- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android szakmai topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery D.
senior tag
válasz
Sensut #12481 üzenetére
Elárulom, hogy a Halott Városról két Zombi fog beszélni neked Yantar-ban, de ez a Generátoros küldetések után fog következni. Többet már én se tudok, itt hagytam abba.
Én már kismilliószor kezdtem újat
Mondjuk én valahol a 30-as patch-nél kezdtem el az egészet, még a gamedata-s verzióval, mert volt olyan is. De megszűnt és muszáj volt 64 bites rendszerre váltani. Amikor kiadtak egy nagyobb frissítést, itt általában az egész számokra gondolok, mint a 40-es ,50-es...stb, mindig újra kellett kezdeni, mert nagyobb változás volt. A 80-asnál már egészen a 95-ösig nem kellett, akkor jutottam el a legtovább.Most márciusban nekiállok a játéknak megint, nézem a hibákat, meg mindent egyben. Most már elég stabilnak néz ki. A Fórumon is ezt írják sokan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- World of Tanks - MMO
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő