- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
foxboro
tag
Próbaképpen kitisztítottam a roncstelepet, majd visszamentem a banditák bázisára, az ajtó zárva, az előtte levő csoportot legyilkolásztam, aztán ennyi, ezután a csukott ajtón keresztül lődöztek rám, úgy, hogy a puska csöve néha kikandikált a fémajtón....persze én nem tudtam őket eltalálni. Most újra körbejárom a helyszíneket, artit meg lóvét gyűjtök, a limanszki híd már lent van.
A SEVA pontos fejlesztését leírnád? Még nyitva van a bandit bázis, de a technikus nem beszél a hiányzó pendrive-ról....
Köszi! -
proci985
MODERÁTOR
nekem van egy olyan nagyon rossz érzésem, hogy DX10 módban csak és kizárólag az első pálya, tehát Swamps megy, a többi nem. ezt a tényt alátámasztja, hogy a napsugarakat és egyéb szépségeket minden más pályán elfelejti kirenderelni a progi... és a textúrák se mindenhol olyan szépek, mint az elején.
Superman: elvileg numpad * és /, gyakorlatilag nem tudom müxik e, alapjátékban/alphában működött.
nekem az LG írómat valszeg pár eredeti lemez másolásvédelme b*szta -elnézést a kifejezésért, de kb szó szerint így történt- halálra ,tippre a Keresd a nőt és az Árnyék nélkül, a Sony/FHE kiadott pár mókásan védett lemezt (kedvenc akkoris a Monty Pthon Flying Circus S3 volt, első lemez ment, második nem... én meg nem tudtam mire vélni, hogy akkor most mehetek be az FHEhez cseréltetni a látszólag tökéletes lemezt, vagy álljak neki mókázni az anydvdvel). nem kicsit mérgelődtem, hogy én, aki megvettem a boltba, nézhetem a reklámokat, az ugorhatatlan warningokat és egyéb rondaságokat, tetejében pedig szívhatok a másolásvédelemmel és az anydvdvel (egy időben nagyfogyasztó voltam... gyűjtemény olyan 300-350nél tart). eredeti játéknál is kerestem már nodvd fixet, avagy anyádrakszfel securomot/starforcet. illetve nem vettem meg, ez is egy megoldás. nekem nem kötelező másolásvédelemmel szívnom...
Új hozzászólás Aktív témák

- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Steam topic
- DUNE médialejátszók topicja
- YouTube
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- Eredeti játékok OFF topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple HomePod Mini fehér
- Lenvoo M70q / M90q Micro - Mini PC - Core i5 10400T / 10500T- 16GB DDR4 256GB NVMe SSD - több db
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Eladó Hori Split Pad Compact (Switch)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest