolnak) volt egy födlön heverő alak, akitől segítségkérés jött, amikor elintéztem a járműtelepen a rosszarcúakat. Odarohantam, erre kiderült, hogy egy fosztogató, a két haverja ott állt fenn a három szintes rom felső szintjén és megpróbáltak lelőni. Amikor sikerült elintézni őket, kaptam egy kis figyelmeztető szöveget, hogy sztalker, a Zóna nem barátságos hely, itt gyakran akadhatsz olyanokba, akik ki akarják használni a jóhiszeműségedet. Na ezzel pl soha többé nem találkoztam, még az se kizárt, hogy valamelyik patch kiszedte...

Új hozzászólás Aktív témák