- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Köszi! Legalább van aki benéz ide néha
Úgy döntöttem, hogy elkezdem előlről az egészet. Még mindíg az ingoványban bolyongok, és próbálom az összes lehetséges mellékküldetést megcsinálni. Csak az bosszant állatira, hogy van amikor elékések pl egy rohamnál, és törlik a feladatot. Aztán olyan is van, hogy megkapom az üzit, hogy mit foglaljak el, de a környéken nincs Clear Sky-os egy szál se. Ha egyedül pucolom ki a helyet, akkor nem ad semmi jutalmat, ha meg várok, amíg odamászik egy csapat, akkor mire odaérnek törlik a feladatot. Asszem ez egy jó kis bug. -
Clemi
veterán
Hali!
Nem tudom valaki olvassa-e még ezt a fórumot

Szóval Limanszkban vagyok, és az építkezésen kellen átjutnom. Hozáteszem, még mindíg zsoldos vagyok, vagyis a frakció háborúkból kimaradtam, és ennek megfelelően csak egy CS-1 páncélom van. Egyáltalán van esélyem átjutni, mert egyelőre még a bejáratot se tudom megközelíteni, mert 24 Monolit van az építkezésen, és hármasával dobálják a nyakamba a gránátokat.
Limanszkból ugye már nincs visszaút, mert én legalábbis nem találtam. Menet közben alig kaptam mellék küldetést, és amit kaptam abból is egy csomót azért nem tudtam megcsinálni, mert nem értem oda. Futni kellett volna, de állat gyorsan kifáradok. Leglább valami olyan egyszerű "csalás" jó lenne, hogy állandóan futni tudjak, de ilyet sehol nem találok.
Ja és az 1.5.04-es magyar kiadást nyomom.
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Úgy döntöttem, hogy elkezdem előlről az egészet. Még mindíg az ingoványban bolyongok, és próbálom az összes lehetséges mellékküldetést megcsinálni. Csak az bosszant állatira, hogy van amikor elékések pl egy rohamnál, és törlik a feladatot. Aztán olyan is van, hogy megkapom az üzit, hogy mit foglaljak el, de a környéken nincs Clear Sky-os egy szál se. Ha egyedül pucolom ki a helyet, akkor nem ad semmi jutalmat, ha meg várok, amíg odamászik egy csapat, akkor mire odaérnek törlik a feladatot. Asszem ez egy jó kis bug.