Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
sagajr78
üzenetére
Nekem csak a zeneszerzo helyet mutatja a kepen, amit a tudostol vettem fel, mas cumo helyet nem latok rajta (az erdo terkepen), persze attol meg ott lehet valami, csak epp az erdoben nem koricaltam meg, mert nem kellett arra jarnom.
Sajna mint mondtam mar fingom nincs, hogy miket mondott a kamzsas urge, mindent megvettem tole, aztan eladtam neki fegyvereket vagy miket, es vissza is szereztem a penzt amit elkoltottem
Habugi szoval jelzi a terkep ? akkor no problemo. A jatek vege utan amugy is vissza kell mentem Sotetvolgybe, mert 3 katonafaszi megbizott valami beazonositott bandita hidegre tetelevel, amit sikeresen teljesitettem, de untam visszamenni hogy leadjam a kuldit, csak Petrenkohoz mentem egyszer vissza, hogy megjavitsa a 3 ruhamat es fegyvereimet, meg eladtam egy rakas kepzodmenyt neki ami nem kellett.
sagajr78 meg kell nezzem, mert gondolom majd meg legalabb 1x vissza kell terjek Petrenkohoz javittatni a vege elott. Amugy tehetnel fel kepet azokrol a kepzodmenyekrol, en is mindjart csinalok 1 kepet a hatizsakomrol.Hmh, most jut eszembe, hogy minden 5 lepesben mentek, az is megvan amikor Petrenkonal vagyok, megyek megnezem azt a Droughboy-t vagy mit...

-
Habugi
addikt
válasz
sagajr78
üzenetére
Állati jó részletességgel adod az infókat!!

Az utóbbi két napban sajnos nem volt túl sok időm játszani, de a tanácsod szerint visszatértem Yantarba, felvettem a Forstbe szóló küldetést, tegnap ott léptem ki hogy éppencsak betettem a lábam.
Külön frankó, hogy az általad említett itteni stash információt korábban magam is megvettem a Bárban az infóval kereskedő ferengitől, jelzi is a térkép.

Láthatatlan térkép? Kösz!

Új hozzászólás Aktív témák

- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0226)
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi