- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
DerStauner
senior tag
válasz
CptMisi #3376 üzenetére
nem, semmit sem csináltam. de ebben a játékban a sprint az alap, nem? mert ha benyomom a shift-et, akkor meg lelassul. egyébként egyszerűen túl hamar megölik őt. amint meglátom őket viaskodni, indulok feléjük (nem álltam meg), pár lövést lead a tag, és már halott is. nem lehet valamivel elcsalogatni a kutyákat?
-
DerStauner
senior tag
átmentem kondor-ba. a hadseregen elsőre túljutottam. most épp egy stalker-t mentenék meg a mutánsoktól. megyek-megyek, meglátom a mutánsokat, és mire odaérek, megölik a stalker-t, és buktam a feladatot. hogyan lehet ezt elkerülni?
-
DerStauner
senior tag
köszi a sok tanácsot.
viszont szerintem a sugárzás nem múlik el, még akkor sem, ha kis dózisban kaptam. mert ha pl belemegyek a vízbe, és a sugárzásmérő csak egy kicsit megmoccan, és egy apró piros csík megjelenik, én meg iszkolok vissza a szárazra, az életerőm akkor is elkezd csökkenni. lehet, hogy valamikor abbamarad, de nem szoktam megvárni a végét, hanem reload.
-
DerStauner
senior tag
-
DerStauner
senior tag
nah, belevetettem magam egy kicsit a játékba. lenne pár kérdésem:
1. az ingovány bal sarkában megjelent egy info jel, hogy felvehetem a jutalmamat (3.000 ru). de hogy jutok oda? akármerre megyek, csak szöges drótot látok.
2. tényleg csak száraz talajon lehet közlekedni? mert amint vízbe megyek, máris sugárzást kapok.
3. és ha pechemre azután mentettem, miután sugárzást kaptam, és nincs nálam sugárzás elleni gyógyszer, akkor bebuktam a játékot? mert az életem, ha lassan is, de csökken.
4. hol lehet feljavítani a páncélomat?
egyébként most szisztematikusan végigjárom a piros pontokat (ahol csak egy van), és azokat kiiktatom, majd utána megyek a "sok piros ponthoz".
-
DerStauner
senior tag
válasz
zolka78 #3339 üzenetére
úgy volt, hogy elértem a toronyhoz, aztán mondják rádión, hogy menjek fel a toronyba, mert úgy nem kapnak el a mutánsok. de ha én még lent körbenézegelődök, átkutatok pár testet, esetleg még le is lövöm a disznókat, és csak utána megyek fel, akkor hiába vagyok ott, nem történik semmi. viszont ha "frissibe" egyből a szövegelés alatt felmegyek, máris jön a villanás.
-
DerStauner
senior tag
sokadig nekifutásra ismételten feltettem a játékot, áthidalva az új játék mentes periódust.
közepes beállításokon dx10.1-ben viszonylag jól megy, nem akad.
viszont már az elején van egy hiba benne: mert amikor először kimegyek az ingoványba, és ha nem megyek fel azonnal a toronyba, és nem veszem fel a lőszert, beragad a játék, és nem megy tovább, nem lesz újbóli kisülés. pedig az 1.5.0.7-es patch rajta van.
-
DerStauner
senior tag
én nem értem ezt a játékot. pedig már egyszer feltettem, akkor annyira nem jött be, le is installáltam, de asszem, most is ez lesz a vége.
először is graf-ot maxra lököm, 10 fps, anyád...mondom.
visszaveszek ezt-azt, ha kiírja, hogy indítsam újra, újraindítom, alig változik, +2-3 fps. jó, akkor tegyük vissza közepes beállításokra. eredmény: 50-60fps. ok, ez azért túl sok, állítsunk párat megint max-ra. fps nem változik, pedig még újra is indítottam. megint feltettem mindent legmagasabb beállításra, elmegyek egy toronyhoz, jön a kisülés, újra visszakerülök a bázisra, és ahol korábban legmagasabb beállításokon 10 fps volt, most 30-40 fps ugyanazokon a beállításokon. ki érti ezt?
kimegyek az ingoványra, 60-70 fps. legmagasabb beállításokon. ezt magam sem hittem el.
de most beszéljünk a játékról: mi ez az összevisszaság??? menjek ide, menjek oda, de ez mind egyszerre. a küldetések össze-vissza változnak. egyszer azt írja, hogy mentsem meg ezt, oké, elindulok. még félúton sem vagyok, kiírja, hogy mentsem meg amazt. és a nyilak is megváltoznak. miért ilyen ez a game?? ja, és tényleg nehéz. legkönnyebb fokozatot választotam, de nehéz. életerőcsomag meg kevés van. szerintem ebből megint uninstall lesz. pláne úgy, hogy most települ a fallout 3 német szinkronnal, uncut crackel.
-
DerStauner
senior tag
válasz
DerStauner #2690 üzenetére
közben föltettem, és minden ok. fps-t még nem néztem, de mindent maxra húzva gyorsabbnak tűnik, mint az 1.5.0.4-el max-on.
-
DerStauner
senior tag
amikor feltettem az 1.5.0.7-es patch-et, nálam mindig megállt a töltésben, amikor a shadereket töltötte (hd4850). habár ilyenkor még nem volt 8.12-es driver. ezzel már nem fagy ki, próbálta valaki???
-
DerStauner
senior tag
inkább reinstall, és föltettem az 1.5.04-et, és így megy.
első benyomások: jó a graf, a játékmenet kicsit érdekes, viszont ölni, azt marha nehezen lehet. hiányolom a tutorialt, ami az alapvető dolgokra megtanít. mert pl van, amikor megyek, és csak úgy egyszerűen meghalok. és fingom sincs, mitől.
-
DerStauner
senior tag
válasz
DerStauner #2129 üzenetére
azt még elfelejtettem, hogy a game uptadelve van az 1.5.0.7.-es update-vel
-
DerStauner
senior tag
olyan kérdésem lenne, hogy amikor új játékot akarok kezdeni, akkor elkezdi betölteni, és az árnyékolók betöltésénél exe hibával kilép. ati 8.10 van fenn. miért teszi ezt? megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest