- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
sagajr78
üzenetére
+ PeL
Ertem.Nos csak azert kerdeztem ra, mert gondoltam lehet en elkerultem oket.Amugy kivancsi vagyok, hogy mi a menkot arulnak majd, mert gyakorlatilag nincs semmi extra fegyver a jatekban...Az AK fegyverek helyett rakaptam az 5,56-osokra, a TR301-re azert mert tarat fejlesztettem rajta es tuzgyorsasagot, kozelre remek, valamint a Viper 5 is.Ha tovolra akartam loni, akkor ott volt a G36, igaz annak fejlesztese soran a pontossagot es kezelhetoseget fejlesztettem, igy kimaradt a jobb tavcso, de kozepes tavra elment.Soretesbol maradt az eleve elit SPAS, pisztolynak meg egy Walther 99, tuzgyorsasagra fejlesztve.Meg egy rovidebb csovu mesterlovesz, de azzal rikan lovok...
Minden fegyvert ami elerheto volt szamomra felfejlesztettem, de ezek tuntek a leghasznalhatobbnak...Kepzodmenyek : az osszeallito taska listajaban meg lenne hely par egyedi kepzodmenynek...
En pl eddig nem talaltam Mica nevu kepzodmenyt, es azt a fura nevut, amirol mar volt szo egyszer a forumban...Wolf kulcsa : tenyleg azzal mi van, vagy mit kell tenni, az elejen nalam volt a kulcs, es azt hiszem veletlenul valami helytelen valaszt adtam Wolfnak, utanna meg mar nem kell neki a kulcs.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple MacBook Pro 16" (M1 Pro) 32GB RAM / 512GB SSD / 3456 2234 Retina XDR
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / A520M / 32GB RAM 3600Mhz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed gamer egér + 8000Hz HyperPolling Dongle, Esport szett,6hó garancia!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest