Hirdetés
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- CES 2026: Szimplán jól áll ez a sportóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
[link] Doppelganger magyarítás
A végigjátszásról sokat beszéltünk tavaly tavasszal a SoC topikban. Sok kérdésre választ kaphatsz ott. Ez a kétrészes Reborn első része, gyakorlatilag elég ha megszerzed a három zsoldos doksit az O-tudatos ürgének, feléleszted Ghostot Luket és Fangot. és a lényeg, hogy a bárban találkozz a déli őrposztnál az igazi Strelokkal. Ezzel vége is a játéknak, és kezdődik a szabad játék. Itt érdemes végigjárni a pályákat, főleg a földalatti járatokat, hogy legyen némi helyismereted a második részhez. Még annyit, hogy a Doppelgangerben a hiányos feladatlista miatt kicsit nehézkes az ésszerű végigjátszás, az Istok-ban viszont folyamatosan kapod a fontos infókat az Auto szkenner hálózatról, és jó a feladatlista is (minden feladat jelezve is van a térképen) De azért ebben sem minden tejföl.

Köszi Dhampir
-
Laris2
senior tag
Én úgy tudom, csak egy verzió van belőle, van hozzá egy javítás, az benne van a magyarításban. Ha nem játszottad a játék első részét, (Doppelganger) kicsit nehezebb lesz, mert nem ismered a földalatti zónát, ami itt már sötét, és csak világító gránátok használatával tájékozódhatsz. Ebből azért van bőven. Én egyébként csutkára feltekertem a fényt, ez kicsit segített. Ha elakadsz, nyugodtan kérdezz,
Új hozzászólás Aktív témák

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- SSD kibeszélő
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest